- AI аналіз відгуків143 відгуки: позитивних — 80%, нейтральних — 11%, негативних — 9%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Марк А***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Працює стабільно, не вимикається. Для iPhone саме те. Рекомендую!
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
20 В це ідеально, швидко заряджається і при цьому не псує акумулятор. Дякую!
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Владислава Я***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Швидкість заряджання як у оригіналу. Все запаковано акуратно, дякую!
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Дякую. Швидка зарядка!
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Ангеліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Топова зарядка, дуже дякую!
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Василина К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Зарядка норм, швидко підзаряджає телефон, кабель зручний, не заплутується. В принципі користуюсь і все працює як треба, без глюків чи проблем.
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Святослав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Класний, реально добра штука!
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Купувала швидку зарядку для свого iPhone і дуже задоволена. Теьефон заряджається значно швидше ніж зі звичайним адаптером. Це особливо зручно коли нема часу і потрібно швидко підзарядити айфон перед виходом.
Під час використання зарядка працює стабільно, телефон не перегрівпється, кабель і адаптер якісні.
Рекомендую швидку зарядку і продавця , і звичайно Розетку тим, хто цінує свій час- Достоинства:
- Швидко заряджає мій iPhone, телефон не нагрівається, кабель і адаптер якісні.
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец AE-TEC
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Виконує свою функцію
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Товар відповідає опису, якісний. Приємний продавець.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец AE-TEC
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Все добре
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Вікторія І***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Пропрацювала десь 2 місяці, дуже швидко почала нагріватись, згодом битись током. Краще купити якусь перевірену
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нагрівається,бʼється током з часом, відвалився вхід до блоку
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
12 лютого отримали зарядку ,а 8 березня вона перестала спрацювать ! Нагрілася і все ! Не працює ні кабель ні блок !
- Євгеній Є***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Продавець ввічливий, доставка швидка. Блочок для заряджання працює, кабель не дуже хорошої якості (на новому кабелі вже був загиб біля штекера).
- Достоинства:
- Працює нормально перший тиждень
- Недостатки:
- Поганої якості кабель, загиб на кабелі
- Диана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
- Продавец AE-TEC
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Мар'яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Айфон 11 та 14 про заряджає дуже швидко, нарікань немає. За своі кошти зарядка супер
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Глєб К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Все працює ідеально, заряджає швидко без недоліків. Усім раджу продавця!
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Зарядка чудова,все працює та швидко заряджає
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Чудовий зарядний пристрій. Швидко заряджає, шнур зручний. Недоліків не виявила. Поєднання ціни і якості - супер. Товаром задоволена.
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Через місяць блок почав розряджати телефон замість зарядки.
- Продавец AE-TEC
Вітаємо! Ми продаємо тільки перевірені товари. Шкода, що у вас виникла така ситуація. Часто подібне трапляється через кабель або налаштування пристрою. Зверніться до нашої служби підтримки — ми допоможемо перевірити та швидко вирішити проблему.
- Рвачов В***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Гарний товар.
Все працює, якість відмінна- Недостатки:
- Не виявив
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Переживала, що доведеться купувати оригінал, але ця зарядка просто врятувала мене. Заряджає швидко
- Достоинства:
- Заряджає мій телефон, швидка доставка
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Руслана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Товар відповідає опису, прислали швидко, жодних проблем не виникло. Заряджає добре, що було неочікувано враховуючи дуже бюджетну вартість. Товар і продавця рекомендую однозначно.
- Достоинства:
- Вартість, якість товару
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец AE-TEC
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- виктор с***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Всё отлично работает быстрая зарядка я заказал два комплекта
- Достоинства:
- Не греется
- Продавец AE-TEC
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Маргарита П***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Все Чудово ,нормально заряджає ,швидка доставка ,взагалі ніяких проблем
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Працює добре. Дуже задоволений.
- Достоинства:
- Швидко заряджає.
- Продавец AE-TEC
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
Все працює. Заряджає швидко.
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Поставив на зарядку блок живлення не робе. Заказував комплект зарядки на 20w прийшла на 35w так ще й не рабоча
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює блок живлення
- Продавец AE-TEC
Доброго дня, нам прикро що сталась така ситуація, будь ласка зверніться у технічну підтримку для вирішення цього питання.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Работает хорошо. Рекомендую
- Продавец AE-TEC
Щиро вдячнi за вашу оцiнку.
- Валерія К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Відмінний товар
- Достоинства:
- Швидко заряджає
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Товар відповідає заявленим характеристикам.
Працює добре- Продавец AE-TEC
Щиро дякуємо за ваш відгук та бажаємо приємного користування.
- Станислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Пришло за 2 дня, хорошая зарядка на 11 айфон , за свои деньги , не греется , рекомендую
- Достоинства:
- Не греется
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Все влаштовує
- Дем'ян Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
Товар прийшов швидко та хорошої якості
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC. Выходной разъем: Apple Lightning
дякую за швидку доставку якісного товару. рекомендую продавця
- Достоинства:
- якість. швидкість
- Недостатки:
Отличный комплект беру уже второй , на 11 про макс и 14 про макс. Работают стабильно без нареканий , быстрая зарядка присутствует. Цена оправдана качеством
- Достоинства:
- Цена, качество, быстрая зарядка
- Недостатки:
- Не обнаружено