Отзывы покупателей о Наушники беспроводные Bluetooth c микрофоном Hoco EW43 |BT5.3, 40/300mAh, 7h| white

Оценка пользователей 4.25/5
  • Артем Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White

Наушники не держат заряд. Не рекомендую. Ребенок расстроен. Левый норм, правый максимум на час - после полной зарядки!!!

• Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: White

Отлично за свою цену. Уже год в использовании, заряд держат очень долго

Достоинства:
    Отличное соотношение цена/качество
  • Ольжич
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: White

Touch абсолютно непередбачуваний (клікає при любому торканні навушника , визиваючи голосову пошту , або автонабір номеру контакту з книжки на свій розсуд . Звук більш-менш норм.мікрофон — г.вно)))
    Сервісні/системні звуки/сповіщення не регулюються по гучності, в результаті, під час перегляду ютуб/кіно і т.ін., сповіщення гаджету лунають у ваших вухах так, що перепонки готові вискочити назовні . Брав ці навушники по причині втрати одного з airpods, а на другому навушники зіпсувався мікрофон. Думав, що допоможе , але ж… ) хоча, за 550 грн., цілком відповідна якість, я очікував гіршого.))

Достоинства:
    Ціна, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Мікрофон, touch sensor,кришка кейсу гуляє в різні боки.
  • Ілона В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Звук гарний, прийшли швидко. Але ледь підключили до телефону. Дуже гучні, на повній гучності звук наче з телефону

Достоинства:
    Недостатки:
    Підключення
    • Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)

• Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MedicalPost. Цвет: White

Навушники прийшли не робочі,до продавця дозвонитися неможливо.

Достоинства:
    Недостатки:
    Непрцюють
    • Продавец  MedicalPost

окрім телефона є інші варіанти зв'язку, пішить в чат розетки продавцю

• Максим В***

В розетці сказали телефонуйте продавцю ,продавець пише -пишіть в чат розетки!

• Продавец  MedicalPost

в чат розетки, це не означає в тех підтримку. Пишіть у чат розетки продавцю.

• Вікторія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет: White

Звук
    Дизайн
    За свої кошти , дуже якісні, побачимо як будуть далі працювати

• Продавец  Gadget OFF

Вікторія, щиро вдячні за ваш відгук. Приємного користування :)

• Марина Б***

Навушники сурперські
    Ціна-якість це не про них тому що вони коштують реально дешево як за таку якість
    Вже купувала іншу модель чоловіку ходить майже два роки з ними
    І все супер тепер моя черга

• Інна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Навушники просто топ! Купували підлітку,який все на світі губить) Я маю оригінальні аірподс 3,то зрівнявши можу сказати, що ці на свої гроші мега класні!навіть більше! Дякую магазину!

• Альона

Чудові навушники!

Достоинства:
    Хороший звук, ціна, гарні
    Недостатки:
    Трохи незручно у вухах, але звикнути можна
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MedicalPost. Цвет: White

Класні навушники дуже якісні

• Алина Т***

Навушники супер!
    Повністю виправдовують свою ціну, прийшли за 1,5 дні та дякую продавцю за кабель до кейсу в комплекті

Достоинства:
    зручні, довго тримають заряд
    Недостатки:
    не виявлено
  • Юра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Я здивований за якість і керування
    працюють дуже добре звук трошки в басах слабо не витримують після 70% гучності але мені цього достатньо. Мікрофон гарно робить чути при розмові по телефону на 85% не погано за такі кошти рекомендую!!!

Достоинства:
    Ціна якість
  • Уляна Н***

Продавець - чудовий!))

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Чудові. Звук не плаский,є бас. Прийшли за 1 день,гарно упаковані,окрема подяка за листочок з інструкцією,тому що деякі відправляють, а далі самі розберетесь.Тримають дійсно 7 годин. Кейс надійний, навушники з нього не випадають. Велике дякую за обслуговування, сподіваюсь вони прослужать в мене трішки довше,ніж провідні

Достоинства:
    Чудовий звук,довгий час роботи
    Недостатки:
    Місцями,якщо музика не грає є білий шум,але не критичний і після вмикання зникає
    • Продавец  M Energy

• Таня Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dragon. Цвет: White

Навушники отримала гарно і якісно упаковані,якість звуку хороша,ціна приємна.

Достоинства:
    Ціна/якість
  • Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy. Цвет: White

Наушники супер, неожиданный поворот в качестве звука! Собеседника слышно отлично не надо кричать в ответ! Шумоподавление отличное,получше чем EW04 Plus у этих наушников когда говоришь по телефону через наушники нужно кричать чтоб тебя услышали!
    В дальнейшем буду заказывать еще для родственников!

Достоинства:
    Хороший звук

• Мар'яна П***

Доброго дня,хочу поцікавитись,чи працює у вас анімацію при підключенні до айфона?

• Назар Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: White

Користуюсь уже три дні , поки що все добре, мікрофон не поганий , співрозмовник мене чує, заряд тримають дуже добре . Навушники за таку ціну топ

• Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: White

Прийшли дуже швидко,але було ще дуже добре якби вони працювали,відправив назад!
    Дякую велике....

• Екатерина Р***

Дуже гарні, якісні.

Достоинства:
    Ціна, звук, вигляд, довго тримає заряд
  • Кошиль В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: White

Если берете эти наушники вы должны четко осознавать для чего. Я брал для аудиокниг и исключительно потому что по форме это копия аэйрподсов, а значит не будет проблем с расположением в ушах. Для книг нормально, связь с айфоном не теряется, звук приемлем (помним, что и оригинальные эйрподсы это все таки не о музыке). Громкости вполне достаточно, запас есть. И анимация на айфоне, почти настоящая. Бессмысленная, но под фирму. Даже типа настраивается пространственный звук :) Разговариваю редко, как гарнитуру оценить не могу, но пару раз, что довелось, наводят подозрения, что все таки нет. На мои два часа в день в транспорте, еще не разу аккумулятор до разряда не довел. А вот управление это нечто, достаточно попробовать поправить наушник в ухе или снять (по просту говоря как нибудь его взять пальцами по площади), воспроизведение становится на паузу. Запустить потом мне ни разу не удалось, сколько не стучал по "сенсору". Лучше вообще отсутвие сенсоров, чем такие. Выручают только часы. Но цена 475 грн., будем объективны :) Значит за такую цену это твердая 4

Достоинства:
    Форм-фактор (спасибо, Apple)
    Недостатки:
    Отвратительное псевдосенсорное управление
  • Настя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dragon. Цвет: White

Прийшли швидше, ніж говорили. Звук хороший, зарядилися за 2-3 години.

• Виталий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dragon. Цвет: White

Звук гарний, але незручно керувати, копки в незручному місці.

Достоинства:
    Гарний звук
    Недостатки:
    Незручно керувати.
  • Віолетта М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dragon. Цвет: White

прийшли швидко. звук якісний, у вухах тримаються дуже гарно.
    про естетичний вигляд слід просто дивитися.
    єдине, що турбує, так це те, що твою музику чують інші.

Достоинства:
    якість, ціна
    • Продавец  Dragon

Дякую за ваш відгук!

• Сергій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOKKO

Класні навушники. Якщо хочете слухати музику в гарній якості, то це те що треба. Дуже крутий звук і бас як на ці гроші. Батарея тримає нормально. При бігу з вух не випадають. Дякую продавцю за якісний товар. Рекомендую

Достоинства:
    супер звук, класний бас, якісний пластик