Отзывы покупателей о Сухой корм Carnilove беззерновой для стерилизованных котов с карпом и форелью 0.4 кг

Оценка пользователей 4.56/5
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 6 кг

Купували цей корм протягом 2 років і все було нормально, але згодом помітив що кіт почав часто чухатись аж до залисин на вухах і навіть до ран, судячи з усього почалась алергія, змінили корм і все пройшло - залисини пройшли і вже не так часто чухався, тому майте на увазі, якщо у вас подібне то це може бути через корм

Достоинства:
    Хороший склад
    Недостатки:
    Може початись алергія
  • Семен З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Вес 1 шт: 2 кг

Котику смакує

• Ігор І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Вес 1 шт: 2 кг

Прийшов вчасно,мій дуже любить цей корм..

• Кулик С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 6 кг

Дуже подобається коту. Чудовий склад.

Достоинства:
    Вкусняшка
  • Неля Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Animals. Вес 1 шт: 6 кг

Все прийшло вчасно і термін придатності хороший!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: МістерГав. Вес 1 шт: 6 кг

котам сподобався смак

Достоинства:
    котам сподобався смак
    • Продавец  МістерГав

Дякую, що годуєте якісним кормо. Нехай смакує пухнастим;)

• Андрій Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Funny paws. Вес 1 шт: 2 кг

Абісинці підійшов

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Відсутні
  • Валерій К***

Добре

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PawsPalace. Вес 1 шт: 2 кг

Отличный сервис,качественные товары,большое спасибо)

Достоинства:
    Котик доволен
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  PawsPalace

Дуже дякуємо Вам за покупку та за високу оцінку роботи нашого магазину!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ХрумБум. Вес 1 шт: 6 кг

Нашому котику дуже сподобався Дякуємо.

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIDOpetshop. Вес 1 шт: 2 кг

Котику дуже сподобався корм !!
    Дуже гарний склад корму
    Ще хочу зауважити дуже приємних продавців ,які звонили мені та цікавились сподобався корм моєму котику

Достоинства:
    Склад корму
    Недостатки:
    Ніяких
  • Аліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Беру не перший раз, кіт їсть, чудовий склад

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Беремо для кота вже 5 упаковку. Повністю підходить для котів з проблемами травлення.
    Не має дурного запаху після туалету
    Загалом кіт їсть з задоволенням

• Инга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Добрый день! Брала этот корм не первый раз,кот ел!
    В это раз взяла 2 кг, по запаху,в сравнении с предыдущим, другой..Кот не ест...категорически,даже когда смешиваю с остатками "дикого кабана"..явно выбирает....Надеюсь я не попала на подделку,просто что то в составе производитель поменял( Сравню составы, напишу вывод.

Недостатки:
    Не ест(

Добрий день. Зверніться, будь ласка, до нас на гарячу лінію з цього приводу. Ми б хотіли детальніше розібратись в даній ситуації. Номер гарячої лінії по продукту 0 800 21-23-30.

• Денис А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

Кішка спочатку їла а потім перестала. Але на смак прикольний, під пиво піде

Достоинства:
    До пива
    Недостатки:
    Кішка не їсть
  • Золотова В***

Кіт дуже гарно їсть )

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

Дуже якісний корм,мойому коту корм зайшов ,будемо і на далі брати.

Достоинства:
    Гарно пахне.
    Недостатки:
    Немає.
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 2 кг

Хороший склад, перебірлива кішка їсть нормально.

• Олексій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Вес 1 шт: 6 кг

Кот ест и это главное.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Цена
  • Виктор У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Вес 1 шт: 400 г

Все отлично продавца рекомендую

• Наталия Г***

Корм отличный,кот доволен.Спасибо.

Достоинства:
    У нас в городе такой не купить.
    Недостатки:
    Нет.
  • Наталия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

Корм дуже хороший, натуральний, дякую

Достоинства:
    Те що натуральний
    Недостатки:
    Дороговат
  • Наталія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Вес 1 шт: 2 кг

Корм рахується на ряду із кращих чешської республіки. Рекомендую. Успіхів і постійних клієнтів.

Достоинства:
    Приємні враження від операторів. Швидко, оперативно і ще по акції. Звичайно рекомендую і магазин і товар.
  • Колесниченко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 6 кг

Брали до цього з диким кабаном їв добре!

Достоинства:
    Не знаю поки що!
    Недостатки:
    Кіт навідріз відмовляється їсти
  • Сальдецька О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г

Вперше купила своїй примхливій королеві корм цієї лінійки і радію, що їсть. Мені тільки самій запах корму "не дуже", але головне, щоб киці на користь було!

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 6 кг

Маємо трьох котів, і усі троє готові заради цього корму на що завгодно. Куштували майже усі смаки, але цей вони полюбляють більш за все. Котики на ньому здорові, гарні, доглянуті і дууууууже м'яка та блискуча шерсть. Серед холістиків цей найкращій. Не шкодуйте для своїх улюбленців грошей на якісний корм, тоді і якість їх життя покращиться, хоча нижче хтось пише щось про маркетинг, але здоров'я починається з правильного раціону. Дякую!

Достоинства:
    Кращий
  • Сергій

Кішка погано його їсть.

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
      У кожного улюбленця свої смаки та вподобання, тому, на жаль, не існує корму, котрий сподобається абсолютно усім котикам. Натомість можемо порекомендувати Carnilove для стерилізованих котів з ягням та диким кабаном. Можливо, цей смак більше прийдеться до душі Вашій улюблениці.
      Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
      Бажаємо гарного дня!

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Galera. Вес 1 шт: 6 кг

Сухой корм для стерилизованных кошек Carnilove Fresh Carp & Trout (рыба) 8 кг

Недостатки:
    Упаковка 6 кг
    • Юлия

Спасибо! Прислали 2 кг бесплатно. Перед этим продавец перезвонил извинился за ошибку в описании.

• Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 6 кг

Стерилізовані кішки не потребують спецільної їжі, вони їдять ту саму їжу, що і некастровані, але їм потрібно менше калорій. Ви можете купляти звичайни корм і давати його скільки треба аби ваш кіт не товстішав, та не переплачувати за "спеціальний корм", який вигадали маркетологи.

• Евгения
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Отличный корм, шотландец блестит и бегает) со вкусом курицы этой же линейки ел только от голода, а этот вкус прям любит. Кормим по таблице - вес не растёт, что очень важно для кастратов)

Достоинства:
    Вкусный (наверное)

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Carnilove! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 6 кг

Покупали этот корм на протяжении полутора года, кошка ела с удовольствием и привлекал отличный состав. Купили очередную пачку в 6 кг и оставалось ещё немного старой, но кошка стала резко отказываться его есть. После недели проб вернуться на Carnilove к сожалению пришлось смириться.

Достоинства:
    Хороший состав
    Недостатки:
    Кошка перестала есть, цена

Добрий день!
      Можна порекомендувати киці корм з іншим смаком - дикий кабан з лінійки Carnilove.
      Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!

• Яровая Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Хороший корм, по качеству/цена выбрала этот. Кошка есть два месяца - полет нормальный. Буду дальше его брать.

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 6 кг

Корм по составу очень хороший,кошка ест около месяца.Переводили постепенно,шерсть отличная,самочувствие хорошее.

Достоинства:
    Состав
    Недостатки:
    Очень подсушен

• Юрий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Обычно мои девченки после первого дня поедания корма,на второй день просто забивают и даже не подходят к нему,Честно говоря давно устал перебирать а тут гляжу второй день и они подходят и кушают его,значит вроде как нашел наконец то хавчик для них,Одна у меня вооще привереда каких поискать надо и я ориентируюсь в основном на ее мнение о кормах.

Достоинства:
    Отличный корм!!! Сделан качественно!!!
    Недостатки:
    не обнаружено

• Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

К самому корму претензий нет. Кот ест с удовольствием, наедается. Запах приятный (мне пахнет жареной рыбой), гранулы среднего размера, сухие.
    Дальше будут минусы.
    При заказе писали отправят 30-го ноября, уже в разделе "мои заказы" было написано, что отправка 1-го декабря, а в итоге пришло сообщение на телефон с датой отправления 2-е декабря! Я не стала волноваться, даже с этим раскладом котею корма ещё хватало на несколько дней. Но меня решила подвести уже Укрпочта, везла посылку 4 дня, вместо 1-го.
    Советую заказывать корм не за неделю, а минимум за две!

Достоинства:
    Состав хороший.
    Недостатки:
    Доставка.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 6 кг

Перейшли на цей корм після більш дорогого ACANA, аби платити менше. Запах туалету не сильно погіршився - це головний показник і це добре. Корм твердіший, та гірше на запах і відчутно гірше на смак. Вцілому нормально. Далі спробуємо Opti meal.

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
      Смакові вподобання котів та людей сильно відрізняються, до того ж, навіть у кожного улюбленця свої смаки.
      Також ми рекомендуємо обрати корм, котрий буде найкраще підходити для Вашого кота, і надалі годувати ним. Постійні переведення з корму на корм можуть бути сильним навантаженням на підшлункову залозу. Переводити ж на новий корм треба впродовж 1-2 тижнів, поступово збільшуючи дозу нового раціону.
      Бажаємо гарного дня!