Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Тактические Смарт часы GeliusTactical Navy GP-SW007 Military

Оценка пользователей 4.11/5
  • Ігор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 54. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Один раз скупався в морі, після цього померли.

Вітаємо Ігоре!

• Олена К***

Купували батьку на подарунок. Користується більше року, все чудово, заряд тримають так само. В характеристиках заявлено вимірювання тиску крові та рівня кисню - це таке собі)))) але ми цього і не очікували.

Достоинства:
    Комплектація, заряд батареї, зовнішній вигляд

Вітаємо Олено!
      Дякуємо, що обираєте техніку Gelius для Вашой родини та ділитеся досвідом використанням!

• Роман И***

Користуюсь рік,все добре.Заряджаю раз на тиждень,всередньму

Недостатки:
    не знайшов

Вітаємо Романе!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника.

• Книшик О***

Гаджетом повністю задоволений. Користуюсь більше року. Заряд батареї тримає в районі 2-х місяців. Басейн, річку, озеро, (пірнав на декілька метрів) грязь, пил все витримує на ура. Апарат вартий уваги, особливо за ті гроші які він коштує.

Достоинства:
    Автономність, захист від пилу і води, управління.
    Недостатки:
    Не виявив

- Вітаємо Олександре!
      Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! Ми дуже раді, що Ви задоволені продукцією та бажаємо приємного використання!
      Зверніть увагу! - Годинник має ступінь захисту від вологи ІР68 але він не водонепроникний. Захист IP68 означає захист від пилу та занурення у воду до 1,5 м на 30 хв, але не передбачає плавання, особливо в динаміці (наприклад, розмахування руками, тиск хвиль, стрибки). При "поверхневому плаванні" тиск води може виявитися вищим, ніж допустимий, і волога просочилася всередину. І найголовніше - після потрапляння у воду на протязі 1.5-2 годин не користуватися боковою кнопкою!

• Александра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Military

Користувався до нього 4-ма поколіннями мибенда, хотів щось серйозніше та купив цю модель, зрозумів що серйозний девайс у мене був до них, а це іграшка, погана копія нормальних браслетів мибенд... він нормальний, алє у порівнянні з часом, значно програе простому фитнес браслету...

Достоинства:
    переваг немае.
    Недостатки:
    усіляких дрібниць по типу вібрації, розблокування тапом, блокування тільки физичною кнопкою що приводить до його самостійного життя коли він випадково розблокуется.

Вітаємо Олександра!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
      Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Вікторія

Купувала чоловіку на подарунок,поки все чудово,далі побачимо

Вітаємо Вікторіє!
      Дякуємо за вибір Gelius для подарунків. Ми цінуємо Вашу довіру і раді бути частиною Ваших важливих моментів.
      Бажаємо Вашому чоловікові приємного користування.

• Денис

За таку ціну немає на що жалітися.
    Якщо зрівнювати з аналогічними (по ціні) годинниками чи фітнес браслетами ідентичними по ціні - Gelius гарний вибір.

Достоинства:
    Гарні ціна, дизайн, комплектація і пакування, довго тримають заряд. Гарний екран. Норм звук.
    Недостатки:
    Медичні показники умовні.

Вітаємо Денисе!

• Анна Т***

Годинник перестав працювати.розрядився і вже не приймає заряд та не світиться...ще на гарантії.з ким зв'язатися?

Вітаємо Анно!
      - Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.

• Максим П***

Давно хотел эти часы, наконец-то купил когда на них была хорошая скидка. Переоценил немного данную модель. В принципе часы нормальные, но точно полной стоимости своей они не стоят)

Достоинства:
    Держат заряд батарею реально месяц, 3 недели работают , остается еще 20%. Микрофон нормальный, разговаривать удобно.
    Недостатки:
    Очень часто разъединяется пара с телефоном.

Вітаємо Максиме!
      - Деякі програми або налаштування енергозбереження можуть обмежувати роботу Bluetooth. Вимкніть енергозбереження та дозвольте додатку для годинника працювати у фоновому режимі.

• Виталий К***

Все супер

• Роман К***

Пол дня работы и сенсор перестал работать,сегодня буду отправлять на возврат,посмотрю что из этого выйдет

Достоинства:
    Большой экран
    Недостатки:
    Не работают

Вітаємо Романе!
       Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви завжди можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії.

• Олена Ш***

Через місяць перестала працювати кнопка включення і почав мерехтіти екран. Поки здали на сервіс. Чекаємо результату діагностики

Достоинства:
    Великий циферблат, багато функцій, можна дзвонити та приймати виклики
    Недостатки:
    Через місяць використання перестала працювати кнопка power

Вітаємо Олена!
      - Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.

• Артем С***

Дуже зручний додаток, дозволяє швидко налаштувати всі функції годинника. А ще в комплекті йде змінний ремінець і захисне скло. Є можливість здійснювати дзвінки

Достоинства:
    Акумулятор
    Недостатки:
    Не знайшов

Вітаємо Артеме!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом. Дякуємо Вам за відмічені переваги. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного пристрою.

• Юрий Х***

НЕ учитывает все сны за день. Я после операции, Сплю по 1 часу несколько раз.

Вітаємо Юріє!
      Годинник налаштований на нічний сон.

• Станислав Я***

Купил себе за 2999, через неделю стали 1999, ну ок, заказал жене , пришли, через два дня уже стало 1600. И они не стоят тех денег за которые я их изначально брал. В них ничего по сути нет. Давление у меня всегда как у младенца, пульс так же .. сравнить с тонометром, ну ни как. Один плюс, держит батарейка, за месяц заряжал один раз и на данный момент 48 процентов. Ах да, забыл, перед тем как он сел, мне в приложении показывало 22 процента, думал ещё пару тройку дней на легке продержится, а он просто умер через 5 минут без предупреждения

Достоинства:
    Батарейка та микрофон
    Недостатки:
    Купа

Вітаємо Станіславе!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас!
      - Зверніть увагу! Показники артеріального тиску виведені математичним шляхом. Цей продукт є пристроєм електронного моніторингу, а не медичним довідником і тому вимірювання наведені тільки для довідки.

• Віктор І***

Дякую за оперативність і професіоналізм. Рекомендую до співпраці.

Достоинства:
    Товар відповідає заявленим хсрактеристикам

Вітаємо Вікторе!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Олег Б***

Хороший годинник особливо здивував звук, дуже класний

Недостатки:
    Поки не виявив

Вітаємо!

• Ирина М***

Батько в захваті від подарунка.
    Сподобалось, що він міцний та вологозахистний, також має багато функцій. Показує повідомлення, приймає виклик

Вітаємо Ірино!

• Валентина Р***

Брала сину на подарунок. Йому сподобався, мені також, прикольно виглядає.

Достоинства:
    Водонепроникний,зручний
    Недостатки:
    Не має

Вітаємо Валентино!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять задоволення новому власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам.

• Сергей О***

Дуже багато функцій, заряджаю раз на 7-10 днів.

Вітаємо Сергіє!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
      Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Владислав К***

Замовляв для батька. Важливо було, щоб довго тримав зарядку і це так, щоб міряв серцебиття, можна говорити по ньому, показує смс, навіть показує активність на протязі дня а в додатку і за тиждень і більше

Вітаємо Владиславе!

• Владислав К***

Прикольний, сподобався колір мілітарі.

Достоинства:
    довго тримає зарядку, можна відповісти на дзвінок, показує смс, не страшно замазати болотом і помити, можна міряти сердцебиття та контролювати інші фізичні навантаження
    Недоліки: не знайшов

Вітаємо Владиславе!
      Вдячні за Ваш відгук!

• Віталій Г***

За ці кошти топ годинник в такому стилі.

Вдячні за Ваш відгук!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили стиль нашого годинника.

• Калиниченко И***

Користуюсь годинником вже майже рік,враження чудові. Ходив з ним у екстремальний похід, він його пережив з легкістю (була: вода, каміння, пісок) акумулятор тримає тиждень,що дуже вражає,зручно, що можна приймати дзвінки з нього і ще багато корисного..

Достоинства:
    Пережив вогонь і воду.

Вітаємо Ілля!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом годинника. Ми вдячні Вам за відмічення переваг нашого годинника. Ці характеристики роблять наш годинник надійним та комфортним. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.

• Олег Р***

Користуюсь майже рік дуже задоволений.Нарікань ніяких немає.Заряда акумулятора вистачає на тиждень.

Достоинства:
    Довго тримають заряд.
    Недостатки:
    Невиявив

Вітаємо Олеже!

• Сергій

Користуюсь вже близько 9 місяців. За цей період нічого поганого сказати про годинник не можу, все працює, ніяких нарікань немає. Батарею тримає точнісінько так само як і при купівля, близько 5-7 днів, в залежності від активності користування. Ремінець якісний, не затерся майже за рік користування, при цьому в комплекті ще є запасний.

Достоинства:
    Якість матеріалів на гарному рівні. Надійність - як показав час. Великий та яскравий дисплей

Вітаємо Сергіє!

• Герасимов А***

Покупал эти смарт часы для контроля здоровья во время и после тренировки
    но тренировку на велотренажере пишут неизвестно куда я не нашел ее в приложении
    а это важно знать макс пульс во время тренировки, Калории пишет в 2 раза меньше чем показывает велотренажер хотя у велотренажера погрешность 7%
    Мало того после нескольких тренировок на руке появилась сыпь аллергия хотя прииспользовании других смарт часов Galaxy например такого не было

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    багато

Вітаємо Анатоліє!

• Александра С***

Все супер дякую. Але, який подарунок всередині? Ремінець і плівка комплектуется базово, хіба не так? Чи менгі не поклали подарунок?!

Достоинства:
    Багато

Вітаємо Олександро!
      Дякуємо, що обрали годинник нашої торгової марки!
      До комплекту входить сам годинник, ремінець та зарядка. Другий змінний ремінець та плівка ідуть в подарунок.

• Михайло

Через три місяці перестав зв'язуватися з телефоном.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже швидко вийшов з ладу.

Вітаємо Михайле!

• Александра С***

В чем проблема здать по гарантии?! Зачем бежать и быстро писать плохое в отзыва!? Ты не слышал про заводской брак? Его процент?

Вітаємо Олександро!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      - Так. В разі виникнення несправності в роботі товару необхідно звертатися до сервісного відділу. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
      Ми вдячні за довіру і бажаємо лише позитивних вражень сьогодні і у майбутньому!

• Виктор Т***

Все працює на славу

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Не знайшов

Вітаємо Вікторе!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника.

• Павло П***

Годинник норм. Чудова ціна. Великий екран. Все добре видно. Заряд тримає довго. Багато функцій, половина мені не треба, та хай буде). Але є і недоліки. За що і знімаю зірочку.
    Перший і значущий, як на мене - ремінець. Оті дві штуки, які мають його тримати, весь час кудись з'їзджають вбік. Довелося зняти зі старого годинника шкіряну, і натягнути на цей, бо є шанс, що може розстібнутися, і десь загубитися.
    І друге, можливо чисто моє- екран не спрацьовує, як в телефоні, від подвійного торкання. А звичка є).
    Перші пару-трійку днів стояв, і як чукча стукав в екран))).
    І не кажіть, що тільки я такий).
    Якщо виробник допрацює ремінець, буде просто супер.

Достоинства:
    Все окрім ремінця.
    Недостатки:
    Ремінець треба доробити.

Вітаємо Павле!
      Дякуємо Вам за відгук!
      - Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення новому власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам.
      - Ми обов'язково звернемо увагу на Ваші побажання і щодо ремінця і керування сенсором.

• Дмитро І***

Поки що враження непогані. Одразу трохи підтупило і на дотатку телефон відображалося лише те, що треба сінхронізуватися, а потім все ж таки якось сінхронізувалося і запрацювало.
    Екранчик досить яскравий.
    Прийшли заряджені на 68%, за 4 дні розрядилися до 51.
    Із мінусів
    1. Трохи тупа реакція на жест, екранчик засвічується не завжди і з відчутним запізненням.
    2. Не зрозуміло як включити регулярне вимірювання пульсу. В налашуваннях в додатку є пункт, який начебто це вмикає, але він ніякого ефекту не дає.

Вітаємо Дмитре!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми вдячні Вам за відмічення переваг нашого годинника.
      - Регулярне вимірювання пульсу відображається лише в додатку.

• ВИТАЛИЙ С***

Годинник неробочий. Дисплей ледь світнця. ПО встановлено. Бдютуз конектиця згодиником. Динамік гучний робочий.Більше нічого наробити!!! Ясаси нерономедую.

Достоинства:
    НЕМАЕ!
    Недостатки:
    Янеробочі.

Вітаємо Віталіє!
      Яскравість дисплея регулюється в налаштуваннях годинника.
      Годинник підключається до смартфону тільки за допомогою додатку і блютуз з'єднання відбувається лише через додаток. Якщо Ви намагалися підключитися до блютузу на пряму, необхідно обов'язково видалити з'єднання.

• лепейко В***

Мне понравились
    На порядок лучше чем китайский бешкимет))
    Розетке спасибо за сервис.

Достоинства:
    Цена качество
    Недостатки:
    Пок не увидел

Вітаємо Володимире!
      Щиро вдячні за те, що високо оцінили наш годинник. Приємно, що Ви лишилися задоволені.
      Бажаємо, щоб даний годинник і надалі був корисний для Вас.
      З повагою, український бренд Gelius

• Олексій Г***

Купив на заміну Amazfit Bip Lite які вже відходили 6 років. Перше враження - великі, незвично на руці, поки дуже малий час у мене тому час покаже

Достоинства:
    Великий яскравий дісплей
    Недостатки:
    Поки-що недоліки які можливо виправити програмно як у амазфіт:
    1 розблокування телефона
    2 сповіщення про втрату зв'язку
    3 пошук телефона з годинника
    Слабий вібросигнал. Сенсор сатурації бреше.

Вітаємо Олексіє!
      Дякуємо, що обрали годинник нашої торгової марки!
      Дякуємо, що обрали час та помілилися своїм враженням.
      Ми обов'язково приймемо до уваги усі Ваші побажання.
      Бажаємо Вам насолоджуватися приємними враженнями та отримувати задоволення від використання наших продуктів.

• Максим Б***

А як можна виправити програмою?

Вітаємо Максиме!
      Дякуємо за звернення!
      Такі функції як розблокування телефона, сповіщення про втрату смартфону відсутні в налаштування даної моделі годинника.
      Для того щоб знайти смартфон - зайдіть в налаштування годинник і оберіть Знайти Телефон і Ваш смартфон видасть достатньо гучний сигнал. І навпаки в налаштуваннях додатку оберіть Знайти пристрій і годинник запищіть.
      Також в наступних моделях ми розглядаємо можливість збільшення інтенсивності.

• Оксана О***

Покупала часы мужу на подарок. Муж доволен, часы работают без нареканий, большой дисплей, на руке смотрятся красиво.

Вітаємо Оксано!
      Нам дуже приємно знати, що Ви та Ваш чоловік залишилися задоволені нашим годинником.