Отзывы покупателей о Мягкая игрушка кот батон подушка обнимашка для сна и обнимания детская плюшевая длинная розовая 70 см мягкие игрушки для детей
- AI аналіз відгуків510 відгуків: позитивний (79%), нейтральний (7%), негативний (14%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый
Якісний товар, швидка доставка
- Достоинства:
- Дитина у захваті
- Продавец SBT group
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Отримав швидко, подушка відповідає опису та розмірам, все ок.
Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Светло-розовый. Высота игрушки: 50
Чудова іграшка, спимо лише з нею. Зручна, м'яка та якісна. Вже майже пів року у щоденному користуванні і ще не ремонтували, не шили.
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 70
Хорошая качественная игрушка, хорошо держит форму
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжевый
Отримали товар дуже швидко, якісне пакування. Замовляли на подарунок дитині, іграшка якісна, немає недоліків, рівна, гарно наповнена наповнювачем, колір відповідає.
- Достоинства:
- Безкоштовна доставка на розетку та в момент замовлення знижка на товар
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжево-белый
Крута подушка під голову, або валік під спину. Коти теж з задоволенням тягають плюшевого братана.
- Достоинства:
- Матеріал
- Недостатки:
- Порожній хвоста.
- Продавец SBT group
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжево-белый
Найулюбленіша іграшка дитини! Спить, їсть, читає - все з Рудиком!
- Продавец SBT group
Дякуємо за відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 110
Бомбезный кот, жена в восторге. Рост 160 см плюш-велюр, очень мягкий и классного качества. Если что кот 110 см)))))
- Продавец SBT group
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Тимофій З***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжево-белый
Прикольний, компактний, приємний. Можна носитись з ним весь день
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 70
Чудова іграшка
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 90
іграшка чудова, недоліків немає
- Достоинства:
- красива, зручна
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый
Отличная подушка
- Єлизавета З***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый
Все супер
- Достоинства:
- Гарна подушка
- Продавец SBT group
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Чудова подушка. Дитині дуже сподобалася.
- Достоинства:
- Подушка класна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец SBT group
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Надзвичайний котик! Дуже гарний, дитина його обожнює!!! Невеличкий, сину 7 років, тільки з ним і спить
- Достоинства:
- Яскравий, гладенький
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Топалов В***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Светло-розовый. Высота игрушки: 50
Іграшка класна дитина щаслива )
Додаткова перевага цієї моделі в тому що вона має застібку і її можна прати витягнувши сінтепон.
Або можна напхати туди додаткового сінтепону і кішка виходить така годована, така знаєте файна.- Достоинства:
- Добре зроблена кішка обіймашка
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Подушка - як живий кіт.
Іноді прокидаюсь з ранку - дивлюся - дежить кіт.
А то подушка, виявляється.
10 котячих хвостів з 10.
Рекомендую.- Достоинства:
- М'який, гнучкий
- Недостатки:
- Не мявчить, не муркотить
- Продавец SBT group
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 70
Все супер, якість сподобалось і дуже швидка доставка
- Продавец SBT group
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Микита Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжево-белый
Дуже гарний та милий кіт! Якісний матеріал та пошиття. Рекомендую.
Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Карина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
В перший же вечір довелось витирати, бо забруднили соком - чохол гарно відчистили, все окей, без плям)) Якість непогана
Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Ріта К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Довольна покупкой. Симпатичный котик. Подушка очень мягкая, наполнителя немало, не тонкая.
Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Мірослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Игрушка аккуратно пошита, мордочка милая, швы крепкие. Продавец быстро выполнил заказ. Рекомендую
Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Завдяки цій обймашці тепер дитина сама засинає, задоволена дуже))
Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Маша Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Дякую за швидку доставку, трохи збилась від пакування, полежала вдома та трохи розправила вручну - форма стала нормальна.
- Продавец SBT group
Дякуємо за відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою!
- Пилип Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Задоволений покупкою, хороша іграшка-подушка.
Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Амалія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Подушка гарна та м'якенька, швидко отримала.
- Продавец SBT group
Дякуємо за відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою!
- Ірина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Гарний котик, для дитини розмір ідеальний. Спить постійно з подушкою. Ціна для такого розміру трошки завищена.
- Недостатки:
- Завищена ціна
- Продавец SBT group
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжевый
Чудовий кіт, він тепер у нас замість подушок). Пошиття якісне, не розлазиться. За сім місяців активного користування не втратив форму.
- Достоинства:
- Якісний, зручний, приємний на дотик.
- Недостатки:
- Трохи важко поділити на трьох)))
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Ростислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Бело-розовый
Чудова іграшка, дуже мʼяка та мила, дуже гарний подарунок.
- Достоинства:
- Якість-ціна
- Продавец SBT group
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый
Чудова іграшка та подушка. Мяка, приємна на дотик, доволі пружна коли лягаєш, на вигляд краща ніж на фото
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Продавец SBT group
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 110
Котик прийшов вчасно,дуже гарненький !Дякуємо!
- Достоинства:
- Все супер
- Продавец SBT group
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 110
Класна іграшка. Дитина задоволена. Тканина приємна на дотик. Достатньо наповнювача . Цілком задоволена і товаром і продавцем.
- Достоинства:
- Чудова іграшка
- Продавец SBT group
- Ганна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 110
Купувала для сина, він задоволений.
- Олеся В***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Бело-розовый
Неймовірний кіт Батон! Дуже м’який, пухнастий і такий милий, що неможливо не обіймати. Ідеальний для затишку й гарного настрою!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый
Чудовий подарунок! Купили сину 150 см. Тепер носиться з ним по всім кімнатам! Зручно спати з ним, лежати на килимі на ньому, використовувати як подушку під голову!) дуже задоволена покупкою, гарна якість! Раджу!
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Бело-розовый
Замовляли мʼяку іграшку, кота, дуже задоволені
Співробітники дуже ввічливі, велике дякую- Достоинства:
- Все супер