- Вера А***Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет: Бук. Количество отделений: 9
Все в комплекте.Быстрая доставка.Спасибо.
- Алексей И***Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет: Дуб Сонома. Количество отделений: 9
Соответствует описанию
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет: Бук. Количество отделений: 9
Для маленькой прихожей одновременное решение при размещения обуви и удобства при надевании ботинок. Кроме того, мне нравится эстетически- цвет приятный, мягкое сиденье.
- Недостатки:
- Таїсія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Нимфея альба. Количество отделений: 9
Прикольна тумба, трішки підкорегували полички по боках, щоб зробити більші розміри для взуття. Поличок стало не по три, а по дві. Верхівка в житті трішки темніша та жовтіша, ніж на фото. Кому це критично, майте на увазі. Нам не сильно критично.
- Достоинства:
- Свою задачу виконує
- Недостатки:
- Маленькі отвори, високе взуття не можна поставити
- Елеонора Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M-Room. Цвет: Яблоня Локарно
Чудова тумба за свою ціну. Легка в збірці, я впоралась сама. Гарно виглядає.
- Достоинства:
- Гарна, функціональна
- Недостатки:
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Ольха. Количество отделений: 9
Тумба супер. Зібрали відносно швидко. Але після того як зрозуміли що почитати треба з верхньої частини!
П.С . Відеоінструкцію ,що прикіпдена до товарк тут, ми побачили після того як розмістили взуття на полицях.- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Незаважало би мати ,,кишеньку,, для лопатки та інших дрібниць ,типу губка для блиску чи крем
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: M-Room. Цвет: Венге темный
Ужас. Деревянные чопики не подходят по размеру.
- Продавец M-Room
Дякуємо за зворотній зв'язок. Інформацію перевоно виробнику.
- Катя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Яблоня. Количество отделений: 9
Ну така собі тумба, трошки треба було помудрити з нею, думаю жінка не справилася б сама його скласти) але загалом нормально, брала бабусі і дідусю щоб зручно було взуватись. Зі своєю функцією справляється) дякую
- Достоинства:
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Дуб Крафт золотой. Количество отделений: 9
Прислали : не той колір верхньої частини ( рудий ) …… Але нажаль ми це побачили лише вдома коли повністю розпакували . Так що раджу всім людям хто буде купувати одразу перевіряти на місці даний товар, щоб не було як в мене .
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- Відправили не той колір !!!!!