Отзывы покупателей о Тумба открытая для обуви на девять отделений Компанит ТО-26 Нимфея альба 80,2х30х46,6 см

Оценка пользователей 4.11/5
  • Отзывы про товар продавца chip
  • Вера А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет: Бук. Количество отделений: 9

Все в комплекте.Быстрая доставка.Спасибо.

• Алексей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет: Дуб Сонома. Количество отделений: 9

Соответствует описанию

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет: Бук. Количество отделений: 9

Для маленькой прихожей одновременное решение при размещения обуви и удобства при надевании ботинок. Кроме того, мне нравится эстетически- цвет приятный, мягкое сиденье.

• Таїсія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Нимфея альба. Количество отделений: 9

Прикольна тумба, трішки підкорегували полички по боках, щоб зробити більші розміри для взуття. Поличок стало не по три, а по дві. Верхівка в житті трішки темніша та жовтіша, ніж на фото. Кому це критично, майте на увазі. Нам не сильно критично.

Достоинства:
    Свою задачу виконує
    Недостатки:
    Маленькі отвори, високе взуття не можна поставити
  • Елеонора Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M-Room. Цвет: Яблоня Локарно

Чудова тумба за свою ціну. Легка в збірці, я впоралась сама. Гарно виглядає.

Достоинства:
    Гарна, функціональна
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Ольха. Количество отделений: 9

Тумба супер. Зібрали відносно швидко. Але після того як зрозуміли що почитати треба з верхньої частини!
    П.С . Відеоінструкцію ,що прикіпдена до товарк тут, ми побачили після того як розмістили взуття на полицях.

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Незаважало би мати ,,кишеньку,, для лопатки та інших дрібниць ,типу губка для блиску чи крем
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M-Room. Цвет: Венге темный

Ужас. Деревянные чопики не подходят по размеру.

• Продавец  M-Room

Дякуємо за зворотній зв'язок. Інформацію перевоно виробнику.

• Катя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Яблоня. Количество отделений: 9

Ну така собі тумба, трошки треба було помудрити з нею, думаю жінка не справилася б сама його скласти) але загалом нормально, брала бабусі і дідусю щоб зручно було взуватись. Зі своєю функцією справляється) дякую

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Дуб Крафт золотой. Количество отделений: 9

Прислали : не той колір верхньої частини ( рудий ) …… Але нажаль ми це побачили лише вдома коли повністю розпакували . Так що раджу всім людям хто буде купувати одразу перевіряти на місці даний товар, щоб не було як в мене .

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Відправили не той колір !!!!!