Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Аккумулятор Xiaomi Redmi 9 / Redmi Note 9 (BN54) [Original PRC] 12 мес. гарантии

Оценка пользователей 2.75/5
  • Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall

Ну наче норм тримає, на день вистачає, чи просто пощастило

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Батарея де тримає заряд навіть до кінця дня при невеликому використанні телефону. Якщо використання регулярне, то навіть ледве хватає на пів дня.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не тримає заряд
    • Продавец  KrokoDeal

Прикро що так сталося. Причини описаних симптомів можуть бути як в АКБ так і в інших елементах телефона. Нажаль телефон вже дуже не новий. Його термін експлуатації вийшов. Тому в будь який момент можуть виходити з ладу різні його частини, як АКБ так і інша електроніка , що може давати багато різних симптомів, часто неоднозначних, в тому числі і описані Вами. Рекомендуємо для початку перевірити телефон в майстерні і впевнитися що інші його частини працюють справно. Якщо це брак акб то є гарантія

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Змінила акумулятор ,гарно працює ,швидко не розряджається

Достоинства:
    Заряд довго тримає
    • Продавец  KrokoDeal

Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення:)

• игорь б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent

Батарея очень плохо качества ,хочу вернуть! Батарея которой 2 года лучше держит заряд

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Не держит заряд
  • Володимир Б***
    Продавец: 100percent

АКБ mi bn54. В опису було вказано що оригінал, приїхала копія невідомого виробника. Не раджу продавця

• Продавец  100percent

В описі конкретно вказано Original PRC. На данний товар діє гарантія 12 місяців, якщо у вас є питання зверніться до нас ми їх вирішимо.