Отзывы покупателей о Аккумулятор Xiaomi Poco X3 Pro / Poco X3 GT / Poco X3 NFC BN57 (5160mAh) [Original PRC] 12 мес. гарантии

Оценка пользователей 3.54/5
  • Отзывы про товар продавца M Energy
  • Аліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Ще не використовували, чекає свого часу)

• Наталія С***

Все быстро

• Игорь М***

Товар прийшов у повній відповідності до опису. На POCO X3 pro стала як рідна
    Окрема подяка за кабель, який поклали до замовлення

Достоинства:
    Повна відповідність опису
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Семен Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Нікому не раджу купувати цей товар. Вам прийде бракована батарея , яка вздується і пошкодить вам телефон. Ганьба продавцю!!!!!!

Недостатки:
    Все!!!!
    • Продавец  M Energy

Причини описаних симптомів можуть бути як в акб так і в інших вузлах телефона. це 1.
      2: навість якщо комусь і попався брак то це не значить що такий весь товар. інакше ми б уже збанкротували.
      Не дякуємо за відгук

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Те що прийшло не відповідає акумулятору на фото, але довелось забрати, бо не було часу чекати на інший. Не оригінальний, хоча пишуть що оригінал. Через 1 день використання перестав нормально заряджатись.

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  M Energy

Читайте будь ласка опис товара. Там ніде не сказано що це "оригінал"
      Причина оже юути як в АУб так і в інших частинах телефона.
      Рекомендуємо перевірити телефон у майстерні і в разі відсутності несправностей в телефоні, ЗП, кабелі, можна поміняти на новий по гарантії.

• Александр Ш***

Чому тоді на фото зображений оригінал, а приходить зовсім інший акумулятор?

• Продавец  M Energy

читайте опис товара там написано і про зовнішній вигляд і про клас якості. Не подобаєтья товар - робіть повернення. Для цього треба звернутися до продавця з описом ситуції, можливо прислати фото.
      може бути непорозуміння. може щось переплутали, помилились. може фото неправилье. може партія інша прийшла цього разу. вони можуть відрізнятися від партії до партії.
      А тепер після вашлого відгука думаєте, як нам захотілося розбиратися ще більше? 1Непорозуміння можна усунути. дякуємо з відгук.

• Святослав Ш***

Дякую! Якісний акумулятор.

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)

• Люлька В***

Ще працює? Планую замовити, але пишуть, що ці батареї не довговічні.

• Антон З***

Померла через 2 дні після використання. Може брак, але ви пишите що це орігінал

Достоинства:
    Це жах
    Недостатки:
    Все
    • Роберт-Георгій М***

Вам вернули кошти?

• Продавец  M Energy

Щоб вернути кошти треба спочатку вернути товар. Щоб вернути товар треба звернутися до продавця а не ходити по відгукам і ставити "зірочки". Дякуємо за увагу до нашого магазина.

• Валентин Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Не хочуть вертати кошти заьрали товар а кошти не вертають

Достоинства:
    Ужасна робота менеджера хамить і возмущається
    Недостатки:
    Несправний товар
    • Продавец  M Energy

Поверненню підлягає товар з упакокою згідно Закона. В описі товара також про це напиано.
      Надсилайте упаковку товара і ми з радістю повернемо вам гроші. Якщо ви будете нецензурно виражатися в розмові то з вами і не буде ніхто розмовляти.

• Продавец  M Energy

З Валентином дійшли порозуміння. Конфлікт вичерпано

• Чаба К***
  • Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Ємкість батареї не відповідає заявленої - 3500 - 3700 мАч., зарядка батареї проводиться на 5Вт.,

Достоинства:
    Більше ніж у мене ємкість була
    Недостатки:
    Мала ємкість, 5 Вт. Зарядка
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Ємність близько 5050...5150, тобто відповідає. Швидка зарядка не підтримується. Краще доплатити за акумулятор виробництва nohon

Достоинства:
    Ємність відповідає
    Недостатки:
    Швидка зарядка не підтримується
    • Продавец  KrokoDeal

має підтримуватися. зробіть декілька циклів і повідомте будь ласка після цього результат

• Дмитрий П***

Вже зробив більше десятка циклів. По тестеру бере не більше 8 Ватт, тобто 5 вольт 1.55 ампера. На інший вольтаж не перемикається. Ставлю старий акумулятор - все працює

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Прийшов акум дуже швидко.

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    На 2грами легший оригіналу,і трішки меньший в габаритах(хоча як на мене це плюс)
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Якість норм. Приладу для визначення ємності немає, але по відчуттях - відповідає. Поклали в подарунок micro USB - ну хай буде. Коротше- можна брать.

• Продавец  KrokoDeal

Дякуємо за відгук:) Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення:)

• Антон Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Батарею відправили швидко....Дуже приємно здивував подарунок в вигляді кабелю зарядки для телефону....дякую....