- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TotalTech Group
Лампочка 9 ватт знижує ємність станції на відсоток за десять хвилин, два роки тому купував зарядну станцію трохи меньшої ємності, так вона тримає заряд набагато краще
- Недостатки:
- Також бездротова зарядка почему аж працювати та через десять секунд вимикається
- Продавец TotalTech Group
добрий день, ємність станції 292 ват/годин. спробуйте перевірити на тривалому користуванні. 100 ватне споживання має вистачити на приблизно 2.5 години
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TotalTech Group
Отримана зарядна станція відповідає заявленим характеристикам.
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец TotalTech Group
Добрий день, Борис. Дякуємо Вам за вибір нашого товару і високу оцінку
- Геннадий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TotalTech Group
Видав на 220В розетку за 3 години 260Вт*год.
Добрий день, Геннадій. Дякуємо Вам за вибір нашого товару і високу оцінку
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: TotalTech Group
За 4 дня пользования сел всего на 9%. Даже огромный холодильник запустил я могу как минимум поставить 5*
- Достоинства:
- Запускает практически любую технику в доме кроме кондиционера.
- Недостатки:
- Пока месть нет никаких недостатков
- Надія А***
На сколько хватает если подключить к холодильнику?
- Дмитрий С***
На сколько хватает если подключить к холодильнику Я не знаю Я его просто попробовал запустить от этой станции и он запустился заработал и всё я его сразу же отключил понятно что холодильник быстро его разрядит. Думаю часа полтора-два но это большой кухонный холодильник.
- Денис І***Отзыв от покупателя. Продавец: TotalTech Group
Товаром не задоволений, вентилятор потужністю 50 ват 5-6 годин (точно не засікав) це звісно круто, але привокупці я звертав суттєву увагу на максимальний вольтаж і на цій станції було вказано що вона може видавати до 300т ват, і яке ж було моє здивування коли я спробував ввімкнути електрочайник (220-240v) а станція в першу ж секунду тухне, і виникає питання, а в чому прикол? Встає просто мега банальне питання якщо станція може видавати 300v максимум і тут є розетка (яка по логіці має видавати 220v, то чому електрочайник тухне?! (Роздумую над тим щоб повернути, бо це не ок)
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Якщо в розетку (яка типу 220v) вставити щось що споживає 220 ват, то це не працює
- Продавец TotalTech Group
Добрий день, Вати і Вольти це різні одиниці виміру. Станція 300 Ватна саме і до неї можно підключати товари до розетки 220Вольт. Ваш чайник споживає приблизно від 1500 до 2000 Ват. Звісно що він не включиться. Щоб працював чайник Вам потрібна станція приблизно на 2000 Ват. Дивлячись потужність чайника. Вентилятор же у Вас теж 220Вольт і він включився в розетку та пропрацював заявлену ємність. Дивитися потрібно на Вати сами а не на вольти.
- Денис І***Отзыв от покупателя. Продавец: TotalTech Group
Ще не все перевірив, але станція повністю робоча, за свою вартість пропозиція хороша, якісно зібрана, відправили швидко, комплектація повна, якщо щось цікаве помітю допишу, покупкою задоволений
- Достоинства:
- Ціна/якість )
- Дар'я Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
я тільки купила станцію, перша зарядка, дали світло на 3,5год - зарядна станція набрала 63%, що дуже сумно
- Достоинства:
- є безконтактна зарядка
- Недостатки:
- до 99% доходить максимум і займає більше 5год, десь біля 6год, що супер незручно під час відключень. Світло часто дають на 3-4год, розраховувала на це. Ще момент, на картинці європейський вхід, а прийшло для звичайної вилки, але то таке. Головне - дуже довго заряджається.
- Дар'я Г***
Ще виявляється, що вхід у вилку збоку НЕ ПРАЦЮЄ, і також DC входи
Email: [email protected] - Представник постачальника
- Віктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував трішки більше року тому для блекаутів в доповнення до Delta2, підзарярджав, щоб не помер акумулятор, цього року, коли стало необхідно, після декількох розрядок, станція просто не вимикає інвертор, станція повністю вимкнена, але 220 на розетці є. Розряджав в нуль, тримав кнопку вимкнення, їй просто все одно, ось 220 ну і власне витрачає заряд на роботу інвертору, за добу розряджається повністю в нуль.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В моєму випадку, заявлені характеристики відповідали дійсності. Використовував його виключно для ігрового ноутбуку під час роботи, вистачало його на 6-8 годин в залежності від того, який режим і яка яскравість була вибрана на ноутбуці. Якщо в той момент, коли були постійні відключення не було б графіків, великою проблемою стало швидкість заряджання станції - 6-7 годин з 5-10 відсотків до 100. Але в принципі він закривав мою потребу десь ~30 циклів, після чого в нього шось згоріло всередені і він перестав працювати. Здав в розетку в сервісний центр по гарантії. Досить швидко(3 тижня десь) його мені повернули. Після цього в реальних умовах не довелось його тестити декілька разів. Але за 2 рази після ремонту по відчуттям ККД його зменшися десь на 15%. Тому оцінка норм)
- Достоинства:
- Заявлені характеристики відповідають дійсності
- Недостатки:
- Час заряджання
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре працює! Без проблем тягне TV-плазму, два роутера. Холодильник тягне.
- Андрій П***
То що кишеньковий холодильник?)
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пів року час від часу користуюсь даною станцією, коли трапляються відключення електроенергії. Освітлює мені стеллаж із рослинами. Товаром цілком задоволена, тим більше придбала товар із акційною знижкою. Це вже друга станція даного виробника, але потужніша, що я придбала на Розетці.
- Достоинства:
- Надійність
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- МаркОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станція непогана, але попався брак.
Найбільше розчарувало, що служба підтримки розетки не відповідає і ігнорує мої звернення вже другий день. В чаті в телеграм та на сайті не відповідають
Опис:
Купував у вас: Зарядна станція Flashfish A301 / 320 Вт / 292 Втгод / Li-ion (FFA301)
До сьогоднішнього дня зарядна станція працювала без нарікань, правила використання та заряджання дотримувался.
Але зараз виникла проблема, скоріше за все щось вийшло з ладу, бо зарядна станція почала грітися/постійно працює вінтелятор охолодження навіть коли вона вимкнуна, тобто напевно щось із контактами або щось замкнуло і таке подібне.
Наскільки зрозумів зломався модуль безпровідної зарядки, який з верху встановлений. Він почав грітися і пищати. За 16-20 годин приблизно висадив зарядну станцію в 0%, навіть у вимкненому стані.- Достоинства:
- Гарно працює, якщо не попався брак
- Недостатки:
- Великі ризики браку. Зломався модуль безпровідної зарядки і пасивно розряжає станцію, навіть у вимкненому стані, схоже якесь замикання контактів, бо пищить сильно. Постійно гріється і крутить вінтелят
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Майже не користувався, почав на початку тижня - dc вхід чи зарядка не працює, кожну секунду блимкає світлодіод на зарядці, здається, що перестав працювати зарядний пристрій (
- Достоинства:
- Наче все ок було
- Недостатки:
- Пару зарядів і не працює контролер заряду
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это скорее вспомогательный источник резервного питная, а не основной, в дополнение к какому-нибудь Bluetti или Ecoflow помощнее. Я купил их аж 3 шт. этих Flashfish за 1.5 года чтобы использовать для менее мощной техники - ноут, телек, настольные лампы, вентилятор и т.д. Пока тьфу-тьфу-тьфу ни один не барахлит.
Ну и это Li-ion батарейки, быстрой зарядки нету, но мне пока хватает.- Достоинства:
- Подходит для техники мощностью до 300 Вт, легкий
- Недостатки:
- Медленно заряжается
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив тиждень тому. Спочатку була схожа ситуація, як в одному з попередніх відгуках. При підключенні будь якого прилада, відсоток заряду дуже швидко зменьшувався. Згадав про це і поставив відразу на зарядку. До 99% дуже швидко дошло, але останній 1% дуже довго набирав (приблизно 1,5 години). Але після цього все вже працювало нормально. Брав поки що тільки для підключення вентилятора, тому що спека була просто жахлива, а світла не було по 7 годин. Вентилятор 40Вт, тому запустився без проблем. Заряд зменьшувався на 1% приблизно за 5-6 хвилин. Один раз працював 3,5 години без перерви и заряд опустився до 60%. Тобто повного заряду має хватити на 7+ годин вентилятора, але я не випробував стільки. Всі інші порти (крім DC) працюють, є супер швидка зарядка через тайп С. Єдине, що насторожує, що під час зарядки, рідний блок з комплекту дуже сильно нагревається. Не знаю скільки градусів, але тримати в руках довго точно не вдасться. Але в цілому пристрій задовольняє мене. Поки на вулиці спека, працює тільки для вентилятора, а восени вже буду спробувати запускати комп або щось інше.
Забув про кулер. Під час роботи інвертора кулер автоматично вмикається час від часу. Мабуть знижує температуру до якось рівня і вимикається. Боявся, що буде дуже шумно, але ні, працює може трохо гучніше, ніж сам вентилятор, тому спати на заважає. - Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували для роботи ПК+монітор. Заряду вистачає на 6 годин роботи, потім вже при заряді 10% ставимо на зарядку. Заряджає до 99% від зарядки з комплекту за 3,5-4год. Спробували ще підключити газовий котел, але не потягнуло. Як дивились відгуки, для котла не вистачає заземлення. Але в цілому, станцією задоволені, бо брали саме для ПК. Все дійшло швидко і ціле.
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Не виявили
- Олег
Спитайте чи є тут наскрізне заряджання,і якщо є, просто підключаєте як на зарядку.Має працювати котел.Штекер зарядки-вилка і від станції вилка котла
Тут немає наскрізної зарядки.
- Артём О***
Есть переходник который очень грубо говоря) имитирует заземление, через него котёл будет работать.
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станція розчарувала.
Якщо шукаєте зарядну станцію для для використання в походах, то її недоліки не настільки критичні, але в якості резервного джерела живлення для дому під час відключень - це далеко не найкращий продукт і я б радив пошукати щось більш підходяще.
Станція не здатна працювати в режимі EPS (emergency power supply). Під час заряджання всі порти крім USB вимикаються. Ні в описі, ні в характеристиках цей момент (доволі важливий для наших реалій) не вказаний. Тож якщо ви плануєте заживити через цю станцію, скажімо, роутер, NAS, міні-холодильник, чи щось подібне - вона вам не підійде. Або, як мінімум, буде дуже незручною - доведеться постійно бігати руками перемикати пристрої після кожного включення/відключення електрики.
Також станція дуже повільно заряджається. Якщо використовувати лише 60-ватний блок живлення з комплекту, то повне заряджання займатиме більше 4 годин. Є можливість паралельно підключити ще USB C зарядку до 100 Вт і/або сонячну батарею. Але навіть так час заряджання вийде скоротити до 1,5-2 годин в самому кращому випадку. Тобто, повертаючись до наших реалій, використовувати станцію як основне резервне джерело живлення може бути доволі складно. При відключеннях 7/2 вона банально не встигатиме зарядитися.
DC порти примхливі до рівня споживання. Якщо воно занадто низьке, або непостійне, то порт може просто вимкнутися і не працювати, аж поки ви руками не увімкнете станцію заново.
Ну і останнім пунктом додам повну відсутність будь-яких "розумних" функцій. Станція не має ні Bluetooth, ні WiFi. Вся інформація, яку надає станція - на дисплеї. І інформація ця дуже скромна. По суті тільки поточний рівень заряду. Ні поточний рівня споживання/заряджання, ні час, що залишився до повного заряду/розряду подивитися не вийде.- Недостатки:
- Не працює в режимі EPS, повільно заряджається, DC порти примхливі до рівня споживання
- Дмитро О***
Через день використання перестав працювати рідний блок живлення. Шкода, що не можна відредагувати оцінку. Я, очевидно, поставив вдвічі більше зірочок, ніж цей продукт заслуговує. Абсолютне дно, оформлюю повернення.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телевізор потужністю 150 w не вмикає чогось.
Доброго дня! Приносимо вибачення за спричинені незручності. Зверніться до Сервісного центру Розетка для гарантійного обслуговування.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На жаль, з кавоваркою він не справився, хоча по характеристикам повинен був, але вибівало через 3 секунди.
Повернула.- Достоинства:
- Красивий
- Недостатки:
- Не відповідав заявленим характеристикам
Вітаємо!
Скоріш за все, з кавоваркою станція не справилася, бо її потужність при запуску більша, ніж номінальна. Щоб зрозуміти, яка станція підійде для кавоварки, треба дивитися її характеристики і що написано ззаду/знизу кавоварки. - В'ячеслав Ш***
Куди ж ви нагрівальні елементи до цієї крихітки підключаєте? Господи боже...
- Діма К***
Для нагрівальних приладів станція повинна мати хоча б кіловат номінальної потужності, щоб як мінімум запустити ваш прилад а як максимум не згоріти від переважання якщо система захисту така собі. Я дивуюся людям які в часи блекаутів і дефіциту будь-яких приладів резервного живлення купляють станції, дбж, акуми щоб пити каву, грати в соньку і таке інше.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дата виробництва станції - листопад 2022 року. Пристрій прийшов із зарядом 73% і спочатку сильно здивував (в кінці теж). Під час перевірки роботи усіх роз’ємів та режимів світла за 5-7 хвилин заряд впав до 65%. Після цього спробував зарядити телефон з акумулятором на 5000 мАг – за 5 хвилин телефон набрав 4%, а зарядний пристрій просів до 60%.
Після такої поведінки станції перервав цю перевірку та поставив її на зарядку. Температура корпусу рідного зарядного пристрою через 45 хвилин роботи досягла 60 градусів (в кімнаті +25). Від 60 до 100% пристрій зарядився за 2 години і 20 хвилин, частину часу рідному блоку живлення допомагала зарядка від телефону на 18 Вт. При 99% заряду добавка від зарядки по Type C дуже швидко робить 100%. Також при подвійні зарядці рідна DC зарядка відключається десь при 95-96%.
Під час першого використання після повної зарядки пристрій розряджався вже нормально. В якості споживача був досить старий ноутбук з БЖ на 90 Вт підключений до Type C через перехідник з PD 20V. Ноутбук в режимі простою (без заряду своєї батареї) споживає близько 25 Вт, при максимальному навантаженні – 35 Вт. За перші 2 години поточної роботи на ноуті заряд станції знизився до 92%. За наступні 3 години, в які ще був заряджений телефон з 40 до 100%, заряд станції склав 65%. Наступного дня, за 3 годин роботи і один заряд телефону з 60 до 100% заряд станції склав 45%. По заряду досить непогано в цілому.
Однак наступного дня після зарядки до 100% станція перестала включатись. При підключенні рідного зарядного показує рівень заряду 0%. Після трьох днів періодичних спроб включення так і не запрацювала.
Питання: здавати станцію чи є якийсь спосіб привести її до тями в домашніх умовах?
N.B. Для порівняння і інформація для тих, хто поки не хоче використовувати живлення від Type C : при роботі ноутбука через АС розетку заряд знизився зі 100 до 92% за 40 хвилин, що в 3 рази швидше, ніж через Type C. Ну і гул вентилятора через кожні 5-7 хвилин при АС живленні теж не додає плюсів такому методу використання.- Достоинства:
- Достатній заряд для роботи ноутбука на цілий день. Досить приємне світло та швидка зарядка з двох зарядок..
- Недостатки:
- Не вистачає індикації потужності заряду/розряду. Зламалась на третій день.
Добрий день!
Будь ласка, зверніться в наш сервісний центр для діагностики за номером +38 0444557777 - В
як вирішилась проблема з вмиканням ? Виникла та ж проблема з А501 , рік працювала без проблем а зараз не зрозуміло чому після заряду до 100% стояла без роботи близько півтора місяця і в даний момент чомусь не вмикається , на зарядне не реагує , дисплей не засвічується.
- Н.Отзыв от покупателя. Продавец: Крепость
Брала тому, що є розетка. Ноутбук тягне нормально (один вживав 1% заряду батареї за 5 хв, інший - і того довше).
Але враховуйте, що загальна ємність - усього 0.29 кВт/год. Я брала навіть не заради ноута, а щоб насос опалення з мін. вживанням 45 Вт/год пропрацював ще хоч кілька годин, якщо вимкне світло, від обстрілів і не тільки. Добре порахуйте, що і як надовго збираєтеся до батареї підключати, щоб не було неприємних сюрпризів.
З бонусів - за описом не помітила, але виявилося, що на боку є великий ліхтар. - Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Товар відповідає опису. Дуже зручна річ. Задоволені дуже.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вистачає на три повні зарядки ноутбуку HP 440 g3б за умови роботи в цей час на ноуті. Для роутеру не використовував, бо провайдер не має оптичного підключення.
PD порт для зарядки вмикається автоматично при підключенні кабелю. З одного боку зайвий раз не треба тицяти кнопку, з іншого - самовільне вмикання.
Телевізор "з'їдає" 10% за пів години.
Девайсом задоволений.- Достоинства:
- Різноманіття портів, співвідношення ціни і можливостей
- Недостатки:
- Інструкція німецькою
Дякуємо за відгук!
- Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після приємного враження настає позчарування. Перестав вимикатися роз'єм АС. Вимикаю кнопку АС, вимикаю кнопку живлення, але вихід АС все одно активний. На дісплеє нічого не горіть, дісплей темний, наче вимкнений, але АС все одно працює і живить те, що підключається. Разом з цим працєю вентилятор. Як таке може бути, як її вимкнути? Я вже її до нуля разрядив, зарядив і знов АС активний.
- Недостатки:
- Глюкнула вже через 2 місяці використання.
- Вячеслав Ш***
Додам. Вентилятор вмикається, навіть якщо до станції нічого не підключено і вона вимкнена. Тобто кожні 10 хвилин вентилятор вмикається, наче станція працює.
Добрий ранок, В'ячеславе.
Зверніться до сервісного центру за номером +38 0444557777 для діагностики та усунення несправностей приладу. - Андрій
Аналогічно. Незалежно від навантаження вмикається кулер. Ще й розряджається за півтори-дві доби сам по собі
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Продавець відправив товар дуже швидко.
- Достоинства:
- Спасає життя в сучасних умовах.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Продавця категорично не рекомендую. Не йде на контакт по поверненню чи заміні товара, щось відписує лише після втручання маркетплейсу Розетка. Наразі станція відправлена і знаходиться на складі Нової Пошти, куди її продавець просив відправити, з понеділка, ніхто не забирає, на листування не відповідає.
- Достоинства:
- Девайс цікавий за технічними характеристиками
- Недостатки:
- Приїхав з непрацюючою беспровідною зарядкою, AC 220 та USB Type C, працювали лише звичайні USB та світильник, після першої зарязки, перестав заряджатись та виключатись
- Олександр Р***
Питання з продавцем таки вирішено. Надіслали нову станцію, яка повністю функціональна, все працює.
- ІраОтзыв от покупателя. Продавец: VezemStanciyu
Особлива подяка магазину VezemStanciyu. Спочатку мені дали відповіді на запитання щодо товару у чаті і дуже оперативно, швидко відправили замовлення! В моєму випадку час відігравав важливу роль. Велика дяка за все!
- Достоинства:
- Зарядна станція працює добре, має потужний ліхтарик, невелика вага - переносити легко, тримаючи за ручку. Симпатичний дизайн. Ще перевага, що роз'єм саме для євро розетки - не треба купувати перехідник і це не створює додаткові турботи. В режимі AC вентилятор вмикається при навантаженнях для охолодження, що економить заряд.
- Недостатки:
- Не помітила
- ГеннадийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь станцией уже около недели, поэтому могу сделать определенные выводы.
На точку выдачи станция пришла на следующий день (хотя писалось, что будет через 2), что несомненно порадовало. Проверил - все порядок, только дисплей был в каких-то мелких царапинах (скорее всего появились при транспортировке). Но это не критично. Станция была сразу заряжена на 75%. Дома зарядил полностью, заряжало около 2-х часов родной зарядкой + через Type-C с адаптером питания на 33 Вт.
В первую очередь покупал для зарядки ноутбука и роутера, на случай если зарядки ноутбука не хватит до включения света, а ИБП для роутера успеет разрядиться. Полностью заряженной станции хватит 2 раза зарядить ноутбук (блок питания на 135 Вт) при включенной от сети экономии энергии, а питать роутер непрерывно 20 часов (за 2 часа работы село 10% батареи). Мне на рабочий день станции хватит с головой и это самое главное. Остальное - то такое уже.
За 2 часа родной зарядкой + Type-C с 0% зарядило до 65%, поэтому заявленные производителем 3,5 часа я думаю правдивы. К сожалению, проверить на деле это не могу, так как заряжаю станцию за 2 раза.
Станция шумит прилично, где-то на уровне старых ПК. Разумеется, это не всегда, но при питании роутера где-то раз в 20-30 минут включается вентилятор. При зарядке ноутбука - постоянно. В целом, привыкнуть можно, но в ночное время будет напрягать (тем более если живете не один).
Комплектация устройства порадовала наличием различных кабелей, но вот инструкция на немецком языке - это конечно атас. Спасибо, что хоть не на китайском!
Из плюсов: очень яркий фонарик с 6-ю режимами работы, наличие беспроводной зарядки (хотя мне она особо не интересна), Power Delivery на 100 Вт, а также нескользящие ножки устройства.
Из существенных минусов - это цена. Но, к сожалению, деваться некуда. А у нас по-другому и не бывает.- Достоинства:
- Неплохой выбор различных портов, фонарик, беспроводная зарядка (будет для многих как приятный бонус), ручка для переноски, нескользящие ножки
- Недостатки:
- Цена, инструкция на немецком языке
- Серж
Чтобы не включалось охлаждение, подключайте ноут через PD Type-C.
Если ноут не поддерживает, купите переходник Type-C -> DC со встроенным тригером под активацию Power Delivery протокола. - Ira
Добрый день. Подстричь пожалуйста, а если просто подключить роутер к станции, то вай фай будет работать?
- Геннадий
Серж, ноутбук не поддерживает зарядку через Type-C. Спасибо за подсказку, но лично для себя не вижу смысла покупать подобный переходник. Может кому-нибудь подобная информация пригодится.
Ira, здравствуйте. Очень странный вопрос конечно. Разумеется будет.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заряджається за 4 години від мережі і блоку живлення із type-c 20 Вт.
Тримає роутер, телевізор, аудіосистему та ноутбук 2.5 години.
На нього можна підключати не дуже енергозатратні прилади. Все, що гріє і холодить, працювати від нього не зможе.
На нього ви НЕ підключите чайник, посудомийку, пралку, кофемашину, холодильник, бойлер, обігрівач. Це треба розуміти.
На телефони, ноутбуки, роутери, телевізори, аудіосистеми, пауербанки, ліхтарики підійде.- Достоинства:
- Працює як треба. Простий в експлуатації.
- Недостатки:
- Не заряджає QC, коли заряджається сам.
Дякуємо за відгук, Ярославе!
- Ярослав Б***
Через 1,5 роки перестав працювати рідний блок живлення. Все інше працює добре
- Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий пристрій! Роутер з комутатором та зарядка для ноута. Врятував можливість працювати без електрики. Заряджається з 35 відсотків до 100 - приблизно 3 годин. А доходив до 35 відсотків за 12-14 годин безперервної роботи роутера та 3 разів до повної зарядки ноута. Згодом на ноут купив павербанк. І тепер станції на роутер та комутатор вистачить на 2-3 діб. Ще придбав сонячну панель до станції. Але сонця поки що нема.
- Достоинства:
- Ємність, потужність, зручність.
- Вячеслав Ш***
Додам: якщо докупити звичайні павербанки, то ними можна дозаряджати станцію, тобто це збільшить емність, яка буду доступна у тривалі відключення.
- Антон Д***
А можете порекомендувати повербанки для нього?
В'ячеславе, дякуємо за детальний відгук!
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказал 16.11
Сначала дата выдачи была 18.11, перенесли на 19.11
Сегодня 19.11, товар ещё не прибыл. Техподдержка на вопросы не отвечает.
Другой товар, заказанный 16.11 получил- Достоинства:
- Невідомі
- Недостатки:
- Відсутня реакція техпідтримки розетки
- Роман А***Продавец: Rozetka
Эксплуатировался часто в конце 22, в начале 23 года. Потом больше года не использовался практически (пару раз подключал ЛЭД-освещение). Сейчас начал эксплуатировать снова и он завис. Подзаряжал телефон через TypeC-TypeC кабель. После отсоединения телефона мигают цифры и он показывает, как-будто заряжается через TypeC. Не выключается, АС не включает. Кнопка вкл/выкл только активирует выдачу через ЮСБ-порты, wireless и DC (как обычно).
Подзарядил от сети до 100%, всё ок. Как только заряд упал до 99% - снова мигают цифры и он думает, что его заряжают через TypeC.- Роман А***
Апдейт: электронщик сказал, что было КЗ. Очень странно, ну да отремонтировал - работаем дальше. Только уже не хочу рисоквать ТайпС-ТайпС.
В целом станция хороша, да, шумит, когда идёт активная отдача э/э, но в остальном оправдывает ожидания и заявленные хар-ки. Удобные ручка и корпус на прорезиненных ножках, хороший фонарь.
Не помешал бы вентилятор на БП - он сильно греется во время зарядки станции. Возм., это одна из причин выхода из строя у некоторых пользователей. - Вадим П***
Підкажіть будьласка до кого з майстрів звертались і яка вартість ремонту. Зараз аналогічна проблема. Не вимикається і дані заряду постійно відображаються.
- ОлександрПродавец: Rozetka
Заряджається 12-13 годин з 10 до 100% замість вказаних 4 годин. При частих відключеннях не встигає заряджатись та втрачає сенс. Дуже неякісна станція.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зарядка 12 годин
Добрий ранок.
Не знаємо, де ви купували свою станцію, можемо тільки порадити вам звернутися до сервісного центру, контакти якого мають бути вказані у супроводних документах, або до нас, за номером +38 0444557777.
- Сергей У***Продавец: Крепость
Не рекомендую. Тільки тому, що подарували не став повертати
- Достоинства:
- Нічого особливого
- Недостатки:
- Барахло. З самого початку не зміг зарядити на 100%. Тільки 99%.
- Володимир Р***Продавец: Rozetka
Купували для котла опалення Арістон 25 і для звичайного використання коли треба буде. Коли рашисти звіріли минулої зими то у Львові вимикали електрику на 4 години а 8 годин електрика була ( і так циклічно тривалий час) , то пристрій за 8 годин встигав заряджатись повністю а розряджався котлом за 4 години з хвостиком ( так як котел споживає біля 10 ампер на годину виходить що пристрій має 40 ампер а не 80 заявлених в документації ). Так пропрацював весь час коли проблеми були з електрикою і немовля , яке на той час жило в цій квартирі , не мерзло разом з батьками. В квартирі було тепло. То ж пристрій вартий щоб розглянути можливість його купити.
- Достоинства:
- Працює .
- Недостатки:
- Немає заявлених 80 ампер
- Павел Н***Продавец: Rozetka
Купил данную станцию в другом месте
Новенькая, идеальная
Хватает чтобы 4 часа смотреть смарт тв на 32 дюйма который жрет 78-80 ватт
Порадовала беспроводная зарядка-айфон зарядил на 10% буквально за 5-6 минут
Мощный фонарь, в нынешнее время как вариант утереть соседям нос-ты сидишь и смотришь фильм по тв а они за стенкой семечки в темноте грызут))))
Шикарный комплект из кабелей и 800 циклов при первой потере мощности
Если каждый день заряжать станцию-то через 2 с небольшим года потеря в мощности будет 20%-супер результат
Хороший конкурент всяким экофлор и тд
Малоразрекламированный бренд
Единственный минус по сравнению с прошлой моделью а201-при 99% может полчаса добирать единственный процент до 100%- Достоинства:
- Мощный, надёжный