- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 2
Хорошие аккумуляторы, давно приобрёл, свою функцию выполняют. Брал для(пульта) двухсторонней сигнализации авто, держат на много дольше чем дорогие дюраселы.
- Достоинства:
- Свою функцию выполняют
- Недостатки:
- Нет, надеюсь и не будет.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Заряджаються. Працюють.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Брав повторно задоволений покупкуою
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Хороші акумулятори, довго тримають
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 2
Продавець -магазин оперативно зі мною зв'язались, з пропозицією заміни акумулятор. Пересилку Нової Пошти оплатив продавець. Висновок Сервіс та гарантія в Україні існує . Продавець достойний більше ніж 5 зірок.
- Достоинства:
- Все вище заявлене по характеристикам співпадає.
- Недостатки:
- Нажаль мені достався один бракований з двох акумуляторів
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 2
В комплекті з двох батарей одна не працює . Прям з коробки вже брак. Якщо плануєте використовувати акумулятори парою то треба замовляти на одну більше, мабуть так задумано.
- Недостатки:
- 50% на 50%
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 2
Дуже зручно
- Павел Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 2
Все ок - доставка, ціна.
Не потребують спеціалізованого зарядного пристрою - підходящого для літій-іонних ААА. - Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 16
- Степан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 2
За таку ціну якість суперова
- Достоинства:
- Дуже легко і зручно заряджати
- Олексій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Ок
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Сама дешева, батарейка звичайна, тримає разів в 10 більше чим одна ця акамуляторна. Функцію виконує але жити біля розетки таке собі.
- Достоинства:
- Акамулятор
- Недостатки:
- Ємність мікроскопічна
- Продавец Tehno360
Доброго дня. Нам шкода що товар Вам не сподобавя. Ви можете здійснити повернення товару протягом 14 днів, та отримати назад кошти. Батарейки цього бренду, усі модделі тестувалися, ємність вказана в описі відповідає реальній ємності. Увага батарейки потрібно заряджати перед першим використанням, можливо Ви цього не зробили.
- Павло Г***
Ще і хватає наглості продавцю писати що я забув зарядити.
- Продавец Tehno360
Не хотіли Вас образити, але дуже багато клієнтів не заряджають батарейки коли отримують їх , вважаючи що вони уже заряджені на 100% по аналогії зі звичайними батарейками, через це виникають не порузуміння. Зрозуміли що у Вас ситуація інша.
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
- Назар Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Брав схожі батарейки формату АА, іншої фірми, самі батарейки топ за свої гроші але з 2 пачок по 4шт 2 батарейки згоріли при першому використанні, по одній з кожної пачки. Ці з 4 шт. всі 4 робосі )) Це вже добре, як себе далі покажуть подивимось, але поки 5*
- Достоинства:
- Працюють, не горять
- Недостатки:
- Не виявив
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 2
Придбав дані акумулятори для використання у ручному міксері для взбивання кави. Роблю по 2 кружки на день, висатчає на 10-11 днів. Не те щоб багато, але перевагою є те, що акумулятор на відміну від батарейки працює на повну потужність до останньої миті
- Достоинства:
- Роз'єм Type-C, кабель для одночасного заряджання двох акумуляторів
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Чудова альтернатива батарейкам, один раз придбав і служить роками, дбайте про екологію, в мене дома все на акб, є сонячна станція від якої все заряджає від сонця
- Достоинства:
- Багаторазовість
- Недостатки:
- Упаковку отримав вже відкритою
- Вдовин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 2
Працює так, як і очікував. Достатньо на місяць у пульті керування. До останнього тримаєинапругу.
- Достоинства:
- Швидко заряджається. Працює, як очікував
- Недостатки:
- Мала ємність
- Продавец Tehno360
Дякуємо Вам за корисний відгук, З повагою команда Tehno360
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Беру вдруге - ціна/кість 5 з 5 !
Задоволений, тримає довго, зарядка біля 2 год -.- Достоинства:
- Ціна/якість відповідає очікуваній!
- Недостатки:
- Не знайшов для себе
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 2
Місяць використовую, працюють без нарікань, ціна/якість - відповідає!
- Недостатки:
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
купив 3 пачки всі добрі проблем нема
дякую фірмі розетка
буду купувати ще- Достоинства:
- зручно не треба тягати зарядне для акумуляторів
- Недостатки:
- нема
- Продавец Tehno360
Дякуємо Вам за корисний відгук. З повагою команда Tehno360
- Микола Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Звичайні батарейки світильник тримають десь тиждень (по кілька годин на день), ці ж акумулятори розрядились за пів години (перед чим були заряджені).
Не рекомендую даний товар.- Достоинства:
- Зарядка через Type-C
- Недостатки:
- Малий заряд батерейки
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Не погані акумулятори, але зверніть увагу на їх досить не велику ємність. Для прикладу дитяча іграшка на звичайних батарейках середньої вартості працює приблизно три тижні, а на даних повністю заряджених акумуляторах вдвічі менше.
- Достоинства:
- На вигляд річ якісна, далі час покаже.
- Недостатки:
- Невелика ємність, доводиться часто заряджати.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Дуже задоволена покупкою Не треба витрачати кошти на китайський непотріб Дякую
- Достоинства:
- Швидко зарядились і довго держать заряд
- Недостатки:
- не має
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Нормальный товар
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Купляв для ліхтарика - не підійшли. Тестер показав ємність 1200 mAh. Час заряджання 104 хв. Ліхтарик світив 60 хв. Продавець повернув гроші без проблем.
- Достоинства:
- Заряджання через Type-C
- Недостатки:
- Не для потужних споживачів.
- Продавец Tehno360
Доброго дня, Нам дуе шкода що товар не підійшов Вам і довелося його повертати. Батарейки відповідають заявленим характеристикам, краще підходять для малопотужних приладів - пульти, дитячі іграшки , геймпади, та інше.
- Вячеслав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Незважаючи на те що раніше я брав неодноразово такі акумулятори і вони працювали без питань у цьому комплекті я раптом отримав аж три акумулятори які повністю не працюють хотів би знати що зробити для того щоб їх замінити
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Відношення до якості товару стало набагато гірше ніж було
- Продавец Tehno360
Нам дуже шкода що виникла така ситуація, перевірили батарейки що Ви повернули, 3 були у справному стані, 1 не видавала струм, Замінили повністю товар на нову упаковку.
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Класні
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Ще й на двох з трьох "аккомуляторах" були криві гнізда, але це нічого на фоні того, що жоден з них не працює.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Не працюють, не заряджаються,
- Продавец Tehno360
Доброго дня. Нам дуже шкода що виникла така ситуація. Одразу зв'язалися з Вами та запропонували відправити усі батарейки на перевірку до нас з подальшою заміною чи поверненням коштів. Товар для тесту не отримали. Велика вірогідність що не зарядилася, або не працює одна з батарейок, якщо не працює одна то пристрій який живиться від чьотирьох також не буде працювати. Те що не працюють всі 4 батарейки є фактично неможливим.
- Олександр Я***
Якійсь дитячий садок а не доказ. Візьміть мультиметр, заміряйте напругу на кожній батарейці і покажіть що вийшло. А то схоже на якусь бабушку, яка не розуміє що куди тикає.
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 2
Работают хорошо
- Достоинства:
- Мобильные и удобные
- Недостатки:
- Пока нет
- Стасів В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 2
купляла для машинки, все працює.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Батарейки дуже слабенькі. Підсвітку на прищепці для читання на 2 діоди три батарейки тримає біля години, а заряджаються біля трьох. Працюють вони менше, ніж заряджаються.
- Недостатки:
- Немає заявленої ємкості
- Продавец Tehno360
Доброго дня. Дуже шкода що у вас склався негативний досвід користування товаром. Ви можете повернути товар або відправити його на діагностику звернушись через повідомлення до продавця.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Перевірені тестером усі 4 акк. Вони усі мають ємність 250-260мАг. Тому заріджаються 2-2,5год, оскільки більший струм ніж 100мА просто не приймають (у вбудованому контролері стоїть обмеження),але в результаті їх ємність дорівнює лише половині заявлених. Тобто це не брак, не помилка не глюк обладнання, усі акк. абсолютно однакові по показниках та не відповідають опису, а оскільки на них вказані інші технічні дані
- Достоинства:
- працює
- Jack S***
Я, думаю що ємність 400 це в мВт*год, якще її розділити на напр. 1,5 В, те й вийде близько 260. Як щодо мене це слабувато.
Опис під великим питанням. Заряджаються при 0,10-0,11А, більше не беруть струм, тестувалися і комплектним і іншими кабелями і різними БЖ. Тому при ємності 0,500 мали б зарядитися з 0 до 100 відсотків за 5 годин, а не як в описі 1-1,5години... Будемо перевіряти детальніше і доповниться відгук
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Батарейки были распечатаны , сразу не увидел. За качество товара не уверен. Проверяю.
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
Купляли акумулятори до тонометра . Заряджаються швидко, близько 2 годин. Кабель для двох акумуляторів від одного usb, що зручно. Працювали без підзарядки трошки більше місяця, що ж довше ніж звичайні батарейки
- Достоинства:
- Строк роботи без підзарядки
- Продавец Tehno360
ВІталій, Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук та поділилися враженням про товар)
- Рустам Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Количество в упаковке: 4
- Продавец Tehno360
Рустам, дякуємо за вибір та відгук. Гарного користування!