Отзывы покупателей о Термометр кулинарный градусник кухонный со щупом для мяса электронный JR 01 Black

Оценка пользователей 4.22/5
  • Олег Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудовий термометр для кухні! М'ясо завжди ідеально просмажене, тісто не пересушене – завдяки точному вимірюванню температури.

• Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гострий довгий щуп дозволяє перевірити готовність товстих шматків м'яса, не розрізаючи їх. Все топ, дякую!

• Ренат Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

справляється зі своїм завданням на відмінно!!

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Вимірює температуру не дуже швидко, зате точно

Достоинства:
    Хороший термометр

• Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швидко реагує на зміну температури

• Володимир

Хороший термометр

• Оксана Ш***

Прислали не той термометр
    JR-1.
    Судячи з коментарів,що не мені одній.
    Продавець пояснює що пересортиця.
    Так пересортиця.Продається
    Товар низької якості по ціні іншого товару який можливо кращий.

Достоинства:
    Не той термометр
    Недостатки:
    Якість не відповідає ціні.
  • Янина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Мені також прислали JR-1, різниці не бачу. Працює, секунд 20-30 треба, щоб дійшов до температури. Міряє і холодне і гаряче, воду і м'ясо, температуру киплячої води показує 99*С. Щуп 11см, якщо треба міряти щось у великій киплячій кастрюлі, то не зручно, а так чудово.

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Вірогідніше за все на складі стався пересорт. Тож вибачаємось за незручності.

• Катерина Т***

Працює справно

• Дарина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудовий товар, простий у використанні.

• Одарич Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Замовляла не те, що отримала.
    Замовляла 2 шт. Розчарована

Достоинства:
    Не знаю, не той товар
    Недостатки:
    Не те, що замовляла
  • Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Пока работает, а там посмотрим.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    нет подвески экрана
    • Продавец  StarLight

• Іоанн В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Весьма приятная и удобная вещь в пользовании когда следует точно подобрать температуру для приготовления того или иного блюда. Пока работает и не стоит!

• Гончаренко Г***

Все ок!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Покупал на Розетке. Пока доволен.

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Юрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Норм, працює, показуючи всі данні!

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар відповідає ціні. Заявку швидко опрацювали, відправили.

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купували для м'яса. Працює добре.
    Окрема подяка за швидку обробку замовлення та доставку.

• Володимир К***

Все супер

• Євген Х***

Все працює як заявлено

Достоинства:
    Відповідає опису

• Ірина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Отримали швидко, термометр гарно зроблений,вже спробували,температуру показує вірно.Дякую продавцю!

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар відправили швидко. Після отримання поцікавились чи все працює. Товар якісний.

• Іван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

вілправили швидко, товаром задоволений, дякую

Достоинства:
    Дуже приємна ціна, і нема явних недоліків
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  StarLight

• Антон Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все в надіслали, користуюсь, все подобається, вимірює добре

• Максим К***
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.

• Ілля Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купував цей термометр для вимірювання температури при зварюванні кави

Достоинства:
    Точне вимірювання, можна міряти температуру ґрунту на городі
    Недостатки:
    Трохи незручні кнопки
    • Продавец  StarLight

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Давно хотіла такий дівайс собі) непогано мати його. Так він повільно міряє, але для мене це не проблема. Свої функції виконує.

Достоинства:
    Чудовий, як на свої гроші
    Недостатки:
    Немає поки
    • Продавец  StarLight

• оsam
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

термометр дуже сподобався, легкий в експлуатації, тепер не треба думати чи готове м"ясо та т.п. отож рекомендую

Достоинства:
    добра якість

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Представники магазину зв'язалися зі мною і зробили компенсацію 50 відсотків від вартості товару. Дякую.

Достоинства:
    Швидко відреагували
    Недостатки:
    Пересорт товару
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Отримала не те, що замовляла, розчарована.

Достоинства:
    ?
    Недостатки:
    Не та модель
    • Продавец  StarLight

Вибачаємось за незручності через пересорт товару на складі. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання.

• Продавец  StarLight

Питання було вирішено шляхо повернення 50% від суми замовлення. Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі та будемо раді бачити Вас в подальшому!

• Андрій Б***

Вислали не ту модель

Достоинства:
    ?
    Недостатки:
    ?
    • Продавец  StarLight

Андрій, доброго Вам дня! Вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі. Будь-ласка очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання.

• Андрій Б***

Представники магазину звязались зі мною і вирішили ситуацію. Дякую за швидку реакцію.

• Продавец  StarLight

Андрій, ми дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Питання було вирішено шляхом грошової компенсації, у розмірі: 50% від суми замовлення. Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі та будемо раді бачити Вас в подальшому!

• светлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купила данный термометр инструкции к нему нет. Как им пользоваться я не понимаю. Я новичок . Поэтому понять хорош или плох не могу

• Продавец  StarLight

Світлано, доброго Вам дня! Товар №378254259, який Ви придбали раніше, випускається та комплектується у такій упаковці на виробництві. Інструкція із застосування даного приладу (термометр-щуп) вказана у картці даного товару (фото товару №3). Також дублюємо Вам покрокову інструкцію:

• Продавец  StarLight

1. Очистити щуп; 2. Увімкнути термометр (кнопка: ON/OFF); 3. Вибрати шкалу (відповідну Вам); 4. Натиснути кнопку: "HOLD"; 5. Завантажити щуп у їжу; 6. Дочекатися вимірювання температури: 7. Вимкнути термометр (так само є функція автоматичного відключення після 10 хв. без операцій); 8. Очистити щуп і забрати в чохол. Застосування цього приладу дуже легке та інтуїтивне! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.

• Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Похоже прислали что-то не то((модель не та

Достоинства:
    ?
    Недостатки:
    ?
    • Наталья С***

Продавец связался на следующий день. Извинился за то, что отправили не тот товар. Вернули деньги на карту и оставили высланный термометр в подарок, как извенение

• Продавец  StarLight

Наталія, ми дякумо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось перед Вами за незручності. Раді, що змогли вирішити цю проблему! Будемо раді бачити Вас в подальшому. Гарного Вам дня!

• Наталія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Термометр не понравился, считаю бесполезной покупкой.Температура выше 99°С не поднялась.Варила для зефира яблочное пюре агар.Размеры не соответствуют заявленным.Длинна всего прибора 18,5 см .Длинна щупа 10,5 см.Толщина щупа,как спица для вязания 3,5 мм.

Достоинства:
    Переваг не найшла
    Недостатки:
    Дуже маленький за розміром
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Наталія, очікуйте, з Вами зв'жеться наш сервісний менеджер!