- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудовий термометр для кухні! М'ясо завжди ідеально просмажене, тісто не пересушене – завдяки точному вимірюванню температури.
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гострий довгий щуп дозволяє перевірити готовність товстих шматків м'яса, не розрізаючи їх. Все топ, дякую!
- Ренат Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
справляється зі своїм завданням на відмінно!!
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Вимірює температуру не дуже швидко, зате точно
- Достоинства:
- Хороший термометр
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидко реагує на зміну температури
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороший термометр
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Прислали не той термометр
JR-1.
Судячи з коментарів,що не мені одній.
Продавець пояснює що пересортиця.
Так пересортиця.Продається
Товар низької якості по ціні іншого товару який можливо кращий.- Достоинства:
- Не той термометр
- Недостатки:
- Якість не відповідає ціні.
- Янина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Мені також прислали JR-1, різниці не бачу. Працює, секунд 20-30 треба, щоб дійшов до температури. Міряє і холодне і гаряче, воду і м'ясо, температуру киплячої води показує 99*С. Щуп 11см, якщо треба міряти щось у великій киплячій кастрюлі, то не зручно, а так чудово.
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Вірогідніше за все на складі стався пересорт. Тож вибачаємось за незручності.
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює справно
- Дарина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудовий товар, простий у використанні.
- Одарич Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовляла не те, що отримала.
Замовляла 2 шт. Розчарована- Достоинства:
- Не знаю, не той товар
- Недостатки:
- Не те, що замовляла
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Пока работает, а там посмотрим.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- нет подвески экрана
- Продавец StarLight
- Іоанн В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Весьма приятная и удобная вещь в пользовании когда следует точно подобрать температуру для приготовления того или иного блюда. Пока работает и не стоит!
- Гончаренко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все ок!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Покупал на Розетке. Пока доволен.
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Норм, працює, показуючи всі данні!
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар відповідає ціні. Заявку швидко опрацювали, відправили.
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купували для м'яса. Працює добре.
Окрема подяка за швидку обробку замовлення та доставку.- Продавец StarLight
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все супер
- Євген Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все працює як заявлено
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отримали швидко, термометр гарно зроблений,вже спробували,температуру показує вірно.Дякую продавцю!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар відправили швидко. Після отримання поцікавились чи все працює. Товар якісний.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
вілправили швидко, товаром задоволений, дякую
- Достоинства:
- Дуже приємна ціна, і нема явних недоліків
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец StarLight
- Антон Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все в надіслали, користуюсь, все подобається, вимірює добре
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купував цей термометр для вимірювання температури при зварюванні кави
- Достоинства:
- Точне вимірювання, можна міряти температуру ґрунту на городі
- Недостатки:
- Трохи незручні кнопки
- Продавец StarLight
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Давно хотіла такий дівайс собі) непогано мати його. Так він повільно міряє, але для мене це не проблема. Свої функції виконує.
- Достоинства:
- Чудовий, як на свої гроші
- Недостатки:
- Немає поки
- Продавец StarLight
- оsamОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
термометр дуже сподобався, легкий в експлуатації, тепер не треба думати чи готове м"ясо та т.п. отож рекомендую
- Достоинства:
- добра якість
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Представники магазину зв'язалися зі мною і зробили компенсацію 50 відсотків від вартості товару. Дякую.
- Достоинства:
- Швидко відреагували
- Недостатки:
- Пересорт товару
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отримала не те, що замовляла, розчарована.
- Достоинства:
- ?
- Недостатки:
- Не та модель
- Продавец StarLight
Вибачаємось за незручності через пересорт товару на складі. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання.
- Продавец StarLight
Питання було вирішено шляхо повернення 50% від суми замовлення. Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Вислали не ту модель
- Достоинства:
- ?
- Недостатки:
- ?
- Продавец StarLight
Андрій, доброго Вам дня! Вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі. Будь-ласка очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання.
- Андрій Б***
Представники магазину звязались зі мною і вирішили ситуацію. Дякую за швидку реакцію.
- Продавец StarLight
Андрій, ми дякуємо Вам за зворотній зв'язок! Питання було вирішено шляхом грошової компенсації, у розмірі: 50% від суми замовлення. Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купила данный термометр инструкции к нему нет. Как им пользоваться я не понимаю. Я новичок . Поэтому понять хорош или плох не могу
- Продавец StarLight
Світлано, доброго Вам дня! Товар №378254259, який Ви придбали раніше, випускається та комплектується у такій упаковці на виробництві. Інструкція із застосування даного приладу (термометр-щуп) вказана у картці даного товару (фото товару №3). Також дублюємо Вам покрокову інструкцію:
- Продавец StarLight
1. Очистити щуп; 2. Увімкнути термометр (кнопка: ON/OFF); 3. Вибрати шкалу (відповідну Вам); 4. Натиснути кнопку: "HOLD"; 5. Завантажити щуп у їжу; 6. Дочекатися вимірювання температури: 7. Вимкнути термометр (так само є функція автоматичного відключення після 10 хв. без операцій); 8. Очистити щуп і забрати в чохол. Застосування цього приладу дуже легке та інтуїтивне! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Похоже прислали что-то не то((модель не та
- Достоинства:
- ?
- Недостатки:
- ?
- Наталья С***
Продавец связался на следующий день. Извинился за то, что отправили не тот товар. Вернули деньги на карту и оставили высланный термометр в подарок, как извенение
- Продавец StarLight
Наталія, ми дякумо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось перед Вами за незручності. Раді, що змогли вирішити цю проблему! Будемо раді бачити Вас в подальшому. Гарного Вам дня!
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Термометр не понравился, считаю бесполезной покупкой.Температура выше 99°С не поднялась.Варила для зефира яблочное пюре агар.Размеры не соответствуют заявленным.Длинна всего прибора 18,5 см .Длинна щупа 10,5 см.Толщина щупа,как спица для вязания 3,5 мм.
- Достоинства:
- Переваг не найшла
- Недостатки:
- Дуже маленький за розміром
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Наталія, очікуйте, з Вами зв'жеться наш сервісний менеджер!