Отзывы покупателей о Мухобойка электрическая ракетка от насекомых BRS Red MIX

Оценка пользователей 4.22/5
  • Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар відрізняється від того, що зазначений на упаковці!

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності, які пов'язані із пересортом.

• Вячеслав К***

Швидко та якісно!

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все супер, швидко і оперативно оформили і доставили

• Людмила Ш***

Якісна

Достоинства:
    Зарядка від розетки
    • Продавец  StarLight

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Мухобійка сподобалася Успішно справляється з молю. В цьому році її багато з'явилося із-за горіхів. Вже більше 10 знешкодив.
    Необхідний перехідник - я купив його.

Достоинства:
    Успішно і швидко виконує свою функцію.
    Недостатки:
    Для сучасних розеток необхідний перехідник!
    • Продавец  StarLight

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Муху з другого разу оглушила, але не вбила. Нічній метелик живий-здоровий. Але найбільша претензія - ідіотська система заряджання. Веделка вбудована в саму ракетку, і в мене в квартирі немає жодної розетки, куди б можна було її вставити. Довелося вигадувати конструкцію з подовжувачем і трійником (!), хоча в мене повна квартира розеток. Абсурд якийсь.

Достоинства:
    З другого разу змогла оглушити (не вбити) муху
    Недостатки:
    Система зарядки абсолютно неадекватна
    • Продавец  StarLight

Людмило, ми дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Олена У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже зручно цим приладом користуватися, купувала, щоб позбутися дрозофіла(винна мушка) Але заряджати я ще не пробувала

• Продавец  StarLight

Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Армен К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Добрий день! Не можу зарядити, штепсель не влізає в жодну розетку. Хочу повернути.

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Із Вами вже зв'язався наш сервісний менеджер та надав Вам інформацію. Вам буде відправлєно перехідник для Вашої мухобійки із безкоштовною доставкою. Питання вирішено. Дякуємо!

• Андрій Ю***

Дуже зручний девайс!
    Працює дуже ефективно. Ліквідовувати всіляку комашню на льоту дуже зручно. Набагато зручніше, ніж старими методами.

Продавець вислав товар оперативно. Все в кращомк вигляді.

Достоинства:
    Дуже зручний девайс. Вбудована в ручку зарядка. Працює як треба.

За такі гроші - надзвичайно ефективна річ.
    Недостатки:
    Недоліків не знайдено.
    • Продавец  StarLight

Андрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Евгений М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже крута штука! Боротьба з мухами та комарами вдома перетворилася на розвагу. Син в захваті :) Вбиває гадів наповал

• Продавец  StarLight

Євген, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Наталья
    Продавец: StarLight

Товар прислали совсем не тот, что указан в описании. Дозвониться в день получения не смогла, на следующий день продавец пообещал разобраться в ситуации и перезвонить. Никто не перезвонил, а на мои звонки никто уже больше не отвечал. Обратилась за помощью в Розетку. Спасибо, помогли. На следующий день продавец вышел на связь в Вайбере, предложив вернуть деньги, но без учёта пересылки. В результате из-за ошибки магазина я только потеряла деньги.
    Жаль, что магазин Розетка предоставляет площадку таким нерадивым продавцам.