- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар відрізняється від того, що зазначений на упаковці!
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності, які пов'язані із пересортом.
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидко та якісно!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все супер, швидко і оперативно оформили і доставили
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісна
- Достоинства:
- Зарядка від розетки
- Продавец StarLight
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Мухобійка сподобалася Успішно справляється з молю. В цьому році її багато з'явилося із-за горіхів. Вже більше 10 знешкодив.
Необхідний перехідник - я купив його.- Достоинства:
- Успішно і швидко виконує свою функцію.
- Недостатки:
- Для сучасних розеток необхідний перехідник!
- Продавец StarLight
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Муху з другого разу оглушила, але не вбила. Нічній метелик живий-здоровий. Але найбільша претензія - ідіотська система заряджання. Веделка вбудована в саму ракетку, і в мене в квартирі немає жодної розетки, куди б можна було її вставити. Довелося вигадувати конструкцію з подовжувачем і трійником (!), хоча в мене повна квартира розеток. Абсурд якийсь.
- Достоинства:
- З другого разу змогла оглушити (не вбити) муху
- Недостатки:
- Система зарядки абсолютно неадекватна
- Продавец StarLight
Людмило, ми дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Олена У***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже зручно цим приладом користуватися, купувала, щоб позбутися дрозофіла(винна мушка) Але заряджати я ще не пробувала
- Продавец StarLight
Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Армен К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Добрий день! Не можу зарядити, штепсель не влізає в жодну розетку. Хочу повернути.
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Із Вами вже зв'язався наш сервісний менеджер та надав Вам інформацію. Вам буде відправлєно перехідник для Вашої мухобійки із безкоштовною доставкою. Питання вирішено. Дякуємо!
- Андрій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже зручний девайс!
Працює дуже ефективно. Ліквідовувати всіляку комашню на льоту дуже зручно. Набагато зручніше, ніж старими методами.
Продавець вислав товар оперативно. Все в кращомк вигляді.- Достоинства:
- Дуже зручний девайс. Вбудована в ручку зарядка. Працює як треба.
За такі гроші - надзвичайно ефективна річ. - Недостатки:
- Недоліків не знайдено.
- Продавец StarLight
Андрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже крута штука! Боротьба з мухами та комарами вдома перетворилася на розвагу. Син в захваті :) Вбиває гадів наповал
- Продавец StarLight
Євген, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- НатальяПродавец: StarLight
Товар прислали совсем не тот, что указан в описании. Дозвониться в день получения не смогла, на следующий день продавец пообещал разобраться в ситуации и перезвонить. Никто не перезвонил, а на мои звонки никто уже больше не отвечал. Обратилась за помощью в Розетку. Спасибо, помогли. На следующий день продавец вышел на связь в Вайбере, предложив вернуть деньги, но без учёта пересылки. В результате из-за ошибки магазина я только потеряла деньги.
Жаль, что магазин Розетка предоставляет площадку таким нерадивым продавцам.- Достоинства: