Отзывы покупателей о Светостойкие чернила INKSYSTEM для фотопечати на Epson L3210 (Бесконтактные) 250мл

• Ілона Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INKY. Цвет: Yellow (желтый). Объем: 70

Купувала ці чорнила для свого Epson XP-3100. Кольори насичені, без дивних відтінків. Принтер прийняв без проблем. Результатом задоволена.

• Продавец  INKY

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Нам завжди приємно бачити вас серед наших клієнтів.

• Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INKY. Цвет: Yellow (желтый). Объем: 250

Замовляв для домашнього друку фотографій. Чорнило лягає рівномірно, принтер сприйняв без проблем. Зображення виглядає яскраво й чітко.

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INKY. Цвет: Yellow (желтый). Объем: 250

Користуюсь цими чорнилами вже певний час. По якості нарікань немає, фото виходять чіткі. Висихають нормально, розмазування не помітив.

• Юлія Ф***

Гарні фарби. Рекомендую.

• Микита Ш***

Товар відповідає опису.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INKY. Цвет: Yellow (желтый). Объем: 70

швидка доставка, упаковані надійно та ще інструкція заправки, все підійшло, заправила, дякую продавцю

Достоинства:
    надійний продавець
    Недостатки:
  • Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INKY. Цвет: Yellow (желтый). Объем: 70

Як завжди чудова якість чорнил, користуюсь не перший рік.

Достоинства:
    Чудова якість, підходить до принтера.
  • Олексій Т***
    Продавец: INKY. Цвет: Yellow (желтый). Объем: 70

На сайте указана возможность наложенного платежа, но продавец отказался продавать наложенным платежом вопреки ЗУ "Про захист прав споживачів". Потерял время и нервы. Считаю мои права грубо нарушенными. И это уже не первый раз проблемы с этим продавцом.

Достоинства:
    Подходит к принтеру
    Недостатки:
    Продавец отказывается продавать. Сейчас буду писать жалобу производителю а далее обращаться в суд. Я это люблю.
    • Продавец  INKY

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук!
      Перепрошуємо, що склалася дана ситація, так, раніше ми відправляли товар післяплатою але у воєнний час відправляємо товар лише з повної оплати.
      Дякую, що вказали на помилку на сайті, найближчим часом виправимо інформацію.
      З повагою, Inksysytem.