Отзывы покупателей о Шампунь против выпадения и для роста волос Top Beauty 250 мл
- Маргарита П***Отзыв от покупателя. Продавец: D&I Retail Group. Объем: 250 мл
Использую больше 2-х месяцев вместе с сывороткой. Волосы у меня блонд окрашивание. Вау эффекта не заметила, но шампунь хорошо промывает, очищает кожу головы, НЕ СУШИТ(!). Мне подошёл. Рекомендую.
- Достоинства:
- Не сушит кожу головы, хорошо промывает волосы
- Недостатки:
- Пока всё устраивает
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MANE. Объем: 500 мл
За консистенцією шампунь, як біленька вода. Надпис на етикетці відрізняється від того, що на фото товару наклеєно нерівно. Милиться погано, але це можу зрозуміти, бо начебто, без сульфатів.
Строк придатності 3 роки, але мені дістався виготовлений аж у 2024.
Волосся як після звичайного шампуню з масмаркету. Після першого використання не сподобався.- Достоинства:
- Миє
- Недостатки:
- Дуже рідкий, як вода
- Валерія П***Отзыв от покупателя. Продавец: LemonisTime. Объем: 500 мл
Не вперше замовляю даний шампунь, а у також лінійку Top Beauty.
Це спасіння для мого волосся особливо в період переходу літо осінь/ зима весна - ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Користуюсь цим шампунем не вперше, але вперше тут замовляла. Моєму волоссю підходить, дійсно менше випадає, дякую.
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LemonisTime. Объем: 500 мл
Дуже дякую за шампунь. Вже не вперше замовляю у продавця, завжди все на найвищому рівні.
- Достоинства:
- Шампунь дуже класний. Було сильне випадіння волосся, але в комплексі з сироваткою випадіння зменшилось, волосся зволодеге та м'яке.
- Недостатки:
- Немає.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: R2D2. Объем: 250 мл
Очень сушит волосы и кожу. Для мега жирной кожи головы.
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LemonisTime. Объем: 500 мл
Чудовий товар
Дякую за оперативність - Євдокименко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл
Рекомендую.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: You Are Pretty. Объем: 250 мл
Шампунь сподобався, волосся після нього дуже м'яке. Ще дякую за подарунок, дуже приємно.
Добрий день
Користуйтеся із задоволенням
До нових зустрічей у нас в магазині
- 380507291079Отзыв от покупателя. Продавец: You Are Pretty. Объем: 250 мл
Посилка прийшла швидко. Шампунь дуже класний, ще й подарунок поставили, що дуже приємно.
Добрий день
Користуйтеся із задоволенням