- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Як завжди смачно
Представник постачальникаВітаємо! Щиро раді, що вам подобається
- Анатолий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
смакота
- Достоинства:
- смакота
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Щиро вдячні за відгук, насолоджуйтесь смаком!))
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Дякую бистро
- Павел Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Напиток нормальный, можно газку добавить,
- Достоинства:
- Всё отлично
- Недостатки:
- Недостатков пока нет
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук та рекомендації щодо нашого продукту. Нехай смакує)
- Тараса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Так
- Достоинства:
- Так
Представник постачальникаДякуємо за відгук)
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Чудовий напій! Натуральна слабо газована вода з натуральним соком, в міру солодке, зі смаком живого соку - без хімії, без металевого присмаку у роті, без звикання... Реально ідеальне поєднання смаку та якості. Після відкривання пляшки тримати у холодильнику :-) До появи цього напою я сама до слабо газованої моршинської добавляла сік і раптом з'являється це чудо! Дуже вдячна виробнику. Розетка, як і завжди, молодці!!!
- Достоинства:
- Смак, натуральність, немає звикання, гарно втамовує спрагу
- Недостатки:
- Трішки кусається ціна, коли без знижки)
Представник постачальникаДякуємо за таку оцінку нашого продукту! Нехай смакує!))
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
В меру сладкий, не приторный, очень приятный на вкус, не газированный
- Достоинства:
- Очень вкусный лимонад
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро вдячні вам за таку оцінку нашого продукту!)
- ПавелПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Сахара столько же, как в обычной коле. Пить такое не рекомендую. Нормальные производители давно заменяют сахар на подсластители
- Недостатки:
- Куча сахара
- Олена М***
Саме тому я беру тільки соковмісні напої "SanBenedetto" ZERO.
- ПавелПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Зачем добавлять сироп? 10 грамм сахара на 100 мл воды. Действительно, никакого привыкания. Еще и калорий никаких. Это тогда, когда все уже давно используют подсластители
- Недостатки:
- Сироп
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук та інтерес до нашого продукту. Ми завжди прагнемо надати вибір нашим клієнтам, тож ми маємо в асортименті різноманітні напої. Ми вдячні за ваші цінні рекомендації та уже передали їх до відповідного відділу!
- Мирослав Л***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Це щось неймовірне! Виміру солодкий, смачний, відчувається смак фруктів. Виробники моршинської не здавайте оберти. Як по мені то це найкраще, що можна зробити.
- Достоинства:
- Це щось неймовірне! Виміру солодкий, смачний, відчувається смак фруктів.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за коментар. Нам дуже приємно, що наш лимонад до вподоби споживачам!