Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Lenovo Lenovo E2 Inertial Navigation

• Диана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

12.06.23 купили пилосос, а 06.07.23 він уже не виконував ні одну свою функцію, а просто був не керованим, зв’яжіться зі мною

• Олена Б***

вам сюди ссылка

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

1. Додаток LenovoSmart для телефону по QR-коду в інструкції не знаходиться. Доводиться шукати його вручну.
    2. При першому включенні ні на що не реагує. Тільки світиться кнопка повернення на базу, Wi-Fi не підключає (не миготить світлодіод). Доводиться від’єднувати акумуляторну батарею після чого оживає.
    3. Прибирання якесь хаотичне на всіх програмах, декілька разів їздить по одному і тому самому місці. Пил збирає не погано, 2 щітки в даному випадку перевага.
    4. Вологе прибирання зводиться до того, що пилосос просто тягає мокру тряпку по полу, контейнер для сміття не передбачено для цього типу прибирання.
    5. Якщо якась перешкода на шляху, або десь застряне програма дуже сильно збивається.
    6. У продажі немає змінних аксесуарів до цього пилососу.
    Не рекомендую цю модель, дуже багато заморочок.
    7. Побудова карти з помилками. Інтернет у мене чудовий, приміщення не дуже велике.
    Залишається сподіватися на оновлення прошивки.

Достоинства:
    2 щітки краще чим одна. Невисока ціна.
    Недостатки:
    Багато. Неоптимальне прибираня, їздить по одному і тому самому місці, вологе прибирання погане
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DNK. Цвет изделия: Черный

Всім привіт, хочу написати відгук про магазин який продає даний товар, а саме робот пилосос, замовили ми на розетці, продавець тут не розетка,інший магазин, відправили вони нам замовлення, та у комплекті не було пульта і захисної магнітної стрічки, я звʼязалась із продавцем, написала що в комплекті невистачає, вони мені відповіли, і на тому все, пишу їм, дзвоню, та все марно, пилосос нормальний за свої гроші, але продавець виявився не дуже добросовісним, як можна вирішити це питання????

Достоинства:
    Невиявила
    Недостатки:
    Не кладуть в посилку всю комплектацію, а саме пульт непокоїли і магнітну стрічку, фото взяте з інтернету
  • Фоменко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

ПЕРШЕ ЦЕ БУЛА ПРОБЛЕМА З ДОДАТКОМ , QR код в інструкції не дійсний, скачала з плеймаркет НЕ З'ЄДНУВАВСЯ з пилососом . Далі Пилосос пропрацював 1 тиждень і перестав заряджатися. Здала в сервісне обслуговування, через два тижні повернули гроші, бо замінити було нічим . А ЗАРАЗ З'ЯВИВСЯ ЗНОВУ, ТО БУДЬТЕ УВАЖНІ .

Достоинства:
    Недостатки:
    Описала вище
  • Сенько І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дякую за товар! Приємно здивував гарний дизайн, чистить чудово.

Достоинства:
    Конфортний у використанні, чиститься легко.
    Недостатки:
    Не виявили
  • Ирина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

У порівнянні з Леново Е1 набагато менш зручна модель. Це дивно, коли наступне покоління гірше попереднього. Незручне вологе прибирання. У Е1 у вологому контейнері був відділ для додаткового збирання сміття, а у Е2 нема, тобто пилосос просто розмазує воду, і якщо щось є на підлозі, то не піднімає.
    Сухе прибирання непогане: потужність всмоктування ок. Однак знову є питання зручності: контейнер закритий кришкою, потрібні додаткові маніпуляції для виймання. Плюс він не повністю відкривається, як було у Е1, і мити його начисто – той ще квест.
    Окрема історія – індикатор вайфая. Настільки безглуздої системи не бачила в жодній моделі до Е2. Мало того, що він крихітний і розташований під кришкою, його ще й треба додаткого вмикати одночасним натисканням на кнопки працювати/додому. Тобто при першому підключенні виникають складнощі.
    При покупці зважайте на недоліки, бо їх багато. Модель Е2 багато у чому поступається попередній версії Е1. У ній краще лише потужність всмоктування. В усьому іншому – таке собі.

Достоинства:
    Непогана потужність всмоктування
    Недостатки:
    Все інше
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос просто клас, трошки помучався з додатком на телефон, додаток Lenovo smart, не хтів встановлюватися на останню версію андроїд, пришлось встановити на телефон дитини. Але в іншому все працює, карту малює, повний бак сміття зібрав при першому використанні. Не шумний, під кроваті залазить, даже коврик при вході вичистив :) на зарядку встав сам, незнаю як він її знайшов, щось крутився крутився но приїхав до неї. Після пелисосиння квартири 60 м2 залишився заряд ще 45%

Достоинства:
    Ціна, якість, гарний, потужний
    Недостатки:
    Додаток підходить до смартфонів з старим андроїдом
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Достоинства:
    Ціна, якість, гарний, потужний
    Недостатки:
    Додаток підходить до смартфонів з старим андроїдом
  • Миша З***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

уже 2-мес как купил. работает и норм. очень рад покупке) и да он не поддерживает телефон. мне сразу сказали при покупке.

• Олександра
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Чудовий помічник у прибиранні! Мені дуже сподобався. Батарея тривалий час тримає заряд. Він самостійно повертається до базової станції. Класне вологе прибирання, коли в вас тепла підлога це маст хев. Дуже легко чистити. І дуже зручно керувати за допомогою додатку, можна налаштувати автоматичне прибирання, а також гучність, силу всмоктування, і кількість води яку випускає. Мені дуже сподобався, користуюсь кожен день)

Достоинства:
    Зручний, маленький відносно інших, великий вибір налаштування, заряду вистачає надовго.
  • Андрей Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Купував не тут, та модель Е1, трохи більше року вийшла з ладу плата керування (при помірному використанню пів року, пів наступного року взагалі не використовувався), в сервісах кажуть що деталі такої нема та замовити теж можливості нема, куди не звертався всі спираються на іншого Lenovo-магазин-сервіс і так по колу, проблему так і не вирішив. Питав як вирішують питання по гарантії, відповіли що заміняють просто на новий. Тому не раджу данну марку не то щоб модель якусь конкретну. Виходить що купляєш товар на рік.

Достоинства:
    Простий у використанні
    Недостатки:
    Перестав працювати зразу після завершення гарантії, сер'йозну поломну не полагодять, програмне забезпечення 'обрізане', на базу йде не завжди та не завжди її знаходить або просто їде на базу типу там нічого нема