Отзывы покупателей о Костюм женский спортивный утепленный на флисе German Volf Черный L(46-48) 21070

Оценка пользователей 4.58/5
  • Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Черный

Все підійшло, швидко відправили .
    Дуже гарна якість

• Продавец  SweetHomeDress

Дякуэмо за високу оцінку нашої якості!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Черный

Отримала товар. А тут дірка - брак. Дуже неприємно. Такі відгуки, така реклама и така якість(

Недостатки:
    Брак
    • Продавец  SweetHomeDress

Вітаю! Дуже прикро,що так сталося. Ми можемо вам обміняти костюм.

• Любов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарна якість, рекомендую

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Продавец  SweetHomeDress

Нам приємно,що вам сподобалось! Будемо чекати вас в нашому магазині знову! Дякуємо,що обрали нас!

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Черный

Отличный костюм, очень тёплый и удобный, качественно пошит, стильно выглядит. Размер очень полномерный, я на свою С-ку при росте 162 взяла ХС - сел идеально.

Достоинства:
    Качество, внешний вид

Дякуємо за ваш вибір!!!

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Черный

Костюм гарної якості. Прикріплю фото флісу, він щільний, відрізняється від інших... Не кошлатиться! Дуже і дуже сумнівалась, чи брати костюм українського виробника, мають досвід, і він не найкращий. Прочитала відгуки на багатьох сайтах і, ризикнула! Мій розмір український М, брала s/M, він ідеально сів, але, довжина штанів, як завжди... Короткуваті... Але це проблема зараз. Костюм теплий, штани не витягуються, і п'ята точка не біліє, маю сидячу роботу, так що встаючи не переживаю, що ззаді буде висіти гніздо. Як для мене, то якби воріт трошки вищий був, см на 2-3, от тоді взагалі вогонь

Достоинства:
    Якість тканини!
    Недостатки:
    Не знайшла. Якби штани довші)
    • Продавец  SweetHomeDress

Дякуємо за ваш вибір!!

• Карпенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Черный

Дуже гарний і теплий костюм, якісно виконаний. Чудовий по співвідношенню ціна/якість.

Достоинства:
    Якість, гарно сидить.
    Обслуговування - консультант пропонувала допомогу з вибором розміру, ще й пакетик до замовлення вклали, щоб було зручно нести костюм з відділення Розетки додому )
    Недостатки:
    В розмірі S на талію 69 сидить доволі впритик. Це, звичайно, стимулює тримати форму, але все ж варто резинку робити вільнішою, це трохи підвищить комфорт.
  • Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Черный

Хороший, теплый костюм. Не кашлатится. Выглядит стильно. Отправили в день заказа.

Достоинства:
    Качество костюма. Сервис продавца.
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

Заказала М,ношу М, объем бедер 102, не смогла одеть штаны,(резинки на штанах нет, просто прострочен материал, объем талии в резинке наверное 95-97 точно не могу сказать), естественно 102 не прошли в 95. К верху претензий нет,все понравилось.
    Может поставщикам нужно пересмотреть пошив резинки? Жаль что не подошел костюм. Попробую заказать L, может подойдет. Костюм шел 5 дней.

Достоинства:
    Качество материала
    Недостатки:
    размер резинки в штанах маломерит хорошо
    • Соответствие размерной сетке

Маломерит

• Продавец  SweetHomeDress

Доброго дня ми українське виробництво і шиймо ці костюми вже не перший рік. На стегна 102 см потрібно обирати розмір L до дійсно резинка в талії пропускає до 100см стегна.

• Качанівська І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 42. Цвет: Черный

Після замовлення, отримала свій костюм вже на наступний день. Мені подобається))) Допомогли підібрати відповідний розмір, який сів дуже круто!!! Дякую

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Черный

Купила спортивний костюм — дуже гарна якість! Тканина приємна, пошиття акуратне. Обслуговування на високому рівні. Рекомендую!

Достоинства:
    Гарна якість, чудово підходить на зиму, акуратне пошиття. Відмінне обслуговування!
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Черный

Не відповідає фото. Нашивки з логотипом бренду на реглані немає.

• Продавец  SweetHomeDress

Доброго дня ми безпосередньо виробники German Volf це наше власне виробництво.
      Дякую що звернули на лейбу нашу увагу, бо дійсно ми зараз їх ставимо за бажанням. Якщо бажаєте, то можете надіслати нам реглан ми пришиємо лейбу і відправимо на зворот нашим коштом у продовж одного робочого дня. Дуже перепрошуємо за незручності.

• Вікторія

Добрий день,
      Дякую за швидке вирішення питання. Замовила ще два костюма. Костюми гарні, та якісні. Все сподобалось, буду замовляти ще. Дякую Вам.

• Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Черный

Давно искала такой костюм, он очень мягкий и приятный к телу. Отлично сел) Спасибо продавцу за быструю отправку и хороший
    сервис!

Достоинства:
    Высокое качество
    • Продавец  SweetHomeDress

Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника.

Спасибі за Ваш відгук про нашу роботу!

Носіть в радість та заходьте за обновками ;)