- Улянівський В***Отзыв от покупателя. Продавец: F-box. Цвет: Дуб Сонома. Количество отделений: 1
Якість, терміни виконання все якісно і вчасно. Рекомендую
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: F-box. Цвет: Дуб Сонома. Количество отделений: 1
- Продавец F-box
Дуже вдячні за позитивний відгук!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: F-box. Цвет: Дуб Сонома. Количество отделений: 1
Гарна тумба, зібрали легко самостійно - всі комплектуючі були на місці, без пошкоджень, прислали Новою Поштою. Передоплата на картку продавця 50%. Товар и продавця рекомендую.
- Продавец F-box
Дуже дякуємо за позитивний відгук)
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Цвет: Ольха
Швидко доставлено
- Достоинства:
- Недорого
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Юлмакс
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Цвет: Дуб Сонома
Отлично советую, очень понравилось, качественно сделано! А главное, что крепко держится!
- Тесленко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Цвет: Дуб Сонома
Багато поміщається. Не зламається як дешеві трубчасті.
- Віра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Цвет: Дуб Сонома
Хороша тумба
- Руслана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Цвет: Дуб Сонома
Все супер) приехало оперативно, в целости и сохранности) без царапин)
- Продавец Юлмакс
Доброго дня!Дякуємо за відгук!
- Петрова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Цвет: Яблоня
Полиці для взуття вміщують 15 пар взуття та ще 3 пари під нижньою полицею. Дуже зручно. Колір підійшов під меблі передпокою. Якість гарна, збирається легко. Дякую
- Достоинства:
- Дуже зручно
- Продавец Юлмакс
Вітаємо. Приємного користування! Дякуємо за покупку та відгук!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Цвет: Бук
Відмінно
Дякуємо за відгук!
- Таїса К***Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов. Цвет: Бетон
Тумба дуже гарна, комфортна, зручна. Дуже сподобалась. Збирається просто. Продавець компетентний.
- Достоинства:
- зручна, комфортна, просто збирається
- Недостатки:
- несає
- Продавец 48 квадратов
Доброго дня, дуже дякуємо за позитивку оцінку
- Грязева С***Отзыв от покупателя. Продавец: M-Room. Цвет: Венге темный
Тумба дуже сподобалась (відповідає опису). Велика, містка, зручна, компактна і збирається просто. Дефектів не було. Доставка швидка. Продавець консультант ввічливий і приємний.
- Достоинства:
- Гарна, функціональна, компактна, збирається просто.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Бук
Тумба дуже сподобалась. Велика, містка, збирається просто. Якість гарна, дефектів не було. Дякую виробнику та Розетці за швидку доставку. В шухляду для дрібниць поклали щітки для взуття, крем. Дуже зручно.
- Фомина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Нимфея альба
Дуже задоволена якістю зборки. Зазвичай, при зборці меблів, без використання додаткових інструментів ніяк не обходились, постійно щось не співпадало. Але в цей раз все пройшло просто супер і за 20 хв. новенька тумба вже стояла в запланованому місці.
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Орех Экко
Надійна, велика шафа.
Функціонал верхнього ящика під питанням, бо відкривати його не зручно через те, що на верхній поличці постійно щось лежить, і для відкриття ящика доводиться це прибирати.
У наступних моделях варто замислитися над тим, щоб двері до цього ящику були бокові, а не верхні.- Достоинства:
- Надійний, красивий. Докладна інструкція по збиранню.
- Недостатки:
- Незручність користування верхнім ящиком. Можливо варто трішки збільшити відстань між поличками. Додати хоча б по 3-4 см.
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Дуб Сонома
Отличная тумба. Качество 100 баллов. Собирать не сложно. Продавца рекомендую
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- не обнаружены
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Нимфея альба
Мне не доставлена тумба!!!!!
- Продавец Myau
Добрий день! Склад повідомив, що ви відмовились від замовлення.
- Горбатенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Юлмакс. Цвет: Дуб Сонома
За 800 грн.норм,но не дороже.
- Достоинства:
- Легко собирается
- Недостатки:
- Тяжеловата
- zaharchenko.andrew75Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет: Орех Экко
- Достоинства:
- Сама канструкция тумбы очень удобная,места занимает мало.На одну полку можно поставить-3 пары взрослой(кроссовки)обуви,плюс место для камнатных тапочек(один на один)Но...
- Недостатки:
- Качество росспила очень-очень плохое,везде сколы,края все ободраные,сделано не окуратно.За такие деньги-НЕ РЕКОМЕНДУЮ,заказ ожидал больше месяца -снадеждой на тавар,но к сожалению был розочарован.!!!
- Тарас Х***Продавец: Myau. Цвет: Нимфея альба
Товар прибув пошкодженим. Видно, що ці пошкодження заводські, а не при доставці. (пакування ціле). Завдаток повертати продавець відмовився. Не рекомендую в жодному разі. Такий підхід більше нагадує шахрайство, ніж комерцію. На фото лише частина пошкоджень.
- Тарас Х***
Узгодили з продавцем повернення завдатку. Комунікація адекватна. Дякую.