Отзывы покупателей о Наполнитель туалетов AnimAll для кошек, древесный с ароматом лаванды, 5.3 кг

Оценка пользователей 4.22/5
  • Юрій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5.3

Користуємось вже не перший раз.

Достоинства:
    Прибирає запах котячого горщика
    Недостатки:
    Не помітив
  • Сергей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5.3

Все устраивает

• Андрей А***

Користуємося вже давно, кішці подобається.

• Світлана Г***

Користуюсь не перший рік. Гарно комкується. Запобігає розповсюдженню запаху. Зручний у використанні.

• Дар'я Р***

Користувалась з 2024, завжди все було чудово, але партії з останнього замовлення жахливі! Якість продукту не відповідає зазначенній! Будемо шукати інший!

Достоинства:
    Раніше був ліпше
    Недостатки:
    Не поглинає запах, не ароматизованний, не поглигає

Перепрошуємо за незручність. Прошу надати номер партії для з’ясування та подальшого усунення проблеми.

• Дарья П***

Тупо обман. На упаковці написано біле дерево, а в реальності воно не просто темне, а майже чорне. Якби знала, я б його не купувала. Чому не писати чесно? На кожен товар є свій покупець. Нащо обманювати?

Добрий день! Приносимо вибачення за незручності. Надайте будь ласка номер партії.

• Ольга П***

Користувалась більше 5 років. Останнім часом якість жахлива, вологу не поглинає, запахи не маскує. У пошуках кращої альтернативи

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виконує своїх функцій
  • Владислав Л***

Підтверджую останні негативні відгуки. З кінця 2024 року якість наповнювача впала – перестав поглинати вологу та прибирати запах. До грудня покупляв на протязі року і все було задовільно але тепер треба шукати другий наповнювач…

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    якість
  • Валерія Г***

Запах просто жахливий у квартирі від сечі , не розкладається зовсім ці гранули
    Ще й замовили 5 упаковок , тому що раніше замовляли і все було чудово
    А зараз це просто жах , марно витратили кошти
    Не рекомендую , зіпсувався !!!!

Недостатки:
    Жахливий наповнювач
  • Танечка Б***

Дуже швидка доставка. Замовляю вже не перший раз, наповнювач чудовий. Рекомендую

• Марина М***

Отличный наполнитель,нет запаха от котов.

Достоинства:
    Одни плюсы
  • Александр Ш***

Киці зручно, запаху не має.

• Людмила Х***

Я ще не користувалася таким поганим наповнювачем, гранули вообще не поглинають сечу кішки !!!!

Недостатки:
    Не поглинає сечу кішки!

Добрий день, дуже шкода, що Вам товар не сподобався, не могли б Ви вказати дату виробництва, щоб наш відділ якості перевірив партію на відповідність якості. Дякуємо.

• Олена С***

Не вбирає вологу від слова взагалі

Добрий день, нам дуже шкода, що Ви залишились незадоволені якістю продукції. Не могли б Ви вказати дату виробництва для перевірки якості продукції партії. Дякуємо.

• Дмитрий М***

Непоганий на свої кошти, вистачає на довго

• Юрій

Кішці подобається! Купуємо вже років з п'ять. "Аромата" у квартирі немає.

Недостатки:
    Востаннє неприємно здивували додаткові п'ять відсотків до оплати у пункті видачі.
  • Ольга П***

Або брак, або підробка.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Воняє, не поглинає вологу, пилить.

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

Добрий день, дякуємо за Ваш відгук, дуже прикро, що наповнювач не сподобався Вам. Можливо, ви використовуєте занадто малий об'єм наповнювача, тому він не дає бажаного результату. Спробуйте збільшити кількість гранул у лотку. Необхідний шар у лотку для поглинання вологи і запаху повинен бути 4-5 см.

• Ольга П***

Коту 6 років. Я вмію насипати наповнювач. Користувались чим наповнювачем декілька років, все було ок. Якість завжди трохи відрізнялася, але це не впливало на функціонал.
      Саме цей мішок пішов в смітник майже повний.

• Вика Ф***

самый лучший наполнитель

• Ольга Б***

Я не знаю що сталося, користувались постійно одним і тим самим наповнювачем і все було завжди добре до останніх двох пакетів, вони абсолютно не поглинають ссикі, ссикі калюжею і на них лежить наповнювач! Наче пластиковий! Шок

Достоинства:
    Тепер ніяких
    Недостатки:
    Не поглинає взагалі! Що сталося з наповнювачем!?

Добрий день. Зв'яжіться з виробником за контактами вказаними на пакованні будь ласка

• Валерія Г***

Теж саме у нас , смердить жахливо

• Владислав

Подобається якісь за свою ціну, котам теж подобається, а це головне. Купуємо постійно.

Достоинства:
    Якісь, ціна
  • Ольга К***

Як завжди все чудове . Користуюсь ним більше року

Достоинства:
    Немає запаху від туалету
  • Светлана Н***

Котику подобається!Лапки завжди сухі.Запаху немає.

Достоинства:
    Користуюсь 7 років
  • Денис С***

Все хорошо кот доволен

• Ольга Ч***

Чудовий наповнювач, котик щасливий

• Дмитро М***

Досить таки непоганий наповнювач,добре поглинає,відповідає своїй ціні.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Не виявив
  • Єкатерина З***

Краще брати меншу упаковку. Тут запаз лаванди майже відсутній! І при використанні запах сечі кішечки не маскується! Дуже розчаровані, адже в малому пакуванні запах лаванди був дуже приємний і туалет не воняв!

Недостатки:
    Лаванда тільки написано, не пахне вже через день після відкриття пакування, просто деревина
  • Польська Л***

Тестуємо перший раз, все добре! Коту все одно, а нам аромат лаванди, як бонус.

Достоинства:
    Пахне сосною і лавандою
  • Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 2.8

Кошке очень нравится

• Макарова И***

Постоянно покупаю этот наполнитель, кошкам нравится

Достоинства:
    Хорошо впитывает
    Недостатки:
    На лапах разносится тырса
  • Наталья Г***

Вистачає на 2-3тижні. Гарно поглинає запах. Аромат лаванди є.

Достоинства:
    Можна зливати в унітаз. Добре вбирає запах сечі
    Недостатки:
    Мені все підходить
  • Марина Б***

Якісний наповнювач, добре вбирає запах, вистачає на тиждень по принципу сухі лапки, самого аромату лаванди не відчуваю.

• Денис С***

Как всегда все супер

• Хомутенко О***

Котові подобається

• Ольга П***

Завжди купую з лавандою, саме цей краще поглинає запах
    Беру зі знижкою

Достоинства:
    Поглинає запах
    Недостатки:
    Не виявила
  • Татьяна п***

Класна ціна по акції. Коту подобається
    Я задоволена

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    не виявлено
  • Татьяна п***

Я задоволена. Класна ціна була по акції.
    Кіт задоволений, не скажу, що геть нема запаху, але наповнювач хороший

Достоинства:
    ціна - якість
    Недостатки:
    не виявлено