- Лілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce
Зручно, якісно
- Марія О***Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce
Замовила різак-дільник для таблеток із відділом для зберігання, синій. Все повністю відповідає фото: акуратно та рівно ріже, зручний у використанні, якісно зроблений. Відправили дуже швидко, покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Все повністю відповідає фото: акуратно та рівно ріже, зручний у використанні, якісно зроблений.
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce
Купила, щоб не 'гратися' зі скальпелем. Результатом незадоволена. Таблетки або кришаться, або діляться на нерівні частини
- Достоинства:
- красивий дизайн
- Недостатки:
- таблетки або кришить, або ріже на дві НЕРІВНИХ частини
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce
Зламався на на другий день використання. Кришка відвалилась. Не рекомендую. Гроші на вітер.
- Достоинства:
- Приємна на дотик рожева частина (можливо силікон)
- Недостатки:
- Жахлива якість пластику
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: JollyAce
Чудова річ. Компактна. Ділить чітко. Взагалі не мав проблем з цим.
- Достоинства:
- Має невеликий відсік для зберігання таблеток.
- ХристяОтзыв от покупателя. Продавец: JollyAce
На диво, класна річ, ріже добре. Треба трохи приловчитися з маленькими таблетками, щоб їх не розкришувало, а ділило
- Достоинства:
- Гарно ріже, зручне відділення внизу
- Недостатки:
- Не виявила
- Михайло Х***Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce
Я покупал этот резак для того, чтобы делить им таблетки без риски. Потому что ножом, на глаз, они делятся неровно. И я думал, что эта вещь меня выручит (покупал такое в первый раз). Пробовал мелкие и средние таблетки, результат один и тот же: одна половинка оказывается больше другой. Для меня этот резак оказался "деньгами на ветер", бесполезным предметом. Но сделано красиво.
- Достоинства:
- Красивый дизайн, приятный цвет изделия
- Недостатки:
- Неровно делит таблетки
- Продавец JollyAce
Різак має гостре сталеве лезо, яке добре ріже таблетки. Також багато залежить від самої таблетки, наскільки вона крихка, чи вкрита твердою оболонкою.
Все решта діло техніки.
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce
Не най компактний. Досить міцний. Сталеве лезо. З функціями порається цілком.
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce
Незаменимая вещь в поездках с авиа-перелётом, когда нельзя взять с собой нож, а таблетки дозируются частями.
- Достоинства:
- Прекрасное качество, интересный дизайн. Острый нож, хорошо режет, прорезиненная поверхность не даёт таблетке ёрзать. Маленькая, но вместительная, два отделения.
- Недостатки:
- ена мне кажется высоковатой + стоимость пересылки...
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce
Різак хороший, лезо гостре, пластик якісний. Таблетки ділити зручно.
- Достоинства:
- Хороша якість.
- Недостатки:
- Нема.
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce
Зручний у застосуванні
- Анна К***Продавец: JollyAce
Після першого використання зламалась
- Продавец JollyAce
Це перший такий випадок за 2 роки продаж цього різака. Або вам попався брак, або ви щось зробили неправильно. Якщо це брак, то ви моглиб звернутися до нас для обміну на новий різак.