Отзывы покупателей о Резак делитель для таблеток с отделом для хранения синий

• Лілія Д***

Зручно, якісно

• Марія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce

Замовила різак-дільник для таблеток із відділом для зберігання, синій. Все повністю відповідає фото: акуратно та рівно ріже, зручний у використанні, якісно зроблений. Відправили дуже швидко, покупкою задоволена.

• Людмила Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce

Купила, щоб не 'гратися' зі скальпелем. Результатом незадоволена. Таблетки або кришаться, або діляться на нерівні частини

Достоинства:
    красивий дизайн
    Недостатки:
    таблетки або кришить, або ріже на дві НЕРІВНИХ частини
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce

Зламався на на другий день використання. Кришка відвалилась. Не рекомендую. Гроші на вітер.

Достоинства:
    Приємна на дотик рожева частина (можливо силікон)
    Недостатки:
    Жахлива якість пластику
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce

Чудова річ. Компактна. Ділить чітко. Взагалі не мав проблем з цим.

Достоинства:
    Має невеликий відсік для зберігання таблеток.
  • Христя
    Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce

На диво, класна річ, ріже добре. Треба трохи приловчитися з маленькими таблетками, щоб їх не розкришувало, а ділило

Достоинства:
    Гарно ріже, зручне відділення внизу
    Недостатки:
    Не виявила
  • Михайло Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce

Я покупал этот резак для того, чтобы делить им таблетки без риски. Потому что ножом, на глаз, они делятся неровно. И я думал, что эта вещь меня выручит (покупал такое в первый раз). Пробовал мелкие и средние таблетки, результат один и тот же: одна половинка оказывается больше другой. Для меня этот резак оказался "деньгами на ветер", бесполезным предметом. Но сделано красиво.

Достоинства:
    Красивый дизайн, приятный цвет изделия
    Недостатки:
    Неровно делит таблетки
    • Продавец  JollyAce

Різак має гостре сталеве лезо, яке добре ріже таблетки. Також багато залежить від самої таблетки, наскільки вона крихка, чи вкрита твердою оболонкою.
      Все решта діло техніки.

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce

Не най компактний. Досить міцний. Сталеве лезо. З функціями порається цілком.

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce

Незаменимая вещь в поездках с авиа-перелётом, когда нельзя взять с собой нож, а таблетки дозируются частями.

Достоинства:
    Прекрасное качество, интересный дизайн. Острый нож, хорошо режет, прорезиненная поверхность не даёт таблетке ёрзать. Маленькая, но вместительная, два отделения.
    Недостатки:
    ена мне кажется высоковатой + стоимость пересылки...
  • Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JollyAce

Різак хороший, лезо гостре, пластик якісний. Таблетки ділити зручно.

Достоинства:
    Хороша якість.
    Недостатки:
    Нема.
  • Марія Ш***

Зручний у застосуванні

• Анна К***
    Продавец: JollyAce

Після першого використання зламалась

• Продавец  JollyAce

Це перший такий випадок за 2 роки продаж цього різака. Або вам попався брак, або ви щось зробили неправильно. Якщо це брак, то ви моглиб звернутися до нас для обміну на новий різак.