Отзывы покупателей о Намагничиватель / размагничиватель инструмента TE-31 желтый
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
За свої гроші вартує
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Не працює. Я здогадуватися
- Продавец RGSM
Добрий день! Дякуємо за відгук. На жаль, із вашого коментаря не зовсім зрозуміло, у чому саме полягає проблема. Будь ласка, опишіть детальніше, що саме не працює та за яких умов ви використовували товар. Це допоможе нам розібратися в ситуації та надати відповідь.
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Нормально працює
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Нормально
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Мусор. Обычный магнит намагничивает лучше
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не намагничивает
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Слабо намагничивает отвёртку если мне это надо. Еле удерживает короткий 1 см. саморез всё время отпадает назад в пластмассовый корпус который пытаюсь открыть.
К сожалению он не идёт ни в какое сравнение с точно таким же намагничивателем от Intertool. Взвесил и оказалось что тот весит 22 грамма а тот что я купил 14 грамм. Производитель сэкономил на магнитах.- Достоинства:
- Цена ниже
- Недостатки:
- Слабые магнитные свойства к сожалению
- LiliiaОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Чудова штучка, наче магічна, я намагнітила всі свої викрутки, бо набридло, що манюні гвинтики не трималися на викрутках. Дуже класно і зручно, особливо манюній розмір - саме те, що треба!
Шкода, що купувати довелося аж 5 штук, але їх можна подарувати комусь - також плюс :)- Достоинства:
- Намагнічує і розмагнічує!
Вітаю. Дякую за відгук!