Отзывы покупателей о Набор пинцетов 9 в 1 TE-A043 антистатический ESD, прецизионный, прямой, изогнутый

Оценка пользователей 4.56/5
  • Костянтин Я***

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Тамара С***

Спасибо ,

сегодня уже получила , пинцеты очень хорошие

Достоинства:
    качество
    Недостатки:
    не нашла
    • Продавец  RGSM

• Дмитро М***

Не погані

• Геннадій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Не дублюю фото, бо все як вже хтось опублікував. Якісний набір - майже на всі випадки, міцний тканний чохол - зручний для зберігання. Дяка постачальнику

Достоинства:
    Можна придбати більш дешевий набір пінцетів без чохла, але ж потім смикатися куда покласти 9 окремих предметівв
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  RGSM

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Нормальный набор за эти деньги

Достоинства:
    Не дорого и качество среднее металла.Меня устраивает.
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  RGSM

• Юра К***

• Олександр В***

Хороший набір

• Юлія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Чоловік задоволений. Для роботи те що треба.

Достоинства:
    Ціна і якість
    • Продавец  RGSM

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Все супер. Пінцети рівні. Дуже зручні! Те що треба.

Достоинства:
    Зручні та якісні!
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  RGSM

• Олег Л***

• Олег Л***

Бу перепутані 3 одинакових

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що виникло непорозуміння з набором пінцетів. Щоб уточнити ситуацію та вирішити питання, просимо звернутися до нас у приватні повідомлення або за номером телефону, вказаним у вашому замовленні. Ми завжди прагнемо, щоб кожне замовлення відповідало опису та вашим очікуванням, і будемо раді оперативно допомогти.

• Валерий В***

Отличный набор

• Роман

Відповідає фото

• Ганна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Доброго дня! Набір дуже класний,для багатьох робіт підходять .доставили швидко.Рекомендую

Достоинства:
    Дуже зручний чехол

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Дякую за набор.Доставили швидко. Рекомендую.

• Євгеній М***

То,що і хотів

Достоинства:
    Оперативність

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Что заказывал - то и получил.
    Проблем не возникло, а это главное.

• Ярослав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Чудовий набір пінцетів, доставили швидко

Достоинства:
    Чудовий набір пінцетів
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  RGSM

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Просто именно то, что надо

Достоинства:
    Широкий ряд
    Недостатки:
    Пока не выявлены
    • Продавец  RGSM

Приветствую! Спасибо за Ваш отзыв! Мы очень рады, что Вам понравилась Ваша покупка. Каждый наш клиент для нас особенный, и мы стараемся обеспечить лучший сервис для Вас. Надеемся увидеть Вас снова!

• Микола К***

9 в 1 є з чого вибрати.

Достоинства:
    Великий вибір
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Богдан Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Нормальные пинцеты. Хорошие помощники в пайке.

Достоинства:
    Набор
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Спасибі Вам величезне за визнання якості нашої продукції! Ми ретельно відбираємо нашу продукцію, щоб ви могли насолоджуватися тільки найкращим. Чекаємо Вас на нові покупки!

• Віталій Ч***

Зручний

Достоинства:
    Зручний

Вітаю! Дякую за відгук!

• Катерина Г***

Брала для роботи з епоксидкою . Дуже класний набір

Вітаю. Дякую за відгук!

• Едуард К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Якість жахлива, не оригінал пінним майже всі криві

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не раджу
    • Продавец  RGSM

Вітаю. С Вами вже зв'язались, очікуємо данний товар на повернення.

• Тарас Ш***
    Продавец: RGSM

Наглухо погнуті поверхні (губи пінцета)

Недостатки:
    Наглухо погнуті поверхні (губи пінцета)
    • Продавец  RGSM

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, яка склалася.
      Ми прагнемо надсилати виключно якісний товар, тож дуже прикро, що набір пінцетів прибув у такому стані. Ймовірно, пошкодження могли виникнути під час транспортування.
      Ми готові вирішити питання
      Будь ласка, зв'яжіться з нами зручним для вас способом або надайте фото пошкодженого товару, щоб ми могли оперативно вам допомогти