Отзывы покупателей о Держатель для телефона в машину на дефлектор держатели телефона в авто Yesido C163
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Черный
Все сподобалося! Гарний і зручний! Дякую.
- Продавец GuchnoShop
Доброго дня, Андрій. Ми щиро вдячні Вам за відгук, та високу оцінку. Бажаємо приємного користування!
- Лагунов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Черный
Все добре. Дякую
- Продавец GuchnoShop
Доброго дня, Денис. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Черный
Замовляв авто тримач 17 січня 2024 року. Пройшло трохи більше місяця і відвалилася нижня частина тримача (фото додаю). Не знаю чи можливо замінити товар, але якість не дуже…(
- Недостатки:
- Відвалилася нижня частина тримача
- Продавец GuchnoShop
Доброго дня, Андрій. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми, які ви описали. Наш менеджер зв’яжеться з вами для заміни товару.
- Андрей К***
Дякую за оперативність вирішення питання!!! Через заводський брак мені безкоштовно замінили авто тримач на новий. Вже користуюсь. Зручний і стильний… Дякую!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Черный
Не вдалося навіть покористуваться. Зламався при збірці.
НЕ рекомендую.- Продавец GuchnoShop
Шановна Ольга. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром. Наш спеціаліст зв'яжеться з вами для заміни товару. Дякуємо.
- Ольга Л***
Оновлюю відгук:
Продавець безкоштовно замінив товар. В попередньому тримачі був заводський брак.
Дякую!
Щодо функціональності - зручний, простий у використанні, міцно тримається на решітці, ну і красивий)
І нюанс щодо взагалі тримачів: потрібно брати обов'язково з нижнім підтримувачем телефону, тому, що телефон випадає при настиканні бічних кнопок розблокування.