Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Туалетний папір Zewa Just 1 білий 5 шарів 6 рулонів (7322541189314)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 3. Всего рулонов: 24

По акційній ціні- найякісніший папір із доступних для таких , як я,- із зарплатнею бюджетника. Але це таки варто!

Достоинства:
    Ціна,якість

Валентино, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно чути, що туалетний папір Zewa Just 1 виправдав Ваші очікування за якістю та став вигідним вибором. Папір Zewa Just 1 має 5 шарів, що створені для максимальної міцності та м’якості, а формат «одного листочка достатньо» дозволяє використовувати менше паперу без втрати комфорту — саме тому він такий економний. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa — він стане чудовим доповненням для ще більшого відчуття чистоти та свіжості. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте Zewa!

• Ганна А***

найкращий туалетний папір
    приємно брати по акції, бо без акції ціна кусається

Ганно, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що папір Zewa Just 1 Вам сподобався. Папір Zewa Just 1 має 5 шарів, що створені для максимальної міцності та м’якості, а формат «одного листочка достатньо» дозволяє використовувати менше паперу без втрати комфорту — саме тому він такий економний. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa — він стане чудовим доповненням для ще більшого відчуття чистоти та свіжості. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте Zewa!

• Наталія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 6

Класний папір, м'який, економний

Достоинства:
    Економний розхід

Наталіє, вітаємо!
      Дуже дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що папір Zewa Just 1 Вам сподобався. 5 шарів створені для максимальної міцності та м’якості, а формат «одного листочка достатньо» дозволяє використовувати менше паперу без втрати комфорту — саме тому він такий економний. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa — він стане чудовим доповненням для ще більшого відчуття чистоти та свіжості. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте Zewa!

• Юрій К***

все чудово ок

Юрію, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що папір Zewa Just 1 Вам сподобався. 5 шарів створені для максимальної міцності та м’якості, а формат «одного листочка достатньо» дозволяє використовувати менше паперу без втрати комфорту — саме тому він такий економний. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa — він стане чудовим доповненням для ще більшого відчуття чистоти та свіжості. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте Zewa!

• Екатерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 3. Всего рулонов: 18

Катерино, вітаємо!

• Аліна Т***

Аліно, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Папір Zewa Just 1 дарує комфорт у щоденному використанні — 5 шарів створені для поєднання ніжності та міцності, щоб вистачало мінімуму для максимуму зручності. Дякуємо, що обираєте Zewa! Бажаємо приємних покупок!

• Ярослав

Супер!!!

Ярославе, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Вашу оцінку! Дуже раді, що вам сподобався Zewa Just 1! 5 шарів створені для максимальної м’якості та міцності, щоб ви могли отримати комфорт із першого ж листка. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте Zewa!

• Ярослав

Норм!

Ярославе, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що ви обрали Zewa Just 1 — 5 шарів створені для того, щоб забезпечити максимальну м’якість і міцність — достатньо лише одного листка для комфорту. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте Zewa. Бажаємо приємних покупок!

• Олена К***

Олено, вітаємо!
      Дуже дякуємо за Ваш відгук! Раді, що туалетний папір Zewa Just 1 виправдав ваші очікування — його 5 шарів створені для максимальної м’якості, міцності та комфорту у використанні. Дякуємо, що обираєте Zewa!

• Евгения Е***

Брудна обгортка в пакуванні. Розетка , до вас одне питання : хто зʼїв мою цукерку ?

Достоинства:
    Папір чудовий
    Недостатки:
    Пакування з сюрпризом

Євгеніє, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук і трохи гумору — усміхнулися разом із Вами. Нам дуже приємно, що сам папір Zewa Just 1 Вам сподобався. Водночас шкодуємо, що трапилася така ситуація з пакуванням, що вплинуло на Ваше враження від покупки. Рекомендуємо звернутися до продавця (Rozetka), щоб вони допомогли з вирішенням ситуації.
      Дякуємо, що обираєте Zewa!

• Дмитрий М***

Добрий день, не отримав подарунок паперові рушники по акції, але товар забрав по наложкі!

Дмитре, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви не отримали акційний подарунок разом із замовленням та це вплинуло на Ваше враження від покупки. У цьому випадку рекомендуємо звернутися до продавця (Rozetka), адже саме вони зможуть допомогти вирішити питання. Сподіваємось, що папір Zewa Just 1 виправдав ваші очікування — 5 шарів забезпечують максимальний комфорт і економне використання. Дякуємо, що обираєте Zewa!

• Ольга М***

Не отримала подарунок

Недостатки:
    Добрий день,отримала посилку ,рушників подарункових не було

Ольго, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви не отримали акційні рушники разом із замовленням — розуміємо, як це може засмутити. Рекомендуємо звернутися до продавця (Rozetka), адже саме вони можуть допомогти Вам у вирішенні цього питання. Сподіваємось, що папір Zewa Just 1 виправдав Ваші очікування — 5 шарів забезпечують максимальний комфорт і економне використання. Дякуємо, що обираєте Zewa!

• Дмитрий М***

Доброго дня, було вказано, що з цим товаром подарунком ідуть рушники паперові, але я їх не отримав!

Дмитре, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! У таких випадках радимо звернутися безпосередньо до продавця (Rozetka), адже саме вони можуть допомогти з вирішенням питання. Зі свого боку дякуємо, що обираєте Zewa, і сподіваємось, що сам продукт залишив у вас лише приємні враження. Бажаємо приємних покупок!

• Інна

Супер, користуємося уже не перший рік, дуже задоволені! Продавець відповідальний, відправлено вчасно

Достоинства:
    Найкраща якість

Інно, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір п'ятишарового паперу Zewa Just 1. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!

• ВИТАЛИЙ с***

Отличный товар

Віталію, вітаємо!

• Ганна

М'який, рулони доволі великі. Зі знижкою приємна ціна

• Тетяна Р***

Найулюбленіша

Достоинства:
    Дуже якісна.

• Марія

Я дуже розчарована і не раджу до покупки.

На жаль, папір не виправдав очікувань і дуже прикро, що сіла читати відгуки тільки зараз, бо з цим стикнулись і інші люди.

Я придбала аж 2 упаковки (а насправді 4, бо фасування не 24, а по 12 шт в упаковці).
    Візуально все ок, на дотик теж. Дійсно папір плотний.

АЛЕ! При зволоженні і від дотику до шкіри він розшаровується! І катишки паперу залишаються на інтимних зонах.

Це просто жах, що я замість свого комфорту змушена придумувати способи як використати папір щоб потім не йти змивати його. Бо він липне до шкіри (

Достоинства:
    Мʼякий
    Недостатки:
    Розшарування при контакті з вологою через тонкий верхній шар, липне, залишається на шкірі

Маріє, вітаємо!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що туалетний папір Zewa Just 1 не виправдав Ваших очікувань. Ваш відгук є важливим для нас, і ми поважаємо те, що Ваші враження - індивідуальні, адже відчуття м’якості, міцності та поведінки паперу при використанні може відрізнятися від людини до людини. Розуміємо, що ситуація, яку ви описали, могла створити дискомфорт.
      Щоб Ваш досвід із продукцією Zewa був комфортнішим, можемо порекомендувати альтернативу — Zewa Ultra Soft, чотиришаровий папір, який має дуже м’яку текстуру та водночас високу міцність. Багато споживачів відзначають саме його як найбільш збалансований варіант між м’якістю й функціональністю.
      Якщо у вас є додаткові запитання або ви хотіли б надати більше деталей, будь ласка, напишіть нам на електронну адресу: [email protected].
      Дякуємо, що поділилися Вашою думкою.

• Ольга Щ***

Не думал, что однажды буду писать развернутый отзыв на туалетную бумагу, но, видимо, у каждого человека в жизни наступает момент, когда он начинает ценить по-настоящему важные вещи. Zewa Just 1 на 24 рулона — как раз из этой категории. Не пафосно, а честно: товар из разряда «взял один раз попробовать, а потом уже не хочется возвращаться к бумаге, которая напоминает газетную ностальгию по тяжёлым временам».
    Первое, что реально ощущается, — бумага плотная и очень мягкая. У этой версии 5 слоёв, а производитель прямо заявляет, что «одного отрыва достаточно», плюс листы здесь увеличенные и более плотные. По ощущениям, это как раз тот случай, когда маркетинг не только красиво говорит, но и хотя бы частично работает в реальной жизни. Если говорить серьёзно, то это очень удачный вариант для тех, кто хочет купить сразу нормальный запас качественной бумаги и потом какое-то время вообще не возвращаться к этому вопросу. Да, звучит немного торжественно для туалетной бумаги. Но, если подумать, именно на таких вещах и держится бытовая стабильность. Пока у тебя дома есть большая упаковка хорошей бумаги, жизнь уже не кажется такой хаотичной.
    В общем, товаром доволен. Мягкая, плотная, комфортная, хватает надолго, упаковка большая. Это, конечно, не покупка мечты в классическом понимании, но среди повседневых бытовых радостей — очень даже достойный кандидат на уважение.

Достоинства:
    Очень мягкая и плотная бумага, как резиновая.
    5 слоёв, ощущается действительно комфортно.
    Листы большие, хватает надолго.
    Недостатки:
    После неё бюджетная бумага начинает ощущаться как личное оскорбление
    Есть риск слишком серьёзно относиться к выбору туалетной бумаги в будущем

Ольго, вітаємо!
      Щиро дякуємо Вам за неймовірно розгорнутий і дотепний відгук — читати його було справжнім задоволенням! Ми раді, що туалетний папір Zewa Just 1 увійшов у категорію тих «побутових радостей», які справді роблять життя трішки стабільнішим і комфортнішим. Це саме той ефект, якого ми прагнемо, коли створюємо продукцію з ідеальним балансом м’якості, міцності та поглинання. Приємно чути, що унікальна перевага паперу Zewa Just 1 «одного відриву достатньо» працює для Вас не лише в теорії, а й у повсякденному житті. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями — вони роблять нашу роботу осмисленішою. Раді, що Zewa стала частинкою вашого домашнього комфорту! Бажаємо Вам приємних покупок!

• Тетяна Д***

Відмінна якість ! Тільки таким користуємось уже багато років.

Достоинства:
    5-тишаровий

Тетяно, вітаємо!
      Дуже дякуємо за Ваш відгук та вибір п'ятишарового паперу Zewa Just 1. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!

• Юліана Г***

Жахлива. Не зважаючи, що папір- товстий, він розлазиться і розшаровується на дрібні шматочки від найменьшої вологи. За 50 грив/рулон- це ганьба. Таке враження, що цей папір робився "задля краси", бо поки він сухий, це приємна, м'яка структура, але ж це- туалетний! папір

Достоинства:
    Товста
    Недостатки:
    Розшаровується

Юліано, вітаємо!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання туалетного паперу Zewa Just 1. Нам дуже шкода, що продукт не виправдав Ваших очікувань. Ваш відгук є важливим для нас, і ми поважаємо те, що Ваші враження - індивідуальні, адже відчуття м’якості, міцності та поведінки паперу при використанні може відрізнятися від людини до людини. Розуміємо, що ситуація, яку ви описали, могла створити дискомфорт.
      Дякуємо, що поділилися Вашою думкою.

• Володимир Р***

Чудовий папір

Володимире, вітаємо!

• Сливка Н***

Туалетний папір мʼякий ! ., багато шарів і комфортний на дотик ідеальний для вашої улюблениці

Достоинства:
    Дуже Мʼякий ., комфортний !

Надіє, вітаємо!

• Леся К***

Два дні замовляю туалетний папір в кількості 24 шт., але і по першому і по другому замовленню приходить товар в кількості 12 штук. Скільки покупаю на розетці таке в перший раз, таке враження що знущаються.

Лесю, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук. Хочемо уточнити важливий момент щодо товару туалетний папір Zewa Just 1 5 шарів, 24 рулони. Ця позиція складається з двох змоток по 12 рулонів, тобто фактично це 2×12 рулонів, об’єднані в одну транспортну упаковку. Якщо у Вашому замовленні справді приїхала лише одна упаковка замість двох, будь ласка, зверніться в службу підтримки маркетплейсу для уточнення.

• Ніла Я***

ОК
    М'який, щільний

Достоинства:
    Те що хотіла
    Недостатки:
    Відсутні

Ніла, вітаємо!

• Вікторія

М'яка,економна

Достоинства:
    М'яка,економна

Вікторіє, вітаємо!

• Олена Т***

Для моєї сім'ї це найкращий папір і вигідно, бо хватає одного листочка

Достоинства:
    Багатошаровість

Олено, вітаємо!

• Людмила С***

Папір м'якенький! Має чудову текстуру! Не рветься, достатньо одного відриву.

Достоинства:
    Найкращий

Людмило, вітаємо!

• Вікторія

Чудовий папір

Достоинства:
    Вистачає надовго,5-ти шаровий,м'який,не розлазиться при використанні

Вікторіє, вітаємо!

• Оксана С***

Лучшая туалетная 5-ти слойная бумага.
    Спасибо за бесплатную и быструю доставку!!

Достоинства:
    Цена, качество, а также ручки за которые удобно донести до дома или машины.

Оксано, вітаємо!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Всего рулонов: 12

Самий класний папір

Оксано, вітаємо!

• Тетяна Р***

Дуже подобається! Гарна якість!

Достоинства:
    Якість

• Дмитро Ч***

Классный.

Дмитро, вітаємо!

• Ганна Ж***

Найкращий папір

Достоинства:
    Кількість шарів, довжина відриву
    Недостатки:
    Можливо ціна

• Алла Л***

Дуже гарний товар, будемо знову замовляти, дякуємо.

Достоинства:
    М'яка та ніжна

Алло, вітаємо!

• Юрий С***