ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Набор сменных запасок для швабры лентяйки Easy Mop из микрофибры 32*12 см 4 штуки Серый (kt-0122)

Нет в наличии

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAURITIUS

Нормальні ганчірки. Використовуємо для прибирання службових приміщень декілька разів на добу. Однієї ганчірки вистачає більше, ніж на місяць.

Достоинства:
    Нормальні ганчірки
    Недостатки:
    Через місяць щоденного використання починають знищуватися кишеньки-кріплення
    • Продавец  MAURITIUS

Доброго ранку! Дякуємо за ваш відгук. Оскільки ганчірки для прибирання використовуються для очищення службових приміщень кілька разів на день, їх зношування відбувається значно швидше через велике навантаження. Бажаємо вам гарного та спокійного дня!

• Оксана Б***

Все підійшло.

• Продавец  MAURITIUS

Доброго дня, ми вдячні за гарний відгук. Раді, що Зпаски до швабри до впдоби Вам. Приємного користування. Ми робимо все, щоб наші клієнти залишались задоволеними. Гарного та мирного дня.

• Инна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAURITIUS

Вже матиму на місяців 5-6 запасних)

Достоинства:
    Найперше ціна за набір! Хороший матеріал міцний, за тиждень не розрізняться точно)
    Недостатки:
    Трохи короткуваті по довжині.. але тримається)
    • Продавец  MAURITIUS

Доброго дня, ми щиро вдячні за таки гарний відгук. Раді, що запаски підійшли.Приємного прибирання.Ми робимо все, щоб наші клієнти залишались задоволеними.Гарного та мирного дня.

• Андрій

Підійшло, все добре

• Продавец  MAURITIUS

Доброго дня, вдячні за Ваш позитивний відгук. Приємного користування.
      Ми робимо все, щоб наші клієнти були задоволені.Гарного та мирного дня.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAURITIUS

Запаски добрі, свою роботу виконують.
    Не сподобалось що менеджер зв'язався через 2 дні після оформлення заказу. В 10 ранку скинули реквізит і о 15:00 коли вже оплатив сказали що пізно прошла оплати і відправка переноситься на два дні.

Достоинства:
    Виконує свою роботу
    Недостатки:
    Поганий сервіс
    • Продавец  MAURITIUS

Доброго дня. дякуємо за відгук.
      Перше замовлення Ви робили 04.01 - ми не змогли з вами зв'язатись для підтвердження замовлення, наступне було 06.01 (субота) ми надали реквізити для оплати та відправка була у понеділок так як неділя - вихідний.

• Олександр С***

Все підійшло

• Продавец  MAURITIUS

Доброго дня, дякуємо за Ваш позитивний відгук. Гарного дня )

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAURITIUS

Насадки підійшли чітко по розміру

Достоинства:
    Чіткість у розмірі
    • Продавец  MAURITIUS

Доброго дня, дуже дякуємо за Ваш відгук.