Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Соевый наполнитель Хвостик Tofu Cat Litter Natural для кошачьего туалета, без аромата, 2.6 кг (6 л)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Мария П***

Дякуємо за те, що обираєте наповнювач від бренду Хвостик

• Анастасия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 3

Наповнювачем дуже задоволена, навіть не очікувала, але буду переходити на нього. Маю великий "досвід наповнювачів". За 16 років перепробувала все, була багато років прихильницею сілікогелю, але цей наповнювач виявився кращій. Гарно комкується, легко прибирати лоток, кпд 100%. Я чітко розумію коли треба мити горщік і висипати новий пакет наповнювача. Силікогель, наприклад, візуально, ще багато "чистих" гранул, а починає смердіти і доводиться міняти все. А Хвостик використовуеться до останньої грудки ))) І коти пішли на нього з задоволенням. Щоб не розносився за лапками, під туалетами лежать спеціальні коврики і горщіки із спеціальним порожком з отворами. А розноситься так само, як і всі інші наповнювачі, не більше не менше.

Достоинства:
    Гарно комкується, добре тримає неприємний запах, ціна.
    Недостатки:
    Частина упаковок була пошкоджена, і розсипалось.
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 3

Нормальний наповнювач, не пилить, не коле лапки
    Трохи розноситься, але для цього поклала килимок біля лотка
    Розчиняється у воді, перевіряла

Дякуємо за те, що обираєте наповнювач від бренду Хвостик

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 3

Гарний наповнювач, не прилипає до ніг, робиться грудочкою, надовго хватає

• Євгеній А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GZoo. Вес 1 упаковки: 2.6

дуже непоганий наповнювач. мочу збирає добре, утворюючи грудки. за рахунок світлого кольору гарно видно факт. кал не надто липне і не маскує запах, але в цілому котик може зарити, тому норм. трохи є пил на дні лотка, і наче по об’єму не так багато, як очікувалося, проте працює добре — нарікань немає. якби ціна була трохи нижча, то була б тверда п’ятірка.

Достоинства:
    грудкується, немає запаху, котик не помічає різниці
    Недостатки:
    особливих немає
  • Инна М***

Хороший наполнитель

Достоинства:
    Комкуется
  • Котік
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 3

Була сильна алергія в перший день на цей наповнювач, на другий пройшла, але постійно був характерний різкий запах наповнювача при прибиранні. Я дала йому шанс, здалось що він добре вбирає і не розноситься, але нажаль на другий день коти почали його розносити по квартирі. Наповнювач дуже пилить. Викинула весь на 3ій день користування. На фото в порівнянні тофу від animal. Також не змивайте цей наповнювач в туалет, він забиває його

Достоинства:
    грудкується наче добре
    Недостатки:
    богато пилить, може викликати алергію, не змивайте в унітаз

Вітаю! Шкода, що наповнювач не задовільнив Ваші вимоги. Прошу надати фото упаковки і номер партії.
      Гранули, які на фото в порівнянні з гранулами ТМ AnimAll, не схожі на гранули соєвого наповнювача ТМ Хвостик. Стосовно змивання в унітаз, то в рекомендаціях на упаковці написано "для запобігання засмічення каналізаційних труб рекомендується змивати в унітаз невеликими порціями". Змивати в унітаз можна якщо дотримуватись інструкції.

• Котік

Передивляюсь свій відгук, хочу зазначити що алергія була саме в мене (людини) на цей наповнювач (код 4820224502458), а ось інший наповнювач цієї марки (код 4820224501482) виклилкав дуже сильну алергію в однієї з моїх кішок. Дивне співпадіння

• ЛІЛІЯ Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 3

Гарний наповнювач. Мій котик оцінив незважаючи на вибагливість. Комкується і легко видаляється

Достоинства:
    Не дорого. Відповідає заявленим якостям
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 3

Наповнювач жахливий, не рекомендую. Навіть, якщо враховувати акційну ціну - інші економ наповнювачі кращі. Цей перетворюється на кашу.

Достоинства:
    Недостатки:
    Перетворюється на кашу

Вітаю! Дякую за звернення та прошу надати номер партії. У нас дійсно були технічні проблеми на виробництві з виготовленням однієї з партій. Але проблема вирішена та товар з цієї партії був максимально вилучено з точок продажу.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 3

Гарний наповнювач у співвідношенні ціна-якість, до того ж українського виробництва, а не китайського. Але кешбеку не чекайте - я не отримала його за цей і інші види цього наповнювача