Отзывы покупателей о Средство для стиральной машины 12ШТ таблетки для чистки от накипи и грязи Ava Blue
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Інструкція відсутня, опис малюнків на китайській мові. Продавець полінився перекласти опис малюнків на зрозумілу мову, чим порушив закон України. Малюнки не інформативні. Користуватись не буду. Викинула в сміття 240 грн.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсутня інструкція на українській мові, а також на російській і англійській.
- Продавец StarLight
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
Інформація щодо способу використання товару міститься в описі товару на сторінці "Rozetka", де покупець має можливість ознайомитися з характеристиками та рекомендаціями перед оформленням замовлення.
Нам прикро, що у Вас виникли складнощі з використанням товару. Водночас зазначимо, що звернень до нас для отримання консультації або уточнення способу застосування не надходило - ми завжди готові допомогти покупцям та надати необхідні роз’яснення.
Також звертаємо увагу, що рішення про утилізацію товару було прийняте Вами самостійно без звернення до продавця для можливого вирішення ситуації. Хоча якщо упакування не було вскрито - Ви маєте право повернути товар впродовж 14-и днів за тим самим законом України.
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Розчарована. Не працює. 1 прання по інструкції- 2 таблетки на 90* результату не було. 2 прання розвела окремо в кип'ятку на 2.5 години прання - результату 0.
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец StarLight
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що результат не виправдав Ваших очікувань. Звертаємо увагу, що ефективність засобів для очищення пральної машини значною мірою залежить від рівня забруднення та накипу, який накопичувався протягом тривалого часу. У деяких випадках для помітного ефекту може знадобитися кілька циклів очищення.
Також важливо використовувати засіб відповідно до рекомендацій виробника, без перевищення дозування чи зміни способу застосування, оскільки це не завжди підвищує ефективність.
На жаль, з моменту придбання пройшло кілька місяців, і за цей час звернень від вас щодо товару не надходило.
Дякуємо за зворотний зв’язок!
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Після чищення машина стала помітно свіжішою, зникли сторонні запахи. Ефект відчутний. Дякую!
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Геть зовсім не працює. Вкидала 3 таблетки на Макс режим - ефекту 0.
Спробувала розвести окремо у кип'ятку і залити до машини швидке прання, також результатів не дало. Розчарована- Недостатки:
- Не працює
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок! Задля досягнення результату потрібно дотримуватися інструкції та за потреби застосувати засіб декілька разів. Тобто все залежить від ступеню забрудненості.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зі своєю функцією справляються. Але прання з таблетками ставлю на максимум по часу і при температурі 90*.
- Достоинства:
- Зручно, швидка доставка і безкоштовно, якщо оплата при замовленні
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец StarLight
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дієві, 2 штуки відчистили легкий наліт, що трішки муляв очі.
- Егана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Вроде как норм
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Х***я а не таблетки
Вообще ничего не очистили,резинка как была так и осталась грязной (- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Нічого не очищають
- Продавец StarLight
Анастасія, доброго Вам дня! З Вами вже зв'язався наш сервісний менежер та надав інформацію. Наразі питання вирішено. Дякуємо!
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все добре!
- Достоинства:
- Вчасно доставили, відповідає опису
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец StarLight
Анастасія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Закинула в барабан таблетку, включила машинку и была удивлена - все очистилось, средство хорошо выводит соль. Благодарю
- Продавец StarLight