Отзывы покупателей о Средство для чистки стиральной машины 12ШТ таблетки от накипи и плесени BRS Blue
- AI аналіз відгуків59 відгуків: позитивний: 71%, нейтральний: 8%, негативний: 21%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовив 19.06.26 отримав 21.06.26 до доставки питань немає.
Питання до продавця і до Rozetka: чому реалізуєте протерміновані товари?
Фото додаю.- Продавец StarLight
Доброго Вам дня!
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо Вам вибачення за незручності через помилку працівників складу (відправка протермінованого товару).
Але це в будь-якому випадку наш товар, тож ми ні в якому разі не знімаємо з себе відповідальності! Сьогодні з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення ситуації шляхом відправки заміни товару за наш рахунок. Будь ласка, очікуйте на зворотній зв'язок.
Ми ще раз приносимо Вам свої вибачення за незручності та бажаємо Вам гарного дня!
- Ольга Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нарешті знайшла робочий засіб, а не чергову 'водичку'. Одна таблетка прибрала затхлий запах, який мучив мене кілька місяців.
- Леся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Інструкції не має.
Як користатись? Самому розбиратись з ШІ? Дуже комфортне рішення не вкласти її мовою замовника.- Достоинства:
- Не пробувала
- Недостатки:
- Відсутність інструкції
- Продавец StarLight
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам шкода, що у Вас виникли труднощі з використанням товару. Хочемо звернути увагу, що спосіб використання засобу вказаний на сторінці товару в описі.
Ми завжди готові допомогти покупцям з консультацією щодо використання продукції.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудовий засіб для чищення пралки.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Запах приємний. Все інше не про що.
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Ілона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Немає інструкції. Таблетки в жахливому стані…
Не приємно.
Колись давно замовляла - працює засіб, видаляє неприємний запах, хоч і не на всі 100%.- Достоинства:
- Працює.
- Недостатки:
- Немає інструкції, таблетки в незадовільному стані, потовчені, розсипані.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через пошкоджений товар під час пересилки службою доставки.
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зник неприємний запах
- Достоинства:
- Товар справляється з своїми функціями
- Продавец StarLight
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Не выполняет свои функции. Даже 5 таблеток на температуре 70 градусов не справились с легкой степенью загрязнения стиральной машины.
- Недостатки:
- не работает
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Олександр! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Дуже прикро, що цей засіб не зміг Вам допомогти. На жаль іноді даний засіб може не виконувати свою функцію на всі 100%. Пов'язано це з тим, що на ефект впливає дуже багато факторів. Наприклад: рівень забруднення Вашої пральної машинки. Також хочемо зазначити, що товар потрібно застосовувати тільки за тим переліком дій, що зазначено у інструкції до використання, в іншому випадку ефекту може не бути, або він буде не повним. В будь-якому випадку ми ще раз дякуємо Вам за зворотній зв'язок та будемо раді бачити Вас в подальшому. Гарного Вам дня!
- Александр С***
Спасибо, что вернули деньги.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все добре, швидко та якісно
- Алексей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Машинка відмилась, використовував 3 таблетки
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
При темпер. 60град. між резинками забруднення не відмилося. Таблетки розкрошилися при розпакуванні.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз приносимо свої вибачення за незручності. На жаль товар було пошкоджено саме під час пересилки. Питання було вирішено шляхом повернення повної суми по замовленню.
- Марьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
якщо не поєднувати з лимонною кислотою, неефективні.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Емма С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар отримала, користалась. Нашій машинці всього рік, і я використала цей засіб для профілактики. Щоб підтримувати машинку у хорошому стані.
Легко використовувати.- Продавец StarLight
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний засіб. Використовувала 3 таблетки за 1 раз. Обирала режим з температурою 60°.
- Достоинства:
- Результат
- Недостатки:
- Треба повторити для кращого результату
- Продавец StarLight
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Після використання запах зник (використовувала 3 таблетки), хоча був досить сильний, свої функції виконує. Сильного запаху від продукту не відчула, лише запах свіжості з барабану після використання.
Гарний та уважний продавець. Доставили за 4 дні.- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Явних не знайшла
- Продавец StarLight
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний товар.
Швидко звʼязалися для уточнення деталей.
Саме моє відправлення було через пару днів, продавець про це попередив завчасно.
Рекомендую цей магазин.- Продавец StarLight
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний засіб , хоча двічі запускати потрібно режим прання для гарного результату. Обирала режим з температурою 90°
- Достоинства:
- Є результат
- Недостатки:
- В залежності від забруднення може потрібно буде двічі запускати очищення
- Продавец StarLight
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Жодного результату, спробував 2 рази і викинув в смітник
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не дієвий засіб
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.
- Пантелеймонов Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
- Продавец StarLight
- Кузнецова О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Сделала все по инструкции, запах ушел
- Уляна З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Таблетки прийшли зовсім інші!
Немає ні слова на зрозумілий мові.
Викинула!- Достоинства:
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Уляна! Хочемо Вас повідомити, що даний товар повністю відповідає заявленим характеристикам то опису товару. Також упакування додатково комплектується перекладом, який скоріш за все був пошкоджений під час пересилки даного товару. Ми в будь-якому випадку дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності.
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Потрібно було позбутися неприємного запаху після чистки пральної машини лимонною кислотою))
Закинула в барабан 3 таблетки, ввімкнула на 60градусів. Робила все за інструкцією. Запах зник, все супер.- Достоинства:
- Дієвий засіб
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Справляється зі своїми задачами
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
засіб звичайний
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Ціна- якість
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний сервіс та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
На фото засіб Brs, а по факту прийшов засіб китайський не зрозумілої фірми
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Торгова марка даного товару - "BRS", країна походження: Китай. Товар до нас приїжджає напряму з виробництва, тому має відповідну мову на коробці. Нами товар додатково комплектується інструкцією Українською мовою. ми дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олександр, та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Таблетки-хорошие, цена-доступная. Быстро отправили заказ!!! Спасибо Вам огромное.
- Костянтин І***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороше недорогое средство.Отлично убирает затхлый запах и уничтожает грибок в машине.
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Випробувала. Запах в пральній машині зник з першого разу. Тільки я зробила так: запустила на 60С залишила на 30 хв як написано. Не зовсім розумію навіщо, бо ж вона наче не нагрілася. Я поставила на 1 год 35 (я можу змінювати тривалість) , то ж потім просто прогнала весь цикл.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец StarLight
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар прийшов досить швидко.Добре очистив пральну машинку
- Достоинства:
- швидка доставка
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Быстро связались и отправили. Обратная связь с менеджером, отличная. Действенность продукции ещё не проверял, но уверен, что рабочая вещь)
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Прийшло швидко, товар справляється зі своїм призначенням, рекомендую
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дієвий засіб! Після першого використання, зник запах плісняви.
- Достоинства:
- Працює
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Цей засіб абсолютно не спрацював. Так, я включав на 60 градусів, а не на 90, як радять, але більше машинка не може. Та зробив дві ходки очищення, адже писали, що буває з першого разу не працює. Бруду не було дуже багато, але сильний запах плісняви. Та ефекту нуль - бруд не відмився, запах не пройшов
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец StarLight
Доброго Вам вечора! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Сергій. Дуже прикро, що даний засіб Вам не зміг допомогти. На жаль іноді таке буває, так як на ефект впливає достатньо багао факторів.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Наче працює, запах став приємніший. До цього пробував лимону кислоту при 90 градусах, запах стояв у ванній ну дуже неприємний.
- Продавец StarLight
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую за ваш засіб, мені він сподобався.