Отзывы покупателей о Рюкзак Турист трансформер, супер вариант для путешествий в который влезет все, на 40-70л, черный цвет

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop

Такий собі мішок з карманами, яких достатньо. Повністю відповідає опису і фото. Якість нормальна, доставили швидко. Я задоволений.

Достоинства:
    Трансформер, не завжди потрібний максимальний об'єм.
  • Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop

Портфель просто бомба, відмінна якість, прошитий надійно, фасон сучасний, надійний, в подорож саме те, не потрібні сумки, це найкращий варіант портфелю який я колись купувала, вартує своїх коштів, тепер думаю ще один таки самий взяти

Достоинства:
    Якість, пошив, фасон, ціна
  • Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop

Рекомендую, ну Дуже гарний по якості рюкзак, була приємно здивована цим фактом

Достоинства:
    Для подорожей то, що треба
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Євген А***

Міцний, великий

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop

Подобається, дуже вмісткий, достатньо малих карманів, і під 17дюймовий ноут підходить якраз

Достоинства:
    Багато вміщає 17 дюймів
    Недостатки:
    За таку ціну немає
  • Гутько С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop

Прикольный! Продуманный! Качество на уровне! Выглядит круто!!! Не подведет в дороге!!!

• Егор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop

Купив для міжміських поїздок на громадському транспорті. На вигляд міцний. Поки не користувався. Сподіваюся все буде добре.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbyshop

Я його отримала і відразу ж поїхала з ним по всій Європі та Азії. Дуже вмісткий, витримав від 10 дот 15 кг., нічого не відірвалось не поламалось. Супер дизайн, нічого лишнього. Я залишилась задоволена і замовила ще один для подруги, бо її рюкзак іншої фірми не витримав таких нагрузок.

Достоинства:
    Міцний
  • Перевалова А***

рекомендую

Достоинства:
    очень вместительный и приятный на ощупь
    Недостатки:
    пользуюсь месяц , не обнаружила недостатков