Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Экшн-камера AIRON ProCam X Black (4822356754478) [83172]

Оценка пользователей 3.27/5
  • Вадим Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже не задовольняє мене камера. Почав шипіти звук при запису на будь-якому розширенні чи налаштуваннях. При підключенні зовнішнього мікрофону вже не шипить а гуде як трансформатор і хвилями наростання. Допомогає це по фіксити скидання налаштувань на заводські але якщо камеру вимкнути а потім увімкнути то знову те саме. І як пощастить, коли за пише норм а коли з цим багом. І це дуже підло псує мені відео.

Достоинства:
    Середня якість але навіть мій редмі 12 пише відео на багато краще і якісніше звук
    Недостатки:
    Глючить запис звуку

Доброго дня, Вадим. Нам дуже шкода, що довелося зіткнутися з труднощами.
      Будь ласка, зверніться в офіційний сервісний центр AIRON в Україні для проведення гарантійного обслуговування/обміну/повернення.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Категорично не рекомендую! Придбав камеру для поїздки в Єгіпет шоб познімати під водою! Ниряв з маскою для снорклінгу тобто плавав по поверхні через 3 погодження помітив сліди вологи всередині через віконце екрану на наступний день камера вмерла! Відправляв в сервісний сказали що негарантійний випадок. На суди часу немає бо є чинним військовослужбовцем. Зіпсована відпустка та викинуті гроші.

Недостатки:
    Розвод
  • Дима К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

зіткнувся з такою проблемою постійно пітніє камера, довго не міг зрозуміти чому мутно знімає камера думав брудом закидає але виявилося ні. У воду не тестував поїздки на мотоциклі в дощ теж не їздив. Як мені вирішити цю проблему?

Доброго дня, Дмитро. Нам дуже прикро, що довелося зіткнутися з труднощами.

• Андрей Б***

Ой капець "водонепроникна" ржака

Достоинства:
    Не для активного відпочинку). Для пасивного
    Недостатки:
    Зібрала конденсат(((

Доброго дня, Андрій. Нам дуже шкода, що довелося зіткнутися з труднощами при використанні нашої камери. Будь ласка, зверніться до форми зворотного зв'язку Розетка, або офіційний сервісний центр AIRON в Україні для проведення гарантійного обслуговування/обміну/повернення. Ми обов'язково допоможемо вам!

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Може працювати і з 256 ГБ(самсунг ево плюс) крутого контенту поки не зняв але іграшка прикольна) . Було достатньо для початку і базового набору кріплень .

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за проявлений інтерес до продукції компанії AIRON!
      Камера підтримує карти пам'яті 10 класу, до 128 гб.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Коротше, прочитав я що камера водонепроникна до 5 метрів в прісній воді.
    Перевірив! Опустив у воду на 1 метр.
    Проникна!!!

Доброго дня, Саша. Нам дуже шкода, що довелося зіткнутися з труднощами при використанні нашої камери. Будь ласка, зверніться до форми зворотного зв'язку Розетка, або офіційний сервісний центр AIRON в Україні для проведення гарантійного обслуговування/обміну/повернення. Ми обов'язково допоможемо вам!

• Андрей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Итог ,3е суток камера у меня в руках ,во всех чатах и сайтах сего изделия меня морозят!!!!(телеграмм, Инстаграм,оф.сайт) меня интересуют допы и запасные рамки,кейс, микрофон и.т.д информации 0, ответов нет ,тупо читают сообщения и тишина ! Жду ещё максимум два дня и буду оформлять возврат.... Камера картинкой меня устраивает,но из-за рамки и из-за этого отсутствия возможности подключения микрофона меня вообще не устраивает....

Достоинства:
    Картинка
    Недостатки:
    Халатное отношение к потребителю,рамка....

Доброго дня!Ми надали вам зворотній звʼязок в робочі години.Якщо у вас залишились питання, будь ласка напишіть нам в соціальні мережі.

• Андрей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В принципе камера снимает нормально,для первой камеры все очень даже !!! Но бокс.... Это отдельный вид извращения.... Данте нужно добавить 10й круг с этим кейсом )))) ребята , пожалуйста, сделайте нормальный бокс....

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Кейс ,просто шлак .....

Доброго дня, Андрій!Дякуємо за ваш вибір!Нам дуже шкода, що довелося зіткнутися з труднощами при використанні нашої камери. Також ми обов'язково врахуємо всі ваші зауваження щодо розробки нових моделей.

• Олексій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В комплекті немає мікрофона як написано в описі, це не добре що виробник таке допускає

Достоинства:
    Набагато краща камера за своїх попередників
    Недостатки:
    В комплекті немає петлички
  • Віктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Поки що 4 зірочки,так як не має інструкції з експлуатації.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Камера знімає краше ніж procam 8.
    Стабілізація краше, видно одразу.
    Кріплення-рамка просто жах. Не продумали зовсім!
    Рекомендую, як перша камера!

Огляд та порівняння камери

ссылка

Доброго дня,Саша!Дякуємо за ваш вибір!Приємного використання!Тако ж ми обов'язково врахуємо всі ваші зауваження щодо розробки нових моделей.

Доброго дня,Саша!Дякуємо!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Камера знімає краше ніж procam 8.
    Стабілізація краше, видно одразу.
    Кріплення-рамка просто відстій. Не продумали зовсім!
    Рекомендую, як перша камера!

• В'ячеслав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не було петлічки в комплекті. Все інше було присутнє. Камера за свою ціну хороша, чохол без упаковки.

Достоинства:
    Ціна, гарний чохол
    Недостатки:
    Некомплект не вистачає петлічки

Доброго дня, В'ячеслав. Дякуємо за ваш вибір та детальний відгук!
      Камера не комплектується петличкою.
      Актуальна комплектація:
      1. Екшн-камера AIRON ProCam X (1 шт.)
      2. З'ємний акумулятор 1350 мАг (1 шт.)
      3. USB-USB Type-C кабель (1 шт.)
      4. Кріплення рамка для камери (1 шт.)
      5. Кріплення на шолом (2 шт.)
      6. 3М скотч для кріплень на шолом (2 шт.)
      7. Кріплення типу J (1 шт.)
      8. Гвинтове кріплення та перехідник для штативів тощо (1 шт.)
      9. Додаткові перехідники для аксесуарів для екшн-камер (3 шт.)
      10. Фірмовий пульт керування (1 шт.)

Приємного використання!

• Вячеслав Д***

За рік так нічого з петличкою і не вирішили. Від інших виробників не підходить, а рідньої не має. Рамка, це окрема тема. От і маєш "Українського" виробника. Гроші на вітер.

• Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Камера чудова на пергий погляд ще не тестував очікую флешку.
    Приходить на пошту в кейсі від виробника, не закритому, навіть не в пакеті. Прийшла камера без зовнішнього мікрофону, просто не комплект чи вкрали під час доставки не знаю.
    Перевірив камеру і пішов.
    Вдома побачив що петлички немає.

Достоинства:
    Камера Бюджет
    Недостатки:
    Не було зовнішнього мікрофону петлички в комплекті.

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за ваш вибір та детальний відкуг!
      Будь ласка, зверніться в офіційний сервісний центр AIRON в Україні.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Камера супер, задоволений на всі 100, в комплекті багато кріплень, окремо не знадобилось нічого докупати. Знімає в 4к, якість відео відповідає характеристикам. Великий плюс - не потрібен бокс, корпус прорезинений та не пропускає воду, тестував, дійсно так. Рекомендую

Достоинства:
    Якість відео, комплектація, протиударний корпус
    Недостатки:
    за 2 тижня користування не знайшов

Доброго дня,Дмитро!Дякуємо за ваш вибір!Приємного використання!

• Андрей Г***

Доброго вечора .З яким телефоном можна порiвняти фото вiдео камери Air On ProCam

• Максим П***

Підскажи як камера себе веде через деякий час, всім задоволений?

• Роман М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Камера хороша бо збірці, матеріалі корпусу, але основне своє призначення - запис відео, виконує жахливо, особливо коли недостатньо світла, виглядає як 720p, а не 4K.
    Тому, перед покупкою краще переконатись що чіткості відео достатньо.