Отзывы покупателей о Батарея для Google Pixel 6 (GMSB3) (4614 mAh) [Original PRC]
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
АКБ працює, підключив, ніяких складнощів чи проблем не мав.
Доставка і підтвердження замовлення швидкі- Достоинства:
- працює. Не за всі гроші світу
- Недостатки:
- Не виявив
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Хороша батарея, чуть прим'ятий шлейф, але все добре встановилось, тримає заряд добре
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Поміняв поки все добре.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Пришла целая не вздутая , шлейф не помят был по защитным колпачком, контакты в норме Доволен спасибо
- Достоинства:
- не вздутая шлейф и контакты целые
- Недостатки:
- нету
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
UPD: Проблему вирішили, товар замінено.
Дякую - Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Поставили в телефон, поки що працює, напочатку експлуатації трохи грілась, зараз нормально, але оригінал був кращим
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не працює як оригінальна батарея
- Олег О***
Доброго дня рекомендуєте до покупки?
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Прислали бракований товар. Не працював, написала продавцю — ігнор. Зв'язалася з розеткою, тоді вони відповіли. Бракований товар вислала легким поверненням, так як домовились на заміну.
У підсумку ні товара, не відповіді.- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак, телефон не включається. Вічне перезавантаження.
- Продавец 100percent
Нажаль від браку ніхто не застарховани. Для цього ми і даємо 12 місяців гарантії. Новий товар відправлений до вас на обмін.
- AndreОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Приїхав зовсім інший акумулятор, і близько не для Pixel. Все що запропонував продавець - відправити їм назад за рахунок покупця. Власне, гроші на вітер, ще й неясно куди утилізувати те, що приїхало. Не раджу цього продавця, побережіть нерви.
- Достоинства:
- це батарея
- Недостатки:
- не підходить ні до чого
- Продавец 100percent
Якщо ви помилились і замовили не ту позицію, ми без проблем обміняємо або повернемо кошти. І це логічно що пересилка за ваш рахунок. Якщо помилка з нашої сторони то відповідно ми оплачуємо доставку.