- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Прийшло не таке як на фото! Та й під склом пил наче як десь вже був встановлений!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не таке як на фото, немає надпису репаблік...
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Замовив ARGB плату для з'єднання кулерів і системи ARGB (3 контакти). В підсумку мені прислали RGB з 4 контактами. Але з наявного хоч кулери працюють.
Прикріпив фото де 4 контакти і де 3 контакти на RGB і ARGB.- Достоинства:
- працюють тільки кулери
- Недостатки:
- RGB так і не вдалось під'єднати
- Продавец IZIMAG
Якщо ви отримали не той товар, ви могли одразу зв'язатися з нами, при пакуванні могли наплутити
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Cool
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Отличный и удобный хаб
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Штучка не маленька по своїм розмірам, але все стало, працює, продзвонив усі піни, червоний порт, то перший, з нього беруся оберти. Якщо у вас 3 пінові вентилятори як і у мене і ви хочете щоб вони регулювались по обертам, то потрібно перевірити чи є можливість у біосі, порт материнки переналаштувати з PWM на DC, потім до цієї плати потрібно добавити 1 провідник (я взяв із старого вентилятора) та поставити його на 2 пін роз'єма, який йде на мат плату, а інший кінець з'єднати з цією платою також на любий 2 пін (FAN power) від вентилятора, щоб живлення зимат плати пішло на всі вентилятори цієї платки. Витягнути з молекса, який з БП підключається 12В лінію, за допомогою голки та ізолювати. Тоді живлення буде братися з мат плати, але будьте уважні, максимальна потужність на моїй 1А, якщо вентилятор 0.15А то це 6 штук. По іншому ніяк. За підсвітку, у мене в корпусі був контролер, тому я просто замість 1 вентилятора підключив до нього цю платку, і все працює була б така на 6 вентиляторів, було б краще, а на 3 піна то ще краще. Або купувати нормальні вентилятори на 4 піна, і не мати горя. Але вони в 2 рази дорожче. Максимальні оберти на моїх вентиляторах де 1200 номіналу були 1500, а у 4х провідних десь 2 тисячі. Є ще варіант, переробити живлення так, щоб 4-тий пін PWM підключити на затвор транзистора, а сам транзистор впаяти на цю плату в розрив живлення молекса, дорожку можна перерізати і на ній зібрати, але розрахувати резистори на затвор.
- Достоинства:
- Ціна, якість, корпус, все ціле, і правильно розпаєне.
- Недостатки:
- Приклеїли липучку на корпус до оргстікла, але на захисну плівку, яка відпадає, здер її, та переклеїв липучку. Якщо підключити 3 пінові без переробки, то вони будуть дути на максимум.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Приїхало оглянув, дуже хрупке звичайно, але що замітив то один 3 піновий конектор трохи погнутий в сторону до 4 пінового
- Достоинства:
- Ще не виявив
- Недостатки:
- Коннектор 3 пін кривий
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
...
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Не виявив