Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Шнурки для обуви FASTLACES L6 силиконовые круглые эластичные без завязывания черный (Black)

Есть в наличии

5/5
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Черный

Дуже гарні зручні шнурки. Виглядають майже як звичайні класичні.

Достоинства:
    Зручні, добре виглядають
    Недостатки:
    Жодних
    • Продавец  sMall

Ірино, дуже дякуємо за відгук! Раді, що еластичні шнурки без зав'язування виявились зручними та при цьому зберегли класичний охайний вигляд взуття. Приємно, що не знайшлося жодних недоліків. Носіть із задоволенням!

sMall

• Артем Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Все ок. Відправили оперативно. Шнурки такі як на зображенні.

Достоинства:
    не треба зав'язувати-розв'язувати; гарно тримають взуття на нозі, не передавлюють
    Недостатки:
    не знайшов поки
    • Продавец  sMall

Артеме, дякуємо за відгук! Раді, що шнурки L6 повністю відповідали фото, а швидка відправка додала приємних вражень. Саме заради такого комфорту — без зав'язування і без передавлювання ноги — ми й розробляли цю модель. Дякуємо, що обрали наш товар!

• Світлана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Легко вдягати. Не випадають з отвору. Дитина задоволена, бо в'язати шнурки на бант, це той ще квест

Достоинства:
    Зручно навіть для дитини 8 років.
    • Продавец  sMall

Світлано, дякуємо за такий життєвий відгук! Дуже приємно, що силіконові шнурки L6 виявились простими у використанні саме для дитини — не випадають з отворів і повністю знімають потребу возитись із зав'язуванням бантика. Раді, що знайшли зручне рішення для взуття вашої дитини!

• Тетяна Ч***

Все чудово

Достоинства:
    Зручні у використанні
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  sMall

Тетяно, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що силіконові шнурки L6 виявились зручними у використанні і жодних недоліків ви не помітили. Це саме той результат, до якого ми прагнемо. Дякуємо, що обрали наш товар!

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Коричневый

Прикольная штука. Сначало показалось - что ерунда. Потом, когда взял в руки, показалось, что они слишком толстые. Установил, обувь выглядит отлично, подъему ноги очень удобно. Туфли перестали натирать. Рекомендую.

Достоинства:
    Удобные, выглядят отоично
    Недостатки:
    При сильном растяжении виден белый материал (что выдает резинку)
    • Продавец  sMall

Чудово) Дякую за відгук)