ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Напальчники MEMO FS02 для игр телефона смартфона pubg mobile call of duty standoff

Есть в наличии

2.2/5
Оценка пользователей 2.2/5
  • Отзывы про товар продавца YouSafe
  • Вадим Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe. Количество в упаковке: 2. Цвет: Серый

Качество хорошее, нооо, они не прошиты а склеены, края выпирают и безумно сильно мешают играть. Покупать подобное максимально не рекомендую, лучше купить самые деловые напальчники, даже с ними будет гораздо лучше, они в комплекте кладут какие-то напальчники без фирмы, вот они лучше основных.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не подходят для выполнения своего функционала. И на фотографиях магазина они на пальце сидят по-другому
    • Продавец  YouSafe

Доброго дня! Вам треба вивернути напальчники іншою стороною, тоді: 1. Шви будуть всередині і не будуть заважати. 2. Напальчники будуть виглядати як на наших фото.

Дякуємо вам за відгук!

• Вадим Я***

Я вывернул и они все равно не оправдывают себя, шов в пальцы давит, дискомфортно максимально

• Іван З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe. Количество в упаковке: 2. Цвет: Серый

Прикольні. Не давлять

• Ростислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Белый с серым

Максимально не комфортно грати через те що присутній дуже великий шов між стиками матеріалів .

Достоинства:
    Приємний на дотик матеріал.
    Недостатки:
    Шов між матеріалами, не комфортно грати
    • Продавец  Easy Gaming

Дякуємо вам за відгук та що поділились своїм досвідом
      Хочемо звернути увагу на один важливий момент щодо використання напальчників MEMO FS02.

Перед початком використання їх обов’язково потрібно вивернути навиворіт — щоб логотип був зверху, з зовнішньої сторони. Підкажіть, будь ласка, вивернули?

• Дима Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Белый с серым

ели по екрану скользить ще й через врем'я вообще на екран не риагирує

Недостатки:
    погані напальчники
  • Данило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Белый с серым

Дуже погано ось ця обводка мішає грати ще й скрипять під час гри

• Продавец  Easy Gaming

Дякуємо вам за відгук та що поділились своїм досвідом

Перед початком використання їх обов’язково потрібно вивернути навиворіт — щоб логотип був зверху. У правильному положенні внутрішня сторона напальчника гладка та краще ковзає по екрану, а також не скрипить під час гри.
      Якщо використовувати напальчники не вивернувши, дійсно може з’являтися скрип та погіршуватись контроль у грі.

У більшості випадків це повністю вирішує описану вами проблему
      Якщо ж питання залишиться — обов’язково напишіть нам, ми з радістю допоможемо.