- Костянтин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Однозначно не рекомендую!!! Через два тижні перестав заряджати.
- Продавец HTL
Що саме не заряджає Power bank?
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
пагано що коробку викинув,шо з ним тепер робить.не вже Розетка взагалі не розбирає з ким працює.
- Недостатки:
- навідь не працював,тільки зарядив,полежав тиждень,лампочки всі горять,кнопка не працює,мікро юсбі не заряджає,чи заряджається сам не зрозуміло.
- Продавец HTL
Доброго дня.
Товар має гарантію.
Напишіть у розділ "задати питання про замовлення".
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Все клас дякую.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Приехал розряджений. Зарядили, вроде пока норм, покупали для светодиодных штор ( но иногда малый с ним гулять ходит, доя подзарядки).
- Достоинства:
- Не большой.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Не купуйте цю штуку, здохло через місяць користування. Акум надувся, плата гаряча, коли зарядне підключене
- Достоинства:
- Маленький
- Недостатки:
- Здох скотиняка
- Сергій Ш***
в мене взагалі не працював,просто в один момент,перестав працювати(
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Пропрацював 2 тижня. Iphone 10 заряджає на 25%, після, починає вмикатись, вимикатись. Не думаю, що це добре для самого iphone. Полетів в смітник. Не повертав по гарантії, дорожче їздити.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не надійний
- Продавец HTL
Доброго дня. На товар є гарантія. На жаль за відсутності товару не можемо діагностувани причину несправності.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Товар відправили відразу після замовлення, ємність перевірив та вона відповідає заявленою.
- Достоинства:
- Компактний, та невелика ціна
- Недостатки:
- Петро ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Робіть обмін або знижку на ремонт
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Незнаю чи тільки в мене но не робить кнопка живлення щоб подивитися скільки заряду лишилося чи брак чи що з блочка бистрої зарядки не хоче заряджатися з 5v заряджається
- Продавец HTL
Доброго дня. Можливо швидкий зарядний блочок вмикає режим зарядки не сумісний з протоколом заряджання повербанка. Для цього повербанка достатньо звичайного зарядного, бо в ньому немає функції швидкого заряджання. Завтра в робочий час з вами зв'яжемося.
- Роман М***
Швидше за все брак, в мене і кнопка працює і від блока швидкої зарядки заряджає.
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Хороший компактний павербанк, нажаль немає швидкої зарядки, що і не обіцялось.
- Достоинства:
- Хороший компактний
- Недостатки:
- Немає швидкої зарядки
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Отличный товар. Продавец молодец
- Достоинства:
- Больше 1 заряда телефона до 100
- Недостатки:
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый
Повністю відповідає своїй ціні. Заряджає добре, розмір зручний для носіння з собою. Безпечний. Рекомендую!!!
- Довгий Р***
полный отстой. телефон с емкостью 2500 мА.ч зарядил на 25 процентов. если посчитаем емкость выходит 625 мА.ч. пусть учтем сопротивление шнура и самих аккамуляторов.. получаем объем нне более 800 мА.ч. тоесть лохотрон
- Продавец HTL
Після виробнитства повербанк має тестовий заряд. Новий повер банк потрібно декілька раз зарядити та розрядити щоб він увійшов в робочий режим.
- Сергей М***Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Приехал вообще не рабочий павербанк
Доброго дня.
З заводу товар має тестовий заряд і потрібно його повністю зарядити.
Якщо товар не буде працювати після заряджання, напишіть нам у розділ "питання про замовлення", щоб ми зробили вам заміну.