Картка Rozetka

Отзывы покупателей о УМБ Golf G95-C 5000mAh 2USB+Type-C+microUSB Candy Power Bank Black(6959072723260)

Оценка пользователей 3.4/5
  • Костянтин Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Однозначно не рекомендую!!! Через два тижні перестав заряджати.

• Продавец  HTL

Що саме не заряджає Power bank?

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

пагано що коробку викинув,шо з ним тепер робить.не вже Розетка взагалі не розбирає з ким працює.

Недостатки:
    навідь не працював,тільки зарядив,полежав тиждень,лампочки всі горять,кнопка не працює,мікро юсбі не заряджає,чи заряджається сам не зрозуміло.
    • Продавец  HTL

Доброго дня.
      Товар має гарантію.
      Напишіть у розділ "задати питання про замовлення".

• Вікторія С***

Все клас дякую.

• Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Приехал розряджений. Зарядили, вроде пока норм, покупали для светодиодных штор ( но иногда малый с ним гулять ходит, доя подзарядки).

Достоинства:
    Не большой.
    Недостатки:
    Пока нет.
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Не купуйте цю штуку, здохло через місяць користування. Акум надувся, плата гаряча, коли зарядне підключене

Достоинства:
    Маленький
    Недостатки:
    Здох скотиняка
    • Сергій Ш***

в мене взагалі не працював,просто в один момент,перестав працювати(

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Пропрацював 2 тижня. Iphone 10 заряджає на 25%, після, починає вмикатись, вимикатись. Не думаю, що це добре для самого iphone. Полетів в смітник. Не повертав по гарантії, дорожче їздити.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не надійний
    • Продавец  HTL

Доброго дня. На товар є гарантія. На жаль за відсутності товару не можемо діагностувани причину несправності.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Товар відправили відразу після замовлення, ємність перевірив та вона відповідає заявленою.

Достоинства:
    Компактний, та невелика ціна
  • Петро ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Робіть обмін або знижку на ремонт

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Незнаю чи тільки в мене но не робить кнопка живлення щоб подивитися скільки заряду лишилося чи брак чи що з блочка бистрої зарядки не хоче заряджатися з 5v заряджається
    • Продавец  HTL

Доброго дня. Можливо швидкий зарядний блочок вмикає режим зарядки не сумісний з протоколом заряджання повербанка. Для цього повербанка достатньо звичайного зарядного, бо в ньому немає функції швидкого заряджання. Завтра в робочий час з вами зв'яжемося.

• Роман М***

Швидше за все брак, в мене і кнопка працює і від блока швидкої зарядки заряджає.

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Хороший компактний павербанк, нажаль немає швидкої зарядки, що і не обіцялось.

Достоинства:
    Хороший компактний
    Недостатки:
    Немає швидкої зарядки
  • Виталий В***

Отличный товар. Продавец молодец

Достоинства:
    Больше 1 заряда телефона до 100
  • Алина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Белый

Повністю відповідає своїй ціні. Заряджає добре, розмір зручний для носіння з собою. Безпечний. Рекомендую!!!

• Довгий Р***

полный отстой. телефон с емкостью 2500 мА.ч зарядил на 25 процентов. если посчитаем емкость выходит 625 мА.ч. пусть учтем сопротивление шнура и самих аккамуляторов.. получаем объем нне более 800 мА.ч. тоесть лохотрон

• Продавец  HTL

Після виробнитства повербанк має тестовий заряд. Новий повер банк потрібно декілька раз зарядити та розрядити щоб він увійшов в робочий режим.

• Сергей М***
    Продавец: HTL. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

Приехал вообще не рабочий павербанк

Доброго дня.
      З заводу товар має тестовий заряд і потрібно його повністю зарядити.
      Якщо товар не буде працювати після заряджання, напишіть нам у розділ "питання про замовлення", щоб ми зробили вам заміну.