Отзывы покупателей о Игрушка для собак Палка с отключаемой пищалкой GiGwi Push to mute, TPR Резина, нейлон, 17 см

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Прекрасна іграшка. Мабуть, улюблена з усіх у моєї собачки! Зручна форма, щоб гризти, зручно кидати, зручно грати в перетяжки разом з собачкою. В міру м'яка та міцна гума, пищалку можна відключити

Достоинства:
    Абсолютно все супер!
    Недостатки:
    Скоріш за все, собачка дуже швидко відгризе мотузку і пошкодить гуму, на яку вона кріпиться. Тож, моя порада - витягуйте всю систему і нехай гризе, а коли плануєте гратися разом, то вставляйте назад.

Добрий день, шановна Інно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Наталья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Очень понравилось качество, и пищалка, наша собачка играет с ним с удовольствием

Достоинства:
    Хорошая игрушка для собак, рекомендую
    Недостатки:

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Михаил П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Нічого надзвичайного, а коштує порівняно з іншими, не мало. Після 5 хвилин гри, піщалка в іграшці вийшла з ладу. За ці кошти, можна було б зробити іграшку "трохи" надійнішою!

Достоинства:
    Не краща не гірша ніж більш дешевші
    Недостатки:
    Піщалка зломалася через 5 хвилин гри.

Добрий день, шановний Михайло! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдила ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Євгенія
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Можливо для маленьких песиків так, але для великих собак - викинуті грощі. Вистачило на хв 15, потім по всій квартирі збирали шматочки (((

Достоинства:
    Дуже зацікавила песика
    Недостатки:
    Піщалка зламалася через 5 хв гри

Добрий день, шановна Євгеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдала ваших очікувань. Аби іграшка GiGwi слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а застосовувати іграшку для спільної гри з улюбленцем. Також при виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.