- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Чудові окуляри. Ношу після операції на очах. Видимість в них дуже реалістична. Очі не болять і не втомлюються. Дуже дякую.
- Достоинства:
- Повністю відповідають опису
- Недостатки:
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Дуже задоволена покупкою! Окуляри виглядають стильно та якісно, добре сидять і не тиснуть навіть після тривалого носіння. Лінзи чудово захищають від сонця, очі менше втомлюються в яскраву погоду.
Соответствует
- Арсеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Очки топовые, ношу не снимая!)
- Достоинства:
- Качество супер, цена тоже
- Продавец MirJim
Доброго дня! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обрали наш магазин. Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені, адже ваша думка надихає нас працювати ще краще. Якщо у вас з’являться будь-які запитання або потрібна буде консультація, не соромтеся звертатися - ми завжди готові допомогти! Бажаємо вам гарного дня!
- Микита Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Був приємно здивований якістю, на сонці очам реально легше, особливо коли дуже яскраво або багато відблисків від машин чи вітрин. Навіть коли довго гуляв містом у сонячну погоду, очі не так втомлювались, як у звичайних окулярах.
- Продавец MirJim
Щиро дякуємо за ваш коментар. Ми цінуємо думку кожного клієнта та завжди працюємо над тим, щоб сервіс залишався на належному рівні. Звертайтесь, якщо виникнуть питання.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Хороші окуляри, гарні, ніде не тиснуть. Дуже сподобались. За таку прижмну ціну- саме те, що треба
- Продавец MirJim
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Очки просто супер! Ношу каждый день, минусов нет.
- Продавец MirJim
Велике спасибі за ваш відгук! Дуже раді, що покупка принесла позитивні емоції. Якщо буде потреба у консультації - завжди готові підказати. Усього найкращого!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Чудові окуляри, дякую!)
- Продавец MirJim
Дякуємо за приємний відгук та довіру до нашого магазину! Нам дуже радісно, що покупка вам сподобалась. Якщо виникнуть будь-які питання - із задоволенням допоможемо. Гарного вам дня!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Окуляри сподобалися. Очам реально комфортніше, немає цього постійного прищурювання. По посадці теж все добре, легкі, не тиснуть за вухами і не сповзають, виглядають просто супер.
Соответствует
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Окуляри гарні, якісні, прийшло все ціле, не пошкоджено.
- Продавец MirJim
Дякуємо за ваш відгук і приділений час. Нам важливо отримувати зворотний зв’язок, адже це допомагає покращувати сервіс. Гарного дня!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Спасибо что так быстро отправили, ношу с удовольствием=) Качество очень хорошее.
- Продавец MirJim
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Не очікувала, що вони настільки зайдуть. Ношу вже десь пару тижнів майже щодня, особливо коли сонце прям б’є в очі різниця реально відчутна. Бліки зникають, очі не втомлюються. Легкі, не тиснуть на перенісся, можна спокійно ходити довго.
- Продавец MirJim
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Сидять зручно, не тиснуть і не сповзають навіть при активному русі, дуже комфортні, сонце не сліпить, і дорогу видно чіткіше.
- Продавец MirJim
Дякуємо, що поділилися враженнями! Для нас дуже важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову. Гарного дня!
- Анастасія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Очки топовые
- Продавец MirJim
- Вячеслав З***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Окуляри підійшли, як виглядають сподобалися, носити зручно, нічого не давить не сповзають, затемняють гарно.
Окуляри просто супер!
- Продавец MirJim
Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися своїми враженнями від користування. Вдячні за вашу довіру та бажаємо комфортного користування й надалі. У разі запитань - завжди на зв’язку.
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Залишився задоволений. Легкі, зручно сидять і не тиснуть. Лінзи затемнюють нормально, не занадто темно. Для щоденного використання дуже хороший варіант
- Продавец MirJim
Дякуємо, що обрали наш магазин і поділилися враженнями! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв’язок. Звертайтесь, будемо раді допомогти. Гарного дня!
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Купила ці окуляри на літо і вони реально виправдали очікування. Найбільше сподобалось, що очі не втомлюються навіть коли довго на сонці. За кермом особливо відчувається різниця, немає сильних відблисків від дороги чи машин. Поляризаційні лінзи працюють гарно.
- Продавец MirJim
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Окуляри якісні, виглядом дуже задоволена, свою роль виконують на всі 100%
- Продавец MirJim
- Ігор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Окуляри супер!
- Продавец MirJim
- ЭльдарОтзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Uv400 поляризации чудово підійшли
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец MirJim
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого магазину! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені. Якщо виникнуть запитання - із радістю допоможемо. Гарного вам дня!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Окуляри круті! Якісні, гарно затемняють і мені пасують=)
- Продавец MirJim
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Користуюся щодня, без нарікань. Зручно, що універсальні і підходять під різний стиль. Легкі, не натирають, не сповзають, сидять добре. Затемняють шикарно, від сонця захищають добре. Очі менше втомлюються, особливо в довгих поїздках.
- Продавец MirJim
- Дмитрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Синий
Я повністю задоволений за критерієм ціна/якість. Та і модель одна з не багатьох що мені підходить. Доставка в магазину просто блискавка. Дуже вдячний)
- Достоинства:
- Отримуєш те що очікуєш
- Недостатки:
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет линз: Черный. Цвет оправы: Черный со светло-серым
Просто гарні окуляри, які виконують свої функції
- Достоинства:
- Антиблікові
- Продавец MirJim
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що окуляри сподобались, носіть з задоволенням)