- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: 4Lovely-Li. Размер: One Size. Цвет: Черный
Норм
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 4Lovely-Li. Размер: One Size. Цвет: Черный
Дуже засмучена, поклали не те що замовляла!
- Достоинства:
- X
- Недостатки:
- X
- Продавец 4Lovely-Li
Любі покупці, якщо у Вас виникають проблеми з товаром Ви можете звернутися до менеджера, який обробляв Ваше замовлення і вона вирішить Вашу проблему. Що стосується даного замовлення, дійсно продавець помилилася, переплутавши артикули з 5-194. Ми дуже перепрошуємо у пані Марини за цю помилку! Готові зробити обмін за наш рахунок.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: 4Lovely-Li. Размер: One Size. Цвет: Черный
Не мне сетка висела, хотя в жизни ношу Л. Крепление на шею растянутое, в сетку ещё бы две меня поместилось. Пришлось подарить довольно пышной знакомой, на ней сел, как влитой.
- Достоинства:
- Тянется на 60 размер
- Недостатки:
- Не эластичный
- Продавец 4Lovely-Li
25.10.2023 по даному комбінезону Світлана залишає відгук "Комбинезон классный, спасибо ✨". 28.10.2023 цей же комбінезон вже не класний. Зі слів Світлани, сітка дуже сильно тягнеться, але в той же час в недоліках відзначає "Не эластичный". Нехай буде так️ Дякуємо за відгук На все добре!
Комбинезон классный, спасибо ✨