- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дякуємо, дуже якісна лазелка для котиків, вони зацінили одразу. Рекомендую
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Хороший комплекс. Виготовлений із якісних матеріалів, немає неприємних запахів від клею або чогось іншого. Гарно продуманий варіант із кріпленням частин, всі елементи пронумеровані, необхідні кріплення вже вмонтовані. Зібрали дуже швидко. Кішкам дуже сподобалося.
- Достоинства:
- Висока якість матеріалів, легкість збірки, швидкість виготовлення
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і детальний відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Продавця, звісно, рекомендую. Швидко зв'язались, швидко відправили.
Кігтеточка чудово виглядає. Просто збирається та міцно тримається.
Все було дбайливо, надійно запаковано.- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Когтеточка хорошего качества. Не хватало инструкции, но разобрались и без неё. Котику очень нравится, благодарю!
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Зробили все дуже швидко, надіслали гарно запакований товар. Кігтеточка просто здоровенна, виконана якісно. Класна комунікація, дуже раджу продавця. Чесний та порядний, гнучко обробили мій запит та всі побажання по ньому.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Кігтеточка дуже якісна і красива. Киця задоволена на всі 100%. Продумана кожна деталь, щоб котик був задоволений і щоб йому було безпечно на ній гратись)
- Достоинства:
- Швидка відправка.
Приємна комунікація з продавцем.
Якісні матеріали. - Недостатки:
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і киця задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Добротна кігтеточка, деревʼяна. Всі зʼєднання пронумеровані, зручно збирати.
- Достоинства:
- Деревʼяна а не пластикова
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Щиро дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Лилия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Котик задоволений
- Достоинства:
- Якісна кігтеточка
- Коцюбинский В***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Гарний будиночок, з натуральних матеріалів. Швидко виготовили і легко зібрався. Кошеня вподобало гамак).
- татьяна м***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже класна кігтеточка - зроблена якісно, добротно.
- Недостатки:
- непогано було би додати інструкцію по збору.
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Киці сподобалося
Дряпка якісна, легко збирається і приємна на дотик. Замовлення прийшло дуже швидко. Дякую!- Достоинства:
- Якість, легкість збирання
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже класна кігтеточка - зроблена якісно, добротно. Менеджер допомогла підібрати тканини і кольори, за що окремо дякую! :) Киця задоволена і зрозуміла, що з нею треба робити, одразу після того як ми її зібрали :) Єдине що у нас зовсім маленьке кошеня і їй поки що складно стрибати з одного рівня на інший - ця "смуга перешкод" їй явно на виріст))
- Достоинства:
- якісні тканини, матеріали; легка збірка; швидка доставка
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і коцязадоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже сподобалася . Відправили швидко. Зібрали також легко без особливих зусиль. Котикам зайшло
- Достоинства:
- Зручна , швидко збирається , є класний гамачок , подобається котикам
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котики задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Кiгтiточка сподобалась як менi так i котикам. Будиночок зробили з урахуванням всiх побажань. Ввiчливi менеджери допомогли пiдiбрати тканину та колip. Замовлення виконали дуже швидко та якiсно.
- Достоинства:
- Використанi натуральнi матерiали, чудово пахне деревом
- Недостатки:
- Котики ще не знайшли
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудовий котобудиночок, приємне і якісне обслуговування, зробили за індивідуальним побажанням в інших кольорах. Швидке виготовлення і відправка. Котики у захваті )
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви ф котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!
- Тамара Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Ми в захваті від цієї кігтеточки! Кіт відразу вподобав її, залюбки точив кігті і посидів на всіх місцях. А іграшка - то любов з першого погляду))))
Дякуємо за якісну роботу і прекрасний сервіс фірмі Your Comfort!- Достоинства:
- Охайно зроблена, дуже стильна, міцно стоїть, пахне деревом. А сама головна перевага - коту сподобалась.
- Продавец Your Comfort
Дуже дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Користуйтеся комплексом на радість.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже сподобалась кігтеточка :)
Швидко виготовили, та надіслали. На вигляд якісна, легко збирається. Кіт дуже вподобав її ще на етапі збору :)
А поличка з гамаком - це взагалі його нова любов, не вилазить звідти)))- Достоинства:
- Стильна, гарна тканина, приємна на дотик і супер м‘якенька :)
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дуже дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня!