- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Дівчата, хто сумнівається, чи брати — беріть! Посадка середня, шикарна, як раз не низько, не високо, саме те що треба. На розмір М, 75В (87-65-93) ідеально сів. Бра стандартний на завʼязках, як на фотці, щільна тканина у два шари, тому відсутність чашок не буде проблемою. Положення бра регулюється по нижній нитці, що теж дуже зручно. Плавки стрінги, але теж пошиті дуже класно, не «нитка», сідають красиво. Коротше, за таку ціну — ідеальний базовий купальник. Брала в сауну, але чує моє серце, що поїде він зі мною і на відпочинок.
- Достоинства:
- Посадка, якість, крій, тканина.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще. З повагою, команда EXYfactory
- Єва Х***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
нормальний
- Продавец EXYfactory
- Дар'я Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Чудовий купальник майже такий як на фото відрізняється тільки бюстгальтер він більш трикутної форми це має деякі незручності
- Достоинства:
- Красивий
- Продавец EXYfactory
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Верх не підійшов. Ліф на чашку В максимум
Соответствие размерной сетке
Маломерит
- Продавец EXYfactory
Доброго дня, нам дуже шкода , що Вам не підійшов купальник . Якщо підбирали вірно по параметрам , мав підійти . Купальник регулюється за рахунок завʼязок, максимально іде на чашку С
З повагою команда EXYfactory
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Тканина класна, купальник седить чудово,доставка швидка,я задоволена)
- Продавец EXYfactory
- Софія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Не підійшов верх, але сам купальник чудовий та приємний на дотик
З повагою команда EXYfactory
- Ашот А***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Дуже чудовищ
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще З повагою, команда EXYfactory
Чудовий купальники сів як на фото)