Отзывы покупателей о Высокоскоростная машинка Багги на радиоуправлении HotDeer Power Gale Pro 2wd Buggy 15+ км/ч / Голубой
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: MixUp
Машинка дуже класна, швидко їздить. Дитині сподобалось
- Недостатки:
- Игорь А***Отзыв от покупателя. Продавец: MixUp
Машинка супер, шустрая, ребенку понравилась.
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MixUp
Машинка класна. Все працює, заряд тримає як заявлено в характеристиці. Шкода тільки, що у відсік для аккумулятора трохи не влазить 18650, можна було б перепаяти і працювала б набагато довше. Дякую.
- Валерий П***Отзыв от покупателя. Продавец: MixUp
Заявленные 15 минут работы и близко нету. 5 минут и все, на зарядку. Не советую или покупайте дополнительные акумуляторы
- Достоинства:
- Быстрая
- Недостатки:
- Батареи хватает на 5 минут
- Продавец MixUp
Доброго дня, час роботи залежить від типу керування, в середньому це 15 хв. Ми робили тест, нашому тестувальнику знадобилось 19 хв, щоб її розрядити.
Для довшої роботи аккумулятора радимо повністю його заряджати (поки не згасне червона лампочка), та якщо після повної зарядки машинки вистачає лише на 5 хвилин роботи - скоріше за все аккумулятор з дефектом, можемо вам вислати новий.
- НатаОтзыв от покупателя. Продавец: MixUp
Пропрацювала 8 днів і перестала працювати кермо повороту коліс ,
- Продавец MixUp
Нам щиро прикро, що у вас виникла така ситуація з машинкою. Звертаємо увагу, що товар перебуває на гарантії. У разі виявлення несправності ви могли звернутися до продавця для гарантійного обміну або вирішення питання відповідно до умов гарантії. Ми завжди відкриті до допомоги та прагнемо, щоб клієнти залишалися задоволеними покупкою.