Великий літній розпродаж до −55%

Оценка пользователей 4.73/5
  • Отзывы про товар продавца Moi Mali
  • Дар'я С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Moi Mali. Цвет: Разноцветный

Дякую. Шнуровка дитині сподобалась. Всі деталі на місці. Якість іграшки на високому рівні, гармонійно підібрані кольори, приємно взяти до рук.

Достоинства:
    Відповідає заявленим вимогам на такий тип іграшок. Кожна машинка приблизно 3×2см розмірами. Дитині зручно тримати її в руці і виконувати відповідні маніпуляції. Фарби - яскраві, приємні, гармонійні.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Moi Mali

Щиро дякуємо за відгук!)

• Елена Е***

Дуже гарна гра,швидка доставка

• Ярина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дуже крута, якісна іграшка. Малому 1,10. Тільки тепер зрозумів, як нанизувати ці фігурки. І кожного дня тепер грається. Не набридає. Плюс моторика розвивається. Однозначно рекомендую.

• Дар'я М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Гарна стоянка, але одна машинка була без отвору, спробую дрелю проробити, думаю не критично)

• Мирослава З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Шнурівка класна. Дитині цікаво, але одна складова попалась без дирки. Потрібно просвердлювати самостійно.

Достоинства:
    Дитині цікаво нанизувати машинки
    Недостатки:
    Не дуже чіткі малюнки
    • Елена И***

Підкажіть будь ласка, це наклейки и мальовані машинки?

• Анастасия

Супер! Ребенок доволен!

Достоинства:
    Яркие, красочные машинки
  • Альона К***

Іграшка класна)
    Дитині 1,2 робить спроби одягнути ці машинки на паличку) тай подобається що іграшки з дерева)

Достоинства:
    Іграшки дерев'яні
    Їх не можна проковтнути
    Недостатки:
    Поки що не помітила
  • Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Крупные фрагменты, яркие. В использовании (облизывание в том числе) не знаю как зайдет годичному мальчику

Достоинства:
    На вид качественное изделие
    Недостатки:
    Пока не обнаружено
  • Соня Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дитині 16 міс, машинки подобаються, з допомогою нанизує, гарно профарбовані картинки

Достоинства:
    Цікаво гратись, дуже доступна ціна, розвиває дрібну моторику і можна розповідати по ходу гри про самі машинки. Буде і цікавою потім для старшої дитини, бо є спеціальні картки, за якими треба самостійно складати в певному порядку
    Недостатки:
    У одній з фігурок завузька дирочка і шнурівка не пролазить, доведеться досверлювати, щоб потім дитина змогла складати, як на картинках
  • Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Купили ребёнку полтора года, с удовольствием рассматривает, играет машинками и иногда нанизать даже получается, с удовольствием складывает в коробку. Сделано аккуратно, краска держится, заусениц на дереве нет, ну, разве что внутри отверстия-по шнурку слышно. Покупкой довольны все

Достоинства:
    Качественно, интересно
  • ЛИЛИЯ
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Развивает мелкую моторику, качественное дерево и краски. Малыш с удовольствием играет.

Достоинства:
    Интересно и красочно.
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Якість кубіка завжди на висоті.

Достоинства:
    Якість!
    Недостатки:
    Недоліки РОЗЕТКА!!!! Замовила машинки привезли рибки!!! Ну як так??!? Для нас це принципова різниця!!!
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Наталія Мисюра! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.