Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Бінокль Comet AXZ101 (8-24x50) чорний, в чохлі

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 8x - 24x

Заказав Comet AXZ101 (8-24x50)
    прийшов COMET 8-24х50 50CB

Доброго дня.
      Нам дуже шкода що у вас трапилась так ситуація і завдала вам непотрібних турбот.
      Така ситуація неприємна, але Ви маєте 14 днів, щоб обміняти чи повернути товар.

• Виктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 8x - 24x

Ну, власне, що ви хотіли від дешевого китайського оптичного приладу. Збільшує добре. По краях аберації. Зображення трохи не чітке. Працює, один словом, відповідно що ціни.

Достоинства:
    Ціна. Можливість кріплення на штатив
    Недостатки:
    Якість

Доброго дня.
      Така ситуація неприємна, але Ви маєте 14 днів, щоб обміняти чи повернути товар.
      Ми як представник даної Торгової марки, зацікавлені в тому щоб наші клієнти залишались задоволенні своїм вибором, тому лояльно ставимось до таких речей і без жодних проблем повертаємо чи обмінюємо товар продовж 14 днів з моменту купівлі.
      Надіємось Ви скористались вашим правом і обміняли

• Александр Ч***

Достойное качество

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

• Андрій

Свою роботу виконує.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Трохи мутніє при максимальній кратності

• Панченко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 12x - 36x

Повністю відповідає опису упаковані в захісний бокс прийшов згідно обговореного часу.

Достоинства:
    Повністю відповідає опису

• Євгеній К***
    Продавец: Rozetka. Кратность приближения: 12x - 36x

Прийшлося повернути, нажаль надто важкий та великий для дитячих рук. По якості - на ближньому фокусі все ідеально, різкість аж дзвенить, на середньому теж норм, на дальньому на 36 - сильно мутніє і коло огляду надто сильно звужується. Виготовлений якісний, кільця зуму та фокусу ходять чітко. Та і при такому колі огляду на 36 і вазі навіть дорослому без опори непросто, уріплення для штативу незнайшов

Достоинства:
    Класний
    Недостатки:
    Мутний на 36, важкий і великий

Так, для дитячих рук він і заважкий і великий.

Сам бінокль доволі великого розміру, не для дитячого використання. У лінійці COMET є багато цікавих та хороших моделей менших за розміром