- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-красный
Якість
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-красный
Нарешті дочекався це крісло. Збірка зайняла трохи більше 35 хвилин. (Вперше збирав саме такого типу крісло). Я в захваті від цієї моделі, словами не описати, потрібно вмощуватися і кайфувати! Моя оцінка 10/10!
- Достоинства:
- Дуже зручне, та багато режимів. Особливо сподобався мʼякий підголівник та підлокотники, вони виявляється також мʼякі!
- Недостатки:
- Не виявив
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-красный
Це крісло мені сподобалося ще як я натрапив на нього в інтернет магазині Розетка. Повивчав його на просторах інтернету, та вирішив придбати саме тут. Багато товарів що мене цікавлять я купую тільки в Розетка, магазин мені дуже подобається, Але!
Оформив замовлення 21 червня методом (оплати частинами) вибрав доступну орієнтовну дату отримання 23 червня у відділенні самовивозом. Перше повідомлення в дату отримання від магазину, Відтермінування замовлення до 26 червня. Окей подумав я, але і встиг засмутитися через свої сподібання на швидку доставку Розетка як це і було завжди вчасно і якісно! І що ви думаєте? Сьогодні 26 червня знову приходить повідомлення про відстрочку замовлення аж на 30 червня! Тут я вже не маю сил себе заспокоювати. Скільки ще треба часу для того щоб доставити замовлення? Оплата оформлена, дні проходять, а я тільки і читаю ці повідомлення про відтермінування замовлення, а тех підтримка просто заспокоює тим що замовлення затримується очікуйте на смс.
Після кожного такого повідомлення в мене зникає довіра, хоча як я і описав вище я задоволений цим магазином.- Достоинства:
- Не можу оцінити через відтермінування отримання замовлення!
- Недостатки:
- Товар ніяк не може доїхати до точкі видачі!!!
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-красный
Замість крісла геймерського прийшло крісло мішок. Зв'яжіться будь ласка.
- Недостатки:
- Не те замовлення
Представник бренду
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-красный
Заказал геймерское кресло, пришло кресло мешок из другого заказа
Представник бренду
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-красный
Купив це крісло, склав після цього виявилося що в ньому не працює повністю підйомник(неможливо повністю доверху підняти крісло) після цього я повернув крісло думаючи що отримав бракований/зламаний товар, я повернув кошти і знову замовив це крісло, після того як я його склав виявилося що там знову не працює той самий підйомник. Загалом крісло мені подобається інакше б не замовляв, проте це або мені дуже не щастить з зразками, або просто кожне з цих крісел має проблему з підйомником.
- Достоинства:
- Гарний вигляд
- Недостатки:
- Підйомник не працює повністю в замовленому і перезамовленому кріслі
- Владислав
У мене така сама ситуація, купляв теж двічі, тут і в іншому магазині
Якість в них просто нульова, нікому не раджу купляти це крісло, цих грошей воно точно не коштує
Представник постачальникаВітаємо!
Як правило, якщо газліфт бракований він взагалі не функціонує, з Ваших слів газліфт підіймається не повністю, можливо справа у збірці, або висота крісла у рамках норми. Для додаткової консультації по Вашому питанню у Вас є можливість звернутись через зворотний зв'язок, що на офіційному Dxracer.ua- Данило К***
Минулий раз як повертав крісло з такою ж самою проблемою сказали що воно несправне
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий + Белый + Красный
очень удобное, яркое, отличное кресло
- Достоинства:
- простая сборка, хорошая поддержка поясницы и подголовник, очень удобные подлокотники
- Недостатки:
- пока не обнаружено
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-красный
а так сидеть очень удобно не смотря на мой рост 189см)
- Достоинства:
- дышит, очень широкое, места для попы и ляшек много)
- Недостатки:
- чрез две недели появилась сыпь на локтях от подлокотника!!( (решил вопрос- натянул носки на подлокотники и все прошло)
Представник постачальникаВітаємо!
За весь час продажу, з моменту представлення продукції Dxracer в Україні вперше зустрічаємо подібне звернення. Даний факт ніяк не належить до якості матеріалів, є індивідуальною фізіологічною особливістю.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий + Белый + Красный
Вказано
- Достоинства:
- Гарне
- Недостатки:
- За такі кошти крісло прийшло з дефектом, люфтом та побілівшим під люфта пластиком
Представник постачальникаВітаємо!
Нам прикро, що якість товару виявилась незадовільною. У вас є 14 днів на повернення/обмін продукції, а також 24 місяці гарантії від виробника: ссылка
Радимо скористатись.
- Богдан Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-красный
Посидів вже тиждень на цьому кріслі і хочеться поділитися першими враженнями з іншими перед покупкою. Загалом крісло непогане, на сітці приємно сидіти, тримає поперек(не знаю наскільки добре) і голову гойдання і можливість розлягтись. 8 годинний робочий день стало легше відсидіти і спина менше змучується. До речі про подушку, напевно мінімальний зріст для цього крісла 170 см, бо подушка в сам низ опущена(мій 171см). Зібрати з коробки також дуже легко: є покрокова інструкція та все робиться одним ключем який є в комплекті. Але є неприємні моменти: присутній запах дешевого пластику, були сліди якогось масла на білій спинці, підлокітники люфтять і торохтять як в якомусь дешевому кріслі, сама спинка злегка викривлена(права частина випирає на пару см більше за ліву, прикріпив фото, де підлокітник відсунуті максимально назад і можна глянути на зазори), нижня рамка під поперековою підтримкою впирається в копчик і найгірше це бокова підтримка яка боляче впирається в руки, тільки якщо підлокітники не підняти максимально високо а розлягтися взагалі неможливо бо прийдеться втискатися всередину крісла щоб руки на цих ребрах не лежали. Вважаю що в кріслі за такі гроші не повинно бути таких дешевих недоліків, тому не має смислу брати без знижки або взагалі брати, можливо прості офісні аналоги по такій самій ціні будуть кращі.
- Достоинства:
- Підтримка шиї і спини, сітка, багато регулювань, гойдання і можливість розлягтись.
- Недостатки:
- Дешеве виконання, люфтять підлокітники, запах пластику, крива спинка, рамка під попереком впирається в копчик, бокова підтримка безтолкова і впирається в руки в більшості положень.
- Богдан Я***
Відео з підлокітниками ссылка
Представник постачальникаДобрий день. Люфт в підлокітниках виконаний навмисно, щоб не перетирався механізм. Крива спинка - це недолік того як ви зібрали крісло.
- Богдан Я***
Дійсно, попробував перекрутити спинку і вдалося вирівняти, тоді беру свої слова назад
- Андрій Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-красный
Дуже зручне крісло, з якісними матеріалами. Якісно підтримує шию та поясницю. Дуже легко було його збирати. Всім абсолютно повністю задоволений
- Достоинства:
- Якість, зручність, спина не болить зовсім
- Недостатки:
- Не виявив
- Валентин М***Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-красный
Доброго всім дня. Довго значить підбирав я собі крісло, їздив по різним шоурумам, тестував. Одного разу зустрів цю модель і вона відразу мені припала до душі зовні. Далі спробував на зручність, мені дуже сподобалось. Я 4 рази приїжджав і сидів в ньому по годині. Отже, мені підійшло ідеально, я просто в захваті. Користуюсь 2 місяці.
- Достоинства:
- Зручне, гарне, практичне
- Недостатки:
- Мене все задовольнило