Отзывы покупателей о Телескопическая треугольная швабра с автоматическим отжимом для мытья окон и стен

Оценка пользователей 3.63/5
  • Яніна Ч***
    • Продавец  IVS market

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. З повагою команда IVS market.

• Наталія М***

Неубодна

• Продавец  IVS market

Добрий день! Товар гарної якості за бюджетною ціною. Нам шкода, що товар не справдив Ваших очікувань. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою команда IVS market.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market

Швабра сподобалась, віджимом не користувався.

Достоинства:
    Металеві штанги
    • Продавец  IVS market

Добрий день, Олексій! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда IVS market.

• Марина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market

Вже спробувала. Зручна, легка. Мені подобається, що можна не носитися з важким ведром. Перу ганчірку у раковині

Достоинства:
    Легка
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  IVS market

Добрий день, Марина! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда IVS market.

• Лена Ш***

Вже зламала майже одразу

Достоинства:
    Недостатки:
    Крихка і незручна
    • Продавец  IVS market

Добрий день! Нам шкода, що після деякого часу користування товар зазнав механічних пошкоджень та Ви не виявили всіх позитивних властивостей даної швабри. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження та прослужать набагато довше. З повагою команда IVS market

• Наталья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market

Не сподобалась ця швабра, при віджиманні перекручується ганчірка і назад повертається не до кінця.

Достоинства:
    Кріпкий механізм
    Недостатки:
    Не дуже вдалий процес віджимання
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Наталя! Нам шкода, що протягом 5 місяців користуванння, Ви не виявили всіх позитивних властивостей даної швабри. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою команда IVS market

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market

Дякую. Швабра класна! Все добре)

• Продавец  IVS market

Доброго дня, Ольга! Дякуємо за високу оцінку, гарного користування! Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market

• Надежда Х***

Все добре, дякую

• Продавец  IVS market

Доброго дня! Дякуємо за високу оцінку! Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market