Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Ручки грипсы рукоятки для брусьев, турника, тренажера, шведских стенок, - "Pro-Sport" - 12 см - 1 шт.

• Элла А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Plastic Plus

Дякую. Передзвонили, відповіли на мої питання. Відправили в строк. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість
  • Игорь К***

Все супер

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: Plastic Plus

Брав додому - замінити поролонові гріпси на пластикові. Міняв на стійці турнік-бруси-упор - всього дванадцять гріпс.
    По заміні: діаметр труби в мене замалий 25 мм. Намотав ізоленти в два шара, нагрів будівельним феном і насадив гріпси. Охололи - тримаються без прокруток (крім одної - забракло ізоленти - перероблю).
    Турнік відразу набув спортивного вигляду, хват став грубшим порівняно з хлипким поролоном, і гігієнічніше.

Підсумково: гріпси якісні, термофен розмякшує до необхідної кондиції, після застигання - твердіють назад повністю. При недостачі діаметру - намотка золенти виручить!

Рекомендую!

Достоинства:
    Наш продукт! Міцний і якісний
    Недостатки:
    Не було діаметру 25 мм
    • Продавец  Plastic Plus

Щиро дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю ручок. Окреме спасибі, за такий детальний опис, який стане в пригоді і іншим покупцям, що до цього дня сумнівались купувати чи ні. Звертайтеся до нас знову, будемо раді.

• Артем Л***

А наскільки вони зручні у порівнянні із паралоном? Набивають мозолі?

• Наталья Д***

Подошли. Качество хороше.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Начали немножко прокручиваться
    • Продавец  Plastic Plus

Добрий день, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук. Ручки розраховані на трубу D27 мм. Іноді в клієнтів зустрічається 25 труба, тому може прокручуватись. Питання можна вирішити, шляхом намотування 1-2 слої ізоленти чи щось схожого.