Отзывы покупателей о Чистящее средство для унитаза Galax das PowerClean 750 мл (4260637724434)
- Алина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket. Объем 1 шт: 750 мл
Замовила аж 4 пляшки
Знала цей засіб раніше
Прийшла пляшка з червоною кришкою, а вона взагалі не відмиває як тей що з голубою кришкою, так що шкодую що отримала не тей товар- Достоинства:
- Такий як на фото усуває бруд
- Недостатки:
- Показний тей що з червоною кришкою
- Продавец VizOK.maket
Доброго дня!
Нам прикро за дану ситуацію.
Надішліть будь ласка фото товару, яке прийшло.
Щоб ми могли розібратися в даній ситуації.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Дуже гарний засіб,нормальний запах,чистить добре.Беру постійно
- Достоинства:
- Якість ,нема різкого запаху,гарно чистить
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
вирішила спробувати, дуже задоволена результатом.
- Достоинства:
- Доступна ціна, швидко і якісно впорався з задачею
- А Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Гарний засіб. Брала по акції з доставкою у пункт видачі - все сподобалось.
Дякую.
Здоров'я та благополуччя.
️- Достоинства:
- Гарно чистить. Запах для такого засобу приємний.
- Недостатки:
- Немає.
- Інна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Чудовий засіб .Миє гарно.Не має сильного запаху як на мене це великий
- Лилия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Начиталась відгуків і придбала.
Нічого особливого в плані якості , навіть я б сказала - таке собі ... Хотіла привести до ладу бачок унітазу (всередині іржа) - результат на погану трійку
Ну і аромат - жахливий просто- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Жахливий запах, не виконує функції за призначенням
- Кукса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Мені сподобався, буду брати ще!
- Достоинства:
- Змиває миттєво іржу
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Дуже задоволена))). Була одна "хитра" вапняна пляма, ніяк не хотіла зникати. Після цього засобу він неї не залишилося й сліду))), без тертя, без зайвих зусиль. Просто полила, залишила, змила - і все, бай-бай пляма)))). Засіб дієвий, буду купляти ще.
- Достоинства:
- Працює
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Купила по отзывам, но средство не особо порадовало, полосу на унитазе где слив воды не убрал, унитаз слегка скажем так освежил, не более
- Достоинства:
- Недостатки:
- Есть лучше
- Дядюшкина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Средство не плохое, не резкий запах. Спасибо за быструю доставку.
- Достоинства:
- Не плохо отмывает.
- Недостатки:
- Не обнаружила.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Шикарное средство!!!!
Прекрасный наш производитель.
Знакома с этой маркой давно. Когда-то мыла руки в гостях и понравилось мыло. Купила такое же себе. Потом искала средство для унитаза. Пробовала весь масс-маркет и одно дорогое средство из Германии. Но ржавую линию посредине ничего не убирало. Даже ядреный "Милам". А тут взяла и восторг сразу на второй минуте. Залила средство и постепенно начало становиться белее. Вот уж неожиданно!!! Средство прелесть. Цена супер. Закажу все теперь продукты этой фирмы. - НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Отличное средство! Тоже отчистила им довольно грязный унитаз, другие популярные гели со своей задачей не справились. Однозначно, буду брать ещё.
- Достоинства:
- Эффективный, доступная цена, ненавязчивый запах.
- Недостатки:
- Нет.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Брала для чистки довольно запущеного унитаза, была полностью черная нижняя внутрення часть и т.д.. Залила жидкости и оставила на час, как в инструкции. Очень даже легко потом все отошло. Результат превосходный!
- Достоинства:
- хорошо отчистил старую грязь, запах приятный
- Недостатки:
- не сразу разобралась , как открыть
- КсенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Классный гель,отмывает идеально.Пользуюсь и другими средствами этого производителя и очень довольна.
- Достоинства:
- Отлично чистит,большой объём средства
- ВолодимирПродавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Теж після їх мила вирішили спробувати ще й засіб для унітазу.Скажу, що дуже сподобався,блиск і свіжість,м яка дія.Раніше користувалися Доместосом,теж гарно миє сам,але запах такий сильний...Ще пробували Онікс, гель голубий,менше запах.Але Галакс трохи краще справився і запаха хімії нема.Пляшка гарного кольору , пластмаси , трохи вужче чим у всіх-якраз під руку,нічого ніде не підтікає.Весь унітаз зразу відмивається нанесенням(або залишити на годину),можна трохи потерти.Якщо в кого відкладення знизу унітазу можливо треба спробувати нанести засіб без води на якийсь час( є соляна кислота в складі).
- Достоинства:
- Гарно миє.Зовсім без запаху хімії.
- Валерія К***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Мені теж не дуже сподобався. Не дуже то і миє. Запах не приємний. Вапняний наліт не прибрав