- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 3.6 кг
Жахливий, з часом забив нам пральку, змушені були ремонтувати.
- Достоинства:
- Не помітила особливих переваг окрім ціни.
- Недостатки:
- Забиває пральні машини.
Представник постачальникаДобрий день, Анна.
Дякуємо за відгук.
Вибачте, але у засобу відсутні складові, що можуть не розчинитися. Навпаки, гранульована структура, відсутність дешевих інгредієнтів, таких як сіль та сода, не залишають жодних слідів порошку ні у відсіку, ні у середині пральній машини. Можливо проблеми із пральною машиною виникли через інші засоби, що містили у складі потенційно проблемні компоненти.
Сподіваємося, ви ще будете задоволені якістю засобів Alles GUT!
Всього найкращого вам!
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 3.6 кг
Не має сильного запаху
- Достоинства:
- Виполаскується
Представник постачальникаДобрий день, Наталія!
Дякуємо вам за відгук та вибір Alles GUT!
Всього найкращого вам!
- Мартна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 1.2 кг
Все супер користуюсь давно
Рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Мартна!
Дякуємо вам за відгук, рекомендацію та довіру до Alles GUT!
Всього найкращого вам!
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 1.2 кг
Добре
Представник постачальникаДобрий день, Ігор!
Дякуємо вам за відгук та вибір Alles GUT!
Всього найкращого вам!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 3.6 кг
Гарно виполаскується
Представник постачальникаДобрий день, Ольга.
Дякуємо вам за відгук.
Всього найкращого вам!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 3.6 кг
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія.
Дякуємо вам за відгук та за вибір Alles GUT!
Всього найкращого вам!
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 3.6 кг
Почали користуватися з перших днів життя, не виклакає алергії, має приємний ніжний запах дитячого мила, зі своєю функцією справляється
Представник постачальникаДобрий день, Наталья.
Дякуємо вам за відгук та за довіру до Alles GUT!
Дуже раді, що вам подобається Alles GUT!
Всього найкращого вам та вашій родині!
- Поліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 3.6 кг
Раз замовляла і все було ок. Другий раз замовила прийшов з грудочками (фото1). Ну думаю ок, може це ні на що не вплине. Але на речах після прання почали зʼявлятись жовті плями, яких не було (фото2). Грішила на чистоту пральної машинки, почистили. Не допомогло. Переправа все з іншим засобом і все чисте…
- Достоинства:
- Недостатки:
- Додає плями, а не пере їх
Представник постачальникаДобрий день, Поліна.
Дякуємо вам за відгук, дякуємо, що вже користувались та мали намір продовжити користуватись порошком Alles GUT! для дитячих речей.
З кожної партії зберігаються арбітражні зразки, ми все перевіримо.
Дуже просимо вас надати свої контактні дані на електрону адресу на упаковці. Виробник напряму вам відправить 100% якісний товар, який ви вже купували та були задоволені. За рахунок виробника також попросимо вас відправити залишки придбаного вами продукту для подальшого аналізу та виявлення причини заявленої вами невідповідності.
Заздалегідь дякуємо вам за допомогу.
Всього найкращого вам!
- Александра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 3.6 кг
Перейшла на цей порошок з появою дитини.Перу ним і дитячі речі і наші,бо не бачу сенсу купувати дитині порошок окремо і окремо для дорослих.Складні плями не знаю чи виводить ,бо у нас ще складних плям не було.Окрема дяка Розетці за привабливу ціну на 3 пачки порошку і мега швидку доставку то
- Достоинства:
- Практично немає запаху ,не викликав алергії.Еко засіб
- Недостатки:
- Не помітила на даному етапі
Представник постачальникаДобрий день, Олександра.
Дякуємо вам за відгук та вибір Alles GUT!.
Ваше задоволення від використання Alles GUT! - найкраща нагорода для нас! Всього найкращого вам та вашій родині!
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 3.6 кг
Чудовий засіб!
Представник постачальникаДобрий день, Катерина.
Дякуємо вам за відгук.
Дуже раді, що вам сподобався наш продукт.
Ваше задоволення від використання Alles GUT! - найкраща нагорода для нас!
Всього найкращого вам!
Чудовий пральний порошок. Не має токсичного запаху.
- Достоинства:
- Купила вперше, куплю ще
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія. Дякуємо вам за вибір Alles GUT!
Ваше задоволення від використання нашіх продуктів - найкраща нагорода для нас!
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Вес: 3.6 кг
Чудовий порошок, тільки ним і користуюсь.
- Достоинства:
- Не залишає запахів, добре пере.
Представник постачальникаДобрий день, Альона.
Дякуємо вам за вибір Alles GUT!, раді, що вам подобається наша продукція та ви її рекомендуєте!
Ваше задоволення - найкраща нагорода для нас!
- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: CA. Вес: 1.2 кг
Гель спробувала, супер, порошок ще ні, тримаю на тяжчі забруднення) запаковано гарно було, дякую
- Андрощук І***Отзыв от покупателя. Продавец: CA. Вес: 1.2 кг
Хороша якість та ціна. Запах нейтральний. Берем вже декілька разів
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: CA. Вес: 1.2 кг
Очень довольна обслуживанием.
Продавец ответственный и вежливый, сразу связался и посылка пришла очень быстро.
Порошок хорошо отстирывает разного рода пятна.
Всем довольна.
Спасибо продавцу! - Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: CA. Вес: 1.2 кг
Порошок то классный, а вот с доставкой подставляют уже не первый раз . Порошок занимает половину коробки из-за этого доставка дороже.
- Недостатки:
- Те кто отправляют, пакуйте нормально.
- Продавец CA
Добрый день. Да такое бывает. Работаем над этим. Но при этом, доставка была за наш счет.
- Виталий И***Отзыв от покупателя. Продавец: CA. Вес: 1.2 кг
По товару вопросов нет, есть по упаковке. У вас побольше коробки не было? Или вы не знаете как НП объемный вес считает? Я по вашему за доставку воздуха платить должен? Прошу связаться и решить ситуацию. Фотки упаковки прилагаю.
- Недостатки:
- Упаковали специально так, что бы доставка была очень дорогой.
- Продавец CA
Добрый день, Виталий! Приносим свои извинения за подобный инцидент. В качестве компенсации предлагаем возместить стоимость доставки на .
- Продавец CA
на вашу карту. Спасибо за отюбратную связь!
- Виталий И***
Вопрос доставки полностью решен, продавец вернул деньги за доставку.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: CA. Вес: 1.2 кг
Справляється не погано, але є такі забруднення, які "застірую" перед тим, як кинути в машинку. Можливо причина в температурному режимі прання 40°. Але тканина така, що по іншому ніяк. Пробували інших марок - висипання у сина. Від цього порошку нічого.
- Достоинства:
- Ціна. Не викликає алергію у дитини.
- Недостатки:
- Не все відстірує при температурі 30-40 градусів.
- Черных А***Отзыв от покупателя. Продавец: CA. Вес: 1.2 кг
Неплохой вариант для своей цены. Вещи стирает нормально, но с многими пятнами не справляется.
- Достоинства:
- Без редкого запаха, не вызывает аллергии у ребенка, цена.
- Недостатки:
- Не справляется с большинством пятен.