- Микита Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Працюють бездоганно!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Микита! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Они не работают
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олексій! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук допомагає нам стати кращими. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Один наушник вышел из строя почти сразу, второй через 3 месяца. Звук сам регулировался тише до минимума. Еще раз не куплю, даже за эти деньги
- Достоинства:
- Иногда наушник разрешали мне слушать музыку
- Недостатки:
- Звучание, качество
- Продавец KayDzen
Доброго дня, Олена!
Дякуємо за Ваш відгук! Підкажіть будь-ласка, чому Ви не зверталися до нас, якщо один навушник майже одразу вийшов із строю? Наші менеджери завжди готові прийти Вам на допомогу!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Вони працювали лише 2 місяця. Потім перестали підключатися до телефону. 2 місяці це не нормально.
- Недостатки:
- Не гарний звук.
- Продавец KayDzen
Доброго дня!
Дякуємо за відгук!
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
хороші, подобаються.
- Продавец KayDzen
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Плохие наушники. За такую цену можно подобрать лучше качество! Как есть..
- Недостатки:
- Плохое звучание, один наушник быстро вышел из строя)
- Продавец KayDzen
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Навушники підходять, але айфон сам по собі зменшує гучність, з рідними навушниками такого не було. Нарікань не компанію не маю, адже перевірила підключення і що звук іде. Вже по дорозі додому виявила різницю в звучанні - ніби вібрація у старих колонках. Вже вдома перестав працювати правий навушник, у ньому наче щось «тарабанить».
- Достоинства:
- Ціна, швидка доставка від Розетки
- Недостатки:
- Не дуже якісний звук, ніби хрипи в старих колонках
- Продавец KayDzen
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Хороші якісні навушники. Оригінал, можете не сумніватися. Кажу як власниця яка ламає вже 3 навушники за 2 місяці
- Достоинства:
- оригінальні
- Продавец KayDzen
- Геннадий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen
Гарні навушники, добрий звук
- Достоинства:
- Добрий звук